Προς το περιεχόμενο

Explorer 6. Που θα το βρώ? Help!!!

tzez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. θέλω να κατεβάσω απο τον υπολογιστή μου μια παλιά έκδοση του explorer την 6 greek. Ο παλιός υπολογιστής δεν έχει ιντερνετ και δεν μπορώ να του βάλω ακόμα γιατί για να εγκατασταθεί το μόντεμ που του πήρα θέλει αναβαθμισμένη έκδοση explorer. Ο υπολογιστής που προσπαθώ να κατεβάσω δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί το θεωρεί υποβάθμιση. Που μπορώ να βρώ όλο το installation file για τον explorer 6??? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

θέλω τον 6 συγκεκριμένα γιατί το παλιό λαπτοπ που θέλω να κάνω κατεβαστήρι εχει win98 se και δεν παίρνει αναβάθμιση (64mb ram, pentium2 266 κ.τλ)

Δημοσ.

Μπορεις να τον βαλεις σε δικτυο? Ειναι λιγο μεγαλο, αν δε μπορεις να το βαλεις σε δικτυο και να την κανεις αυτη την δουλεια μεσω Windows Update, να στο ανεβασω στο Rapidshare για να το κατεβασεις και να το βαλεις στα 98...

Δημοσ.

φίλε δυστυχώς δεν παίρνει ούτε δίκτυο το παλιό λαπτοπ αν μπορείς να το βάλεις σε rapidshare με υποχρεώνεις..

Δημοσ.

εγω παντως εχω τον 6 τωρα.το μεσημερι κατεβασα τον 7,τον εγκατεστησα αλλα δεν μου αρεσε καθολου και τον εβγαλα παλι και αφησα τον 6

Δημοσ.

Μπορείς να τον κατεβάσεις για offline εγκατάσταση από το site της Microsoft.

Στην αρχή κατεβαίνει ένα setup και μετά του λες ότι θες offline εγκατάσταση και σου κατεβάζει και τα υπόλοιπα αρχεία.

Δημοσ.

Δυστυχως ο 7 ειναι μονο για ΧΡ και Vista, οποτε στην περιπτωση του φιλου μας δε τον βοηθαει πολυ αυτο... Επισης το update στον 7 θα ειναι ψιλοαναγκαστικο μολις βγει η επισημη εκδοση του καθαρα για λογους ασφαλειας και marketing....

Δημοσ.

το έκανα αλλά μετά αφού κατέβει το setup βλέπει στον καλό υπολογιστή οτι εχω μεγαλύτερη έκδοση και κλείνει... Πιστέυω οτι το πρόβλημα λύθηκε μιας και οι φίλοι εδώ μέσα μου το ετοιμάζουν στο rapidshare!

Δημοσ.

Aυτη την μεθοδο την ακολουθησε και ο φιλος μας... Αν εχεις κανει αυτη την διαδικασια θα δεις οτι κατεβαζει εναν Installer γυρω στα 900Κ και μετα απο εκει καθοριζει αυτος απο το συστημα σου τι θα κατεβασει... Απο την στιγμη που ο ιnstaller ειναι για 98 και αυτος στο μηχανημα που εχει Internet εχει ΧΡ δε μπορει να δουλεψει αυτο, για αυτο ανεβαζουμε αυτη την offline εγκατασταση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...