Προς το περιεχόμενο

Δεν τρέχει ΤΠΤ!!!

Corey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια βοήθεια!!! Δεν τρέχει καμιά εφαρμογή...

Το κάνω μέσο εκτέλεσης κ μου βγάζει το παραθυράκι που βγάζει όταν δεν αναγνωρίζει μια επέκταση.

ΤΠΤ....

Ούτε συντομέυσεις του πίνακα ελένχου.....

Το είχα πάθει κ παλιά στο δικό μου, αλλά μαλλον είχα κάνει φορμάτ.

Το παλικάρι δεν θέλει φορμάτ.

Δημοσ.

Φιλε, αντε κ το τρέχω. Θα δουλεψει?? γιατι δεν μπορω ακριβως να καταλάβω που είναι το πρόβλημα.. Ευχαριστω πάντως. Περιμενετε το τεστ

Δημοσ.

ναι, το καταλαβα. Δεν τρεχει τπτ σε .exe .Προσπαθω να το τρέχω κ δεν κανει τπτ!! Ο μονος τροπος για να τρεχω κάτι. Ειναι μέσο του παραθύρου που λεει να διαλέξω προγραμμα για να εκτελεστεί το αρχειο, να διαλέξω το ίδιο το πρόγραμμα. Με τα codecs οπως ήταν αναμένομενο δεν έγινε τπτ. Κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι. Στο "τύποι αρχείων" το .exe δεν υπάρχει καθόλου, δλδ κανονικά.

Δημοσ.

Αν θέλω να τρέξω κάποιο πρόγραμμα μέσο καποιου αρχείου δουλεύει κανονικά. Πχ ένα .avi .mpeg κλπ με media player. Αρκεί να τρέξω το .avi και όχι το media player.

Δημοσ.

Τσιμπησες καποιον ιο το πιο πιθανο... Μπορεις να τρεξεις καποιο αντιβιωτικο προγραμμα? Υπηρχε παλια πριν 2-3 χρονια ενας ιος που εκανε αυτο, ο W32.Sircam.Worm@mm, ο οποιος χτυπουσε τα exe αρχεια και δε ανοιγε. Κατεβασε το FixSirc (το οποιο εχει καταληξη com και οχι exe) και απο ασφαλη λειτουργια τρεξε το να δεις αν θα σου καθαρισει...

Αν εχεις κολλησει αυτο εχεις τραγικα κενα ασφαλειας στο μηχανημα σου, πρεπει να βαλεις τουλαχιστον Service Pack 2 και ενα καλο Firewall, αφου καθαρισεις πρωτα απο αυτο...

Δημοσ.

Φίλε το μηχάνιμα το δικό μου είναι μια χάρα, (απο που κάνω τα post άλλοστε). Αυτό είναι ενός φίλου. Που είχε dsl κ ήταν χύμα στο νετ. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παλι τπτ!! Αλλα όχι απο ασφαλή λειτουργία. Με ασφαλή... με πετάει το προγραμματάκι καποια στιγμή.

Δημοσ.

Μπες στο regedit και πήγαινε στο HKEY_CLASSES_ROOT\.exe

Εκεί βάλε στο value για Default: exefile.

Πήγαινε κατόπιν στο HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command

Στο value Default βάλε "%1" %*.

Reboot.

Ελπίζω να έχεις αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να έχεις ιο.Κάνε τα πάντα για να τον εντοπίσεις και να τον εξουδετερώσεις.(Αν τελικά είναι αυτό)

Δημοσ.

Με πεταει λέγοντας... "τα windows θα τερματίσουν αυτήν την εφαρμογή .......κλπ". Δοκίμα με το μητρώο κ τπτ!!! Βρήκα στην "εκκίνση" ένα αγνώστου επεκτάσεως αρχείο που βρισκόταν στο program files\lightsurf\common\lightsurf. κ έσβησα όλο τον φάκελο. Μου λένε τα γοιν "αν διαγραψετε..... θα τερματιστούν κάποιες εφαρμογές (κάτι τέτοιο)". Το διαγράφω. Κ τα ΕΧΕ έγιναν σαν αρχεία αγνώστης επεκτάσεως. (πάλι δεν τρέχουν όμως)

Δημοσ.

Αφαιρείς τον ιο με το όποιο Antivirus έχει επάνω το pc, αλλιώς με boot cd ή slave τον hd σε άλλο μηχάνημα [updated virus definitions πάντα].

Τρέχεις τα attached για WinXP επιλέγοντας το regedit.

/sc

file extension fix.zip

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αφαιρείς τον ιο με το όποιο Antivirus έχει επάνω το pc' date=' αλλιώς με boot cd ή slave τον hd σε άλλο μηχάνημα [updated virus definitions πάντα'].

Τρέχεις τα attached για WinXP επιλέγοντας το regedit.

/sc

To πρόβλημα λύθηκε!!!! Ευχαριστω πολύ φιλε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...