Προς το περιεχόμενο

Θετικές εντυπώσεις από αλυσίδα

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καταρχας ανοιγω αυτο το topic exoντας ανοιξει πριν αλλο περιγραφοντας τις αλγεινες εντυπωσεις μου απο γνωστα μαγαζια (υπολογιστων κυριως).Ομως επειδη πρεπει το καλο να λεγεται(και να γραφεται)ακουστε μια ιστορια που μου ετυχε και μου εχει κανει φοβερα θετικη εντυπωση,

Απο γνωστο γερμανικο σουπερμαρκετ(ξερετε ποιο αυτο που το ονομα του αρχιζει απο L) αγορασα πριν απο κανενα χρονο εναν μετεορολογικο σταθμο(ευτελους αξιας γυρω στα 15 ευρω).Πριν κανενα μηνα λοιπον μου χαλασε.Μεσα η συσκευασια ειχε ενα 0800 τηλεφωνο εξυπηρετησης.Παιρνω λοιπον και βγαινει τηλεφωνητης που ελεγε "αγαπητε πελατη κτλ".Περιγραφω το προβλημα και κλεινω.Λεω "σιγα μη με παρουν"

Την επομενη με παιρνει τηλεφωνο απο γερμανια μια γυναικα(ειδα τον αριθμο) που μιλουσε σπαστα ελληνικα και με ρωταει ποιο το προβλημα του σταθμου.Της λεω οτι δεν αναβει με ρωταει αν εβαλα αναποδα τις μπαταριες της λεω ναι αλλα τιποτα και απαντα"πολυ ωραια κυριε θα σας στειλουμε καινουργιο'.Ουτε στειλτον πισω ουτε φερε αποδειξη ουτε συσκευασια ουτε τιποτα.

Περασε κανας μηνας και το πρωι τους ξαναπαιρνω και τους λεω δεν εχει ελθει ακομη κτλ.Το μεσημερι μου ηλθε και το βραδυ με ξαναπηραν τηλεφωνο και ρωτουσαν αν ηλθε ο σταθμος,

Περιττο να πω οτι ηταν στο κουτι του και δουλευει μια χαρα.

Ειναι να μην ξαναψωνισω απο τη συγκεκριμενη αλυσιδα?

Τα σχολια δικα σας

Δημοσ.

Είναι απίστευτο.

Γερμανία φίλε μου...

Εκεί πέρνεις τηλέφωνο και σου στέλνουν το πιστοποιητικό γέννησης την επόμενη μέρα. Εδώ πρέπει να στείλεις τον ξάδερφο στο χωριό για να το πάρει μετά από 5 μέρες.

Απλά απίστευτο. Δεν έχω ξανα-ακούσει κάτι παρόμοιο. (Και αν κατάλαβα καλά πρόκειται για τα LIDL που έχουν και το λένε κι όλας τη φήμη του φθηνού ή φθηνιάρικου). Μόνο οι 4Τ κάποτε μου είχαν στείλει στο σπίτι ένα περιοδικό που (το ξέρανε και οι ίδιοι) λείπανε μερικές σελίδες. Από όλες τις άλλες συναλλαγές μου που έτυχε να έχω πρόβλημα, ένιωσα τόσο μ@λάκας και αδύναμος να τα βάλω με 800 γραφεία, τηλέφωνα, εξηπηρέτηση πελατών, υπηρεσίες κλπ που τα παράτησα. Άσε που στην τελική, με τα τηλέφωνα που κάνεις για να βρεις το δίκιο σου, συχνά πληρώνεις διπλά ότι αγόρασες.

Δημοσ.
Είναι απίστευτο.

Γερμανία φίλε μου...

Εκεί πέρνεις τηλέφωνο και σου στέλνουν το πιστοποιητικό γέννησης την επόμενη μέρα. Εδώ πρέπει να στείλεις τον ξάδερφο στο χωριό για να το πάρει μετά από 5 μέρες.

Απλά απίστευτο. Δεν έχω ξανα-ακούσει κάτι παρόμοιο. (Και αν κατάλαβα καλά πρόκειται για τα LIDL που έχουν και το λένε κι όλας τη φήμη του φθηνού ή φθηνιάρικου). Μόνο οι 4Τ κάποτε μου είχαν στείλει στο σπίτι ένα περιοδικό που (το ξέρανε και οι ίδιοι) λείπανε μερικές σελίδες. Από όλες τις άλλες συναλλαγές μου που έτυχε να έχω πρόβλημα' date=' ένιωσα τόσο μ@λάκας και αδύναμος να τα βάλω με 800 γραφεία, τηλέφωνα, εξηπηρέτηση πελατών, υπηρεσίες κλπ που τα παράτησα. Άσε που στην τελική, με τα τηλέφωνα που κάνεις για να βρεις το δίκιο σου, συχνά πληρώνεις διπλά ότι αγόρασες.[/quote']

εμενα μου λες?Μενω Αγια Παρασκευη και ολα τα χαρτια κλπ κλπ ειναι στον δημο Ζωγραφου...ζητησα λοιπον και εγω ενα πιστοποιητικο γεννησης και μου ειπαν οτι θα το στειλουν με Φαξ σε 1 εβδομαδα...απο Ζωγραφου σε Αγ. Παρασκευη με φαξ 1 εβδομαδα...ελεος...

Δημοσ.
Παιδια καταρχας ανοιγω αυτο το topic exoντας ανοιξει πριν αλλο περιγραφοντας τις αλγεινες εντυπωσεις μου απο γνωστα μαγαζια (υπολογιστων κυριως).Ομως επειδη πρεπει το καλο να λεγεται(και να γραφεται)ακουστε μια ιστορια που μου ετυχε και μου εχει κανει φοβερα θετικη εντυπωση' date='

Απο γνωστο γερμανικο σουπερμαρκετ(ξερετε ποιο αυτο που το ονομα του αρχιζει απο L) αγορασα πριν απο κανενα χρονο εναν μετεορολογικο σταθμο(ευτελους αξιας γυρω στα 15 ευρω).Πριν κανενα μηνα λοιπον μου χαλασε.Μεσα η συσκευασια ειχε ενα 0800 τηλεφωνο εξυπηρετησης.Παιρνω λοιπον και βγαινει τηλεφωνητης που ελεγε "αγαπητε πελατη κτλ".Περιγραφω το προβλημα και κλεινω.Λεω "σιγα μη με παρουν"

Την επομενη με παιρνει τηλεφωνο απο γερμανια μια γυναικα(ειδα τον αριθμο) που μιλουσε σπαστα ελληνικα και με ρωταει ποιο το προβλημα του σταθμου.Της λεω οτι δεν αναβει με ρωταει αν εβαλα αναποδα τις μπαταριες της λεω ναι αλλα τιποτα και απαντα"πολυ ωραια κυριε θα σας στειλουμε καινουργιο'.Ουτε στειλτον πισω ουτε φερε αποδειξη ουτε συσκευασια ουτε τιποτα.

Περασε κανας μηνας και το πρωι τους ξαναπαιρνω και τους λεω δεν εχει ελθει ακομη κτλ.Το μεσημερι μου ηλθε και το βραδυ με ξαναπηραν τηλεφωνο και ρωτουσαν αν ηλθε ο σταθμος,

Περιττο να πω οτι ηταν στο κουτι του και δουλευει μια χαρα.

Ειναι να μην ξαναψωνισω απο τη συγκεκριμενη αλυσιδα?

Τα σχολια δικα σας[/quote']

Εγω πριν λιγα χρονια ειχα παει Μοναχο και ειχα αγορασει 1 μηχανη αυτοματης εμφανισης της φωτογραφιας απο γνωστη μαρκα...την παιρνω,δεν λειτουργουσε.την παω πισω.μου δινουν αλλη.και η αλλη το ιδιο προβλημα[ισως λαθος στην παρτιδα ολοκληρη]το παω πισωκαι μου λεει σας ζηταμε συγγνωμη αλλα επειδη καταλαβαινουμε οτι εχετε χασει την εμπιστοσυνη σας στην εταιρια και στο μαγαζι σας δινουμε τα χρηματα σας πισω...Ξερετε κανενα μαγαζι στην Ελλαδα να συμπεριφερεται ετσι στο πελατη?να τον σεβεται...εγ προσωπικα οχι

Δημοσ.

Ποιό virgo? Media Markt, Saturn?

Περιστατικό του θείου ενός φίλου μου σε πολυκατάστημα του Μονάχου (Karstadt). Ο τύπος είναι μαζί με την γυναίκα του και εκείνη ψώνιζε ενώ αυτός έκοβε βόλτες στα γυναικεία εσώρουχα με αδιάφορο χαλαρό ύφος του στύλ ''άντε να τελειώνουμε''...:). Κάποια στιγμή τον πλησιάζουν 2 κύριοι και του λένε αν μπορεί να τους ακολουθήσει και ότι είναι από την ασφάλεια του καταστήματος... Μη σας τα πολυλογώ νόμιζαν πως έκλεβε, τον πηγαίνουν σε ένα πίσω δωμάτιο και του κάνουν σωματικό έλεγχο για να διαπιστώσουν ότι είναι καθαρός. (φυσικά σε όλη την διαδικασία ήταν ευγενικότατοι) Έτσι μετά από τα χίλια συγγνώμη του είπαν πως μπορεί να πάρει ότι θέλει από το κατάστημα τους λόγω της παρεξήγησης που έγινε...

Στην Ελλάδα θα άκουγες κάτι του τύπου...''Ντάξει παλικάρι καθαρόε είσαι, φύγε...''

Δημοσ.

να σου πω τηναληθεια δεν θυμαμαι..εχουν περασει πολλα χρονια.δεν ηταν ομως μεγαλο καταστημα οπως το Media Markt...ηταν μικρο μαγαζι αλλα αυτο σημαινει ακομα περισσοτερα...οτι δηλαδη εχει περασει αυτη η νοοτροπια και στον απλο μαγαζατορα και οχι μονο στις μεγαλες αλυσιδες..

Δημοσ.

Παιδια σωστα καταλαβατε.Φτηνιαρικο,φτηνιαρικο αλλα οτι ηλεκτρικο εχει 3 χρονια εγγυηση και απο το συγκεκριμενο παραδειγμα ειδα οτι στο αλλαζουν σε χρονο 0.Να επισημανω οι ευρωπαικη οδηγια υποχρεωνει τις εταιριες ηλεκτρικων ειδων να δινου 2 χρονια εγγυηση.Τωρα ποσοι το κανουν αλλο ζητημα.Εχει και συνεχεια το θεμα(θετικη) την οποια ομως θα την παραθεσω απο εβδομαδα γιατι ειναι ακομη σε εξελιξη.

Συγκρινω τη συμπεριφορα αυτη και αντιστοιχη απο ελληνικα μαγαζια(υπολογιστων και οχι μονο) και παθαινω πλακα.

Παιδια εχει ξαναγινει η κουβεντα και το εχω ξαναπει.Ας αφησουμε τις δικαιολογιες του στυλ"δε βγαινουν τα μαγαζια, κανουν μικρους τζιρους κτλ".

Να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας ακομη και αν προκειται για 1 ευρω, μπας και δημιουργηθει η ρημαδα η συνολικη συνειδηση και καταλαβουν.Οταν ολοι διεκδικουν τα δικαιωματα τους κατι μπορει να γινει(και επιτελους ας αποβαλλουμε τη νοοτροπια μη μας πουνε γυφτους).

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι πολλοι προκειμενου να βγαλουν περισσοτερα δεν σεβονται τον καταναλωτη...αν ερθει ο αλλος και τον γδαρεις δεν προκειται να ξαναερθει..αν ομως δωσεις μια λογικη τιμη θα ξαναερθει και θα τον εχεις για πελατη...που με αυτο μακροπροθεσμα κερδιζεις περισσοτερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...