gameover Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Εδω καιρο με απασχολει το εξης προβλημα και θα ηθελα πολυ τη βοηθεια σας.Εχω σε ασυρματο δικτυο δυο υπολογιστες τον σταθερο και τον φορητο.ο φορητος hp pavillion dv4000.o σταθερος εχει ρουτερ ασυρματο της netgear to wgr614 και ο φορητος εχει την ασυρματη καρτα δικτυου της netgear tin wg511v2. ο σταθερος δεν εχει κανενα προβλημα.και ουτε ειχε ο φορητος στην αρχη.περασε ενασ δυο μηνες και χωρις να εχω βαλει περιεργα προγραμματα στον φορητο αρχισε να βγαζει μπλε οθονη και να κανει restart οταν πχ ανοιγα τον internet explorer otan anoiga to mail i kai tin pasientza akoma.και το εκανε λιγες φορες στην αρχη και μετα συνεχεια.εβγαλα λοιπον την καρτα δικτυου και αφηνοντας τον επι μερες ανοιχτο τον φορητο παρατηρησα οτι δεν εβγαζε μπλε οθονη με τα ακαταλαβιστικα και καποιον κωδικο σφαλματος ο οποιος αλλαζε καθε φορα.τι μπορει να φταιει τι μου προτεινετε να κανω?(σας παραθετω και μια ενδεικτικη μπλε οθονη...)...και επισης να συμπληρωσω οτι καθε φορα που κανει restart me mple othoni otan ksekinaei to pc leei the system has recovered from a serious error kai otan kano tin anafora tou sfalmatos i microsoft leei oti malon einai apo kapoio device driver alla to thema einai oti stin arxi den eixe problima.kai episis dokimasa olous tous drivers alla pali ta idia.dokimasa kai me to zero configuration ton windows...ta idia..
mvar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ξεκινα με μια απλη επανεγκατασταση των windows και αν το προβλημα συνεχιζεται, τοτε κοιτας για το hardware. Δοκιμασε αν μπορεις την ασυρματη καρτα σε καποιο αλλο φορητο (ή σταθερο, εαν ειναι usb). Μπορει να φταιει αυτη, μπορει να φταιει ομως και το pcmcia bus του laptop σου..γενικα πολλα μπορει να φταινε, τουλαχιστον να αποκλεισεις το ενδεχομενο να ειναι τα winblows..
gameover Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 με το format λυθηκε το προβλημα.εβγαλε μονο μια φορα μπλε οθονη και restart και μετα ολα καλα.περασαν μερες και ολη μερα ανοιχτος και να δουλευει και τιποτα...ελπιζω να ηταν συμπτωματικο το restart και να μη μου αρχισει καποια στιγμη τα ιδια παλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.