Apateonas_69 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ...λοιπον,οπως παντα μου συμβαινει κατι περιεργο.Πριν κανα χρονο ειχα κανει φορματ το πσ μου και φυσικα ειχα κανει 1-2 μερες νωριτερα τα αναλογα backup αρχεια μου.Σε ενα dvd λοιπον εβαλα και ολες τις φωτογραφιες μου.Τις οποιες φυσικα δεν ειχα καπου αλλου <<σωσμενες>>.Ετσι οταν πριν κανα μηνα ειπα να βρω μερικες που χρειαζομουνα,ανακαλυψα οτι δεν μπορω να δω καμια μα καμια φωτο.Εκανα copy paste απο το dvd στο pc μπας και δεν τις ετρεχε απο το dvd-rom και απο το dvd-recorder αλλα τζιφος...ουτε απο το pc καταφερα να τις δω....τα σφαλματα απο την κλασσικη προβολη των windows ηταν <<δεν υπαρχει διαθεσιμη προεπισκοπιση>> και απο αλλα image viewers οτι το <<this is an unknow format>> ....Παραξενο,γιατι εγω ολες τις φωτογραφιες μου τις ειχα σωσει σαν jpg....οπως ηταν δηλαδη....Δεν ξερω κοντευω να σαλταρω για εκει μεσα ειχα φωτογραφιες 8 χρονων και φυσικα η κοπια αυτη του dvd ειναι και μοναδικη.Δοκιμασα το picture doctor και το pixeRecovery αλλα τπτ,εκανε μια προσπαθεια το πρωτο αλλα μου εφτιαχνε μεχρι την μεση τις φωτογραφιας!!!!ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!ΕΛΕΟΣ!Καποιο software ρε παιδια να κανω δουλεια?Εχει τυχει κατι αναλογο σε εσας?Υποψιαζομαι οτι εγινε κακη συμπιεση κατα την εγγραφη του DVD.....ΑΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Apateonas_69 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ....DVD DECRYPTER?Bασικα δεν τις εκανα για dvd format,απλα τις εριξα σαν backup σε δισκακι dvd για να τις χωρεσει ολες...Οι φωτογραφιες ειναι jpg και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι θες να πεις και πως γινεται κατι τετοιο.Αν μπορεις να μου το κανεις λιγο ποιο κατανοητο.Σευχαριστω
laantonios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 με ποιο πρόγραμμα τις έκανες back-up? Αν είναι απλή αντιγραφή τότε το πρόγραμμα θα το βρείς εδώ ή δες την ιστοσελίδα και μπορείς και με τα εργαλεία του nero 6>
kosko42 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 mporei na einai pio eukolo kati paromoio mou xe simbei an thimamai kala kai sto parelthon pare to dvd sou kai pigaine s ena filo sou me kainourio dvd kai prospathise ekei auto to fainomeno pou perigrafeis mporei na sinebei giati egrapses toso megalo ogko fotografion me megali taxitita isos
asmilon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 To DVD Decrypter ειναι καλο προγραμμα αλλα ειναι χρησιμο για προστατευμενα DVD! Δε κολλαει πολυ εδω... Φανταζομαι τις εικονες δε τις συμπιεσες απλα τις εβαλες ολες μαζι στο DVD ετσι δε ειναι? Καταρχας δοκιμασε να το καθαρισεις καλα αν δε το εχεις κανει ηδη και δοκιμασε το σε καποιο αλλο DVD-ROM ή καλυτερα σε DVD-RW που εχουν καλυτερο laser συνηθως...
Apateonas_69 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 φιλε κοσκο42 απο τοτε που εκανα το backup εκεινο εχω αλλαξει και το dvd recorder μου και το dvd-rom ,αρα λιγο χλωμο να ειναι τοσο απλο....παντως εχεις δικιο οσο αναφορα την αιτια του προβληματος,πολλες φωτο και τελικα την πληρωνω τωρα....
Apateonas_69 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 για οποιον θελει να δοκιμασει εχω ανεβασει εδω μια φωτο,αν καταφερει καποιος να την δει,ας μου πει και μενα πως το εχει κανει.....
Apateonas_69 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 για οποιον θελει να δοκιμασει εχω ανεβασει εδω μια φωτο,αν καταφερει καποιος να την δει,ας μου πει και μενα πως το εχει κανει.....
Apple Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 akribos to idio problima eixa kai ego kai den katafera na bro lisi. to DVD me tis back-up foto mou pou itan se jpeg morfi to eixa grapsei me to nero. apo tote to nero einai to xeirotero gia mena giati exasa poli prosopikes kai simantikes fotografies. esu me poio programa egrapses to dvd?
Apateonas_69 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 307cc.zip οποιος νομιζει οτι μπορει να κανει μια προσπαθεια,εδω εχω ανεβασει μια φωτογραφια,αν τα καταφερει ας μου πει και μενα τον τροπο....ευχαριστω Συγνωμη για τα παραπανω ακυρα ποστ,δεν ξερω τι εγινε,αλλα σιγουρα δεν το εκανα επιτηδες,ο υπευθηνος των θεματων ασ τα σβησει..πλην του αρχειου που ανεβασα...σας ευχαριστω
Apateonas_69 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 κι εγω με Nero τα εκαψα τα dvd...στη κυριολεξια ομως!Πρεπει να βρω μια λυση,κι εγω εχω υλικο που δεν θελω να χασω σε καμια περιτπωση
Apple Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ego sto dvd eixa kai alla pragmata video - programms - text - ktl, ola douleiane ektos oi fotografies jpeg. auto isos dinei elpides alla den xero
asmilon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δοκιμασες σε καποιο αλλο drive να κανεις αναγνωση? Σε ξαναρωταω επειδη ειναι σημαντικο, μπορει απλα στο μηχαμημα σου να μην μπορεις να το δεις και σε καποιο αλλο να τα δεις ...
Apateonas_69 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Κοιτα...κι εγω εχω και αλλα αρχεια,videaκια και κανα 2-3 συμπιεσμενα σε rar,αυτα και σε μενα παιζουν,αλλα οι φωτο...δεν!Το picture doctor το δοκιμασες?Εμενα μου επαναφερει τις φωτο,αλλα μεχρι την μεση!!!Αυτο κι αν ειναι απιστευτο.Με αφηνει να πιασω το νερο απ την πηγη και μου κοβει το χερι!!!Παντως αν θες δοκιμασε το,ισως κανει δουλεια σε σενα. Φιλε μου asmilon ναι το δοκιμασα....δεν ειναι θεμα Pc νομιζω αλλα κακης συμπιεσης-εγγραφης,που ομως φενεται να διορθωνεται καθως οπως λεω και πιο πανω το picture doctor επαναφερει το 50% αρα γιατι οχι και το 100%?Αλλα πως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.