-NetHawk- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 @EKTELESTES:Παρατα την,την ιδεα με το 5χ5(δυστυχως)...Εκτος του γεγονοτος οτι κανεις δεν δηλωνει συμμετοχη(πλην εμου και εσου και περιστασιακα καποιου αλλου τριτου),το θεμα γινεται και αφορμη για επιδειξη της ειρωνιας μερικων... Υ.Γ.:Αντι να προκαλειτε flame εκ του μηδενος καλο θα ηταν εαν δεν ενδιαφερεστε για τη συμμετοχη σ'αυτη την συναντηση να μην απαντατε καν..Υπαρχουν οι αρμοδιοι που θα αποφασισουν εαν το θεμα πρεπει η οχι να κλειδωθει.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 εγώ πάντως μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι που δε μένω Αθήνα, γιατί ψάχνω εδώ και καιρό καλή παρέα για ποδόσφαιρο εδώ στη Λάρισα, αλλά τζίφος. Όποτε θέλω να παίξω, συνήθως πρέπει να ανέβω Θεσσαλονίκη. Βέβαια στην Αθήνα δε θα μπορούσα να κατέβω γιατί η Θεσσαλονίκη είναι 1 1/2 ώρα από εδώ με το τρένο, ενώ η Αθήνα 5, οπότε...
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Τι να κάνουμε....Αφού μερικοί τρόμπες τη βρίσκουν με το να ποστάρουν εδώ μέσα άρλεκιν και δελτία καιρού ως "εκδίκηση" επειδή ο EKTELESTES μίλαγε σε άλλο topic για να προσκαλέσει κόσμο....:evil: :evil: Και μαλακία μου και μένα που γέλαγα με αυτά αλλά τι να κάνω???Να κάτσω να σκάσω??? :confused:
blueviper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δε σε παρεξηγώ φίλε [NetHawk]...προφανώς κι έχεις χάσει επεισόδια από το έργο στο οποίο αποφάσισαν να εξελιχθούν τα πράγματα οι EKTELESTES κι ο Νώντας και γι' αυτό καταλήγεις σε τέτοια συμπεράσματα. Αυτό όμως το οποίο είδες, δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη συμπεριφορά που αναγκαζόμαστε πολλοί άλλοι να ανεχθούμε σε άλλα thread, όπου κάθε τρεις και λίγο οι καλοί μας αυτοί φίλοι φρόντιζαν να μας υπενθυμίσουν πως δεν ξέρουμε που πάνε τα τέσσερα από τη στιγμή που δε συμμετέχουμε στο προσφιλές τους 5x5 και να σκάνε με off topic και παρακλήσεις περί κλειδώματος. Βλέπεις σε κανέναν δεν αρέσει το φάρμακο που προτείνει στους άλλους...σκέφτηκα να διαπιστώσω και πάλι την εγκυρότητα του ιστορικού αυτού συμπεράσματος και φαίνεται πως δεν είχα άδικο. Όταν μπουρδελοποιείται το "δικό μας" thread, μας ενοχλεί λιγάκι...αυτονόητο! Edit: Χοχοχο..."τρόμπες" :D Πιπέρι!!! Να μην τα 'κανες αγόρι μου, να μην τα τραβάς τώρα.
blueviper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Είδες ρε c Νώντα...μηδέν επιχειρήματα και πλήρης ανικανότητα να λάβεις μέρος σε διάλογο κι αντιπαράθεση. Ό,τι ανεχόμασταν στα υπόλοιπα thread, τα λούζεσαι τώρα εδώ μέσα και σε χαλάει, αλλά άχνα δε βγάζουμε. Την επόμενη λοιπόν φορά σκέψου επί δύο, αν αξίζει τον κόπο να μας ζαλίζεις τον έρωτα με τα λουκέτα, τα 5x5 κι ό,τι κατεβάσει ο νους σου για άσχετα ζητήματα, γιατί το νόμισμα έχει με τη σειρά του δύο όψεις. Στο έγραψα εκεί που ξεσάλωνες...αν είχα να κάνω με 15χρονο, δε θα ασχολιόμουν καν.
nontasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Είδες ρε c Νώντα...μηδέν επιχειρήματα και πλήρης ανικανότητα να λάβεις μέρος σε διάλογο κι αντιπαράθεση. Ό' date='τι ανεχόμασταν στα υπόλοιπα thread, τα λούζεσαι τώρα εδώ μέσα και σε χαλάει, αλλά άχνα δε βγάζουμε. Την επόμενη λοιπόν φορά σκέψου επί δύο, αν αξίζει τον κόπο να μας ζαλίζεις τον έρωτα με τα λουκέτα, τα 5x5 κι ό,τι κατεβάσει ο νους σου για άσχετα ζητήματα, γιατί το νόμισμα έχει με τη σειρά του δύο όψεις. Στο έγραψα εκεί που ξεσάλωνες...αν είχα να κάνω με 15χρονο, δε θα ασχολιόμουν καν.[/quote'] Και τόσο καιρό που παίρνω μέρος στο διάλογο τι κατάλαβα????Άκουσα όλες τις προσβολές απο τον κάθε μ@λ@κα που επειδή του είπαν μια κακή κουβέντα για τον Ζιντάν τα πήρε στο κρανίο και άρχισε να λέει ό,τι του κατέβαινε.... Και όπως και να το κάνουμε,άλλο να μιλάς για 5x5 σε ένα θέμα για ποδόσφαιρο(οκ ήταν offtopic) και άλλο να βάζεις σα μωρό τα δελτία καιρού και τη μαριγούλα για να πάρεις το αίμα σου πίσω...Και τώρα μας το παίζεις και ανώτερος...Άσε μας ρε φίλε....Άν εγώ φέρομαι σαν 15χρονος εσύ φέρεσαι σα 10χρονος....Άντε καληνύχτα....
Chris_13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 pwpw kolasi apo simetoxes! egw eimai mesa, euxaristw gia tin allagi tis wras!
blueviper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Και τόσο καιρό που παίρνω μέρος στο διάλογο τι κατάλαβα????Άκουσα όλες τις προσβολές απο τον κάθε μ@λ@κα που επειδή του είπαν μια κακή κουβέντα για τον Ζιντάν τα πήρε στο κρανίο και άρχισε να λέει ό,τι του κατέβαινε.... Άσε μας ρε παληκάρι, που θα το παίξεις και θύμα τώρα. Αν κάποιος σε εξέβρισε αναίτια, πάτα το κουμπάκι ειδοποίησης του mod, ώστε να επιληφθεί και να τελειώνουμε. Αντί να το κάνεις αυτό, μας έβγαλες τον αδόξαστο με τα "λουκέτα" σου. Δεν είδα όμως κανέναν να σε προσβάλλει όπως αναφέρεις, χωρίς προηγουμένως να έχεις βάλει το χεράκι σου. Αν λοιπόν δε σ' αρέσουν τα "κουτουλίδια", μη μετατρέπεσαι σε νοερό Ματεράτσι. Απλά πράγματα. Και όπως και να το κάνουμε,άλλο να μιλάς για 5x5 σε ένα θέμα για ποδόσφαιρο(οκ ήταν offtopic) και άλλο να βάζεις σα μωρό τα δελτία καιρού και τη μαριγούλα για να πάρεις το αίμα σου πίσω...Και τώρα μας το παίζεις και ανώτερος...Άσε μας ρε φίλε....Άν εγώ φέρομαι σαν 15χρονος εσύ φέρεσαι σα 10χρονος....Άντε καληνύχτα.... Προσαρμόζομαι στο περιβάλλον μου και το ποιόν του συνομιλητή μου. Αν θες ανωτερότητες, τρέχα σε κανένα σαλόνι της νομενκλατούρας. Μάχαιρα έδωκες, μάχαιρα θα λάβεις. Στο είπα μία πολιτισμένα στο άλλο thread,στο είπα δύο, στο είπα τρεις κι απλώς χαχάνιζες. Τώρα λοιπόν που χαχανίζουν άλλοι, σε καίει. Κι ως γνωστόν, αν δεν πάθεις, δε μαθαίνεις. Φάε λοιπόν τώρα τη Μαριγούλα σου και το δελτίο καιρού, για να δεις τη γλύκα να σου πρήζουν τα συκώτια με κάθε εύσχημο κι ακατάλληλο τρόπο.
nontasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δεν τα λες καλά ρε φίλε,αλλά δεν πειράζει....Να σου πω την αλήθεια αυτη τη νομενκλατούρα πως την είπες δεν την κατάλαβα....Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει???Απλά να μη μου μείνει η απορία.....
blueviper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Όταν με το καλό ανατρέξεις στο λεξικό για να βρεις τη λέξη "αντικειμενικός" που λέγαμε, τσέκαρε και τη "νομενκλατούρα". Θα σε αποζημιώσει η αναζήτηση...
EKTELESTES Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 To ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 5Χ5. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΧΙΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 5Χ5 ΜΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΣΟΜΝΙΑ, ΑΠΛΑ ΜΕΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ . -
blueviper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Γιατί νευράκια βρε EKTELESTES; :D Να σου δώσω να καταλάβεις μια και τα προηγούμενα σε δυσκόλεψαν: Στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σχοινί αγαπητέ. Όταν λοιπόν μας έκανες το κεφάλι καζάνι για το 5x5 σου στο "World Cup 2006", κατονομάζοντάς μας μάλιστα άσχετους, κότες, άμπαλους κοκ έπρεπε να πάρεις και μια απάντηση στους ίδιους καφρο-όρους που θεώρησες σκόπιμο να παίξεις το παιχνίδι. Τώρα λοιπόν που κατάλαβες τι σημαίνει να μπουρδελοποιούμε ένα thread, επειδή έτσι μας κάπνισε και για να τη σπάσουμε στον περίγυρο, χαλιέσαι κι οδύρεσαι. Ξιδάκι λοιπόν και θα περάσουν και τα νευράκια...ο Νώντας κατάλαβε γιατί είναι έξυπνο παιδί, εσύ συνεχίζεις τα κολπάκια και τα πειράγματα. Νομίζεις πως έχω τον παραμικρό ενδοιασμό να σε ακολουθήσω στην ανάλογη αισθητική; Βούτυρο στο ψωμί μου!
EKTELESTES Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Τώρα κατάλαβα γιατί έβαλε τέτοιο Avatar o Νόντας :lol: Δε πρέπει να χεις απομακρυνθεί απο το PC το τελευταίο 24ωρο, ε? Καλά, καλά..υπόσχομαι να σου μάθω τι είναι το ΤΟΠΙ δωρέαν, αρκεί να μην είσαι τόσο πολυλογάς Tα ποστ περί 5χ5 σε πείραξαν, όχι το γεγονός ότι είσαι ΑΜΠΑΛΟΣ και κάνεις διαλέξεις για μπάλα :lol:
blueviper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Καλά τα λες...τσίμπα λοιπόν και μια συνταγούλα για γαρδουμπάκια Πασχαλιάτικα να γουστάρεις : Υλικά: -1 ολόκληρη με γλυκάδια αρνίσια συκωταριά(ες) έντερα -2 σκελίδες κοπανισμένες Σκόρδο -3 λεμόνια Χυμός λεμονιού -Ρίγανη -Λάδι -Αλάτι -Πιπέρι Τρόπος παρασκευής Κόβετε τη συκωταριά με το ψαλίδι σε μακριές λωρίδες. Πλένετε τα άντερα πολύ καλά με νερό. Με μολύβι ή βελόνα πλεξίματος τα γυρίζετε μέσα - έξω και τα ξεπλένετε καλά. Τα βάζετε σε μπολ με τον χυμό λεμόνι, να ασπρίζουν και να σφίξουν. Παίρνετε από 1 λωρίδα συκώτι, καρδιά, σπλήνα, γλυκάδια και τα τυλίγετε σφιχτά με τα άντερα. Κόβετε το άντερο και στερεώνετε με οδοντογλυφίδα. Συνεχίζετε το ίδιο με την υπόλοιπη συκωταριά και τα άντερα. Βάζετε σε ταψάκι και αλείφετε με λάδι. Πασπαλίζετε με τη ρίγανη και το σκόρδο και βάζετε σε βουτυρωμένο ταψάκι να ψηθούν για 45-60 λεπτά, γυρίζοντας τα 1-2 φορές. Σερβίρετε αμέσως με το ζουμί τους. Καλή μας όρεξη...η συνταγή προτείνεται εις τους συμμετέχοντες του 5x5, καθότι δυναμωτική. Κι αν με το καλό κλαφτείς στους υπευθύνους, πες τους να σε στείλουν μαζί μου πεσκέσι στην εξορία μια και υποπέσαμε αμφότεροι στο αμάρτημα του off topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.