milki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ολη η δομη της κοινωνιας μας φταιει...οχι μονο οι γονεις η μονο το σχολειο.δεχομαι οτι εχουν αρκετα μεγαλο μεριδιο ευθυνης και οι γονεις και μην ξεχναμε οτι μεριδιο ευθυνης εχω και εγω εχουμε και ολοι μας...δεν πρεπει να κλεινουμε τα ματια μπροστα σε τετοια φαινομενα. εγω εφερα καποια παραδειγματα!! ησουν απολυτος!!!!!!
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ολη η δομη της κοινωνιας μας φταιει...οχι μονο οι γονεις η μονο το σχολειο.δεχομαι οτι εχουν αρκετα μεγαλο μεριδιο ευθυνης και οι γονεις και μην ξεχναμε οτι μεριδιο ευθυνης εχω και εγω εχουμε και ολοι μας...δεν πρεπει να κλεινουμε τα ματια μπροστα σε τετοια φαινομενα. Ακριβώς.Όλοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης.Πρέπει κάποια στιγμή να εξαλειφθεί αυτή η μάστιγα που λέγεται ναρκωτικά....:evil: :evil:
virgo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ξερεις κατι?σε αυτο που θα πω δε θελω να θεωρηθει οτι βγαζω τον εαυτο μου απ`εξω γιατι δεν τον βγαζω...μιλαμε εκ του ασφαλους.δεν ξερω κανενα μας που να εχει κανει κατι για να βοηθησει.πιστευουνμε οτι ενας μονο δεν μπορει να κανει τιποτα.δεν ειναι ομως ενας.ειναι πολυ ανθρωποι που αν ηξεραν οτι κανοντας κατι θα αλλαζαν καποια πραγματα ,θα το εκαναν..η σαπιλα ομως[οσο και αν φαινεται απολυτη η εκφραση αυτη,ετσι ειναι.σαπια ειναι η κοινωνια πια]εχει εισχωρισει πολυ βαθεια πια και ολες οι προσπαθεις πεφτουν στο κενο...
milki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 αυτο ειναι το μονο σιγουρο πια! κανεις δεν κανει τιποτα και ουτε προκειτε να κανει!ολοι μα ολοι κοιταμε την παρτη μας και το μονο που ξερουμε να κανουμε καλα ειναι να σχολιαζουμε τα προβληματα των αλλων τα δικα μας αμα τα σχολιασει καποιος θα τον φαμε ζωντανο!
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 αυτο ειναι το μονο σιγουρο πια!κανεις δεν κανει τιποτα και ουτε προκειτε να κανει!ολοι μα ολοι κοιταμε την παρτη μας και το μονο που ξερουμε να κανουμε καλα ειναι να σχολιαζουμε τα προβληματα των αλλων τα δικα μας αμα τα σχολιασει καποιος θα τον φαμε ζωντανο! Πες το ψέμματα.... :(
virgo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ετσι ειναι πια...ετσι ειμαστε ολοι μας..λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι ελαχιστοιαυτοι που ξεφευγουν απο τον κανονα αυτον...
-nick- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 hehe. Γελαω με την απαντηση που δοθηκε στον Xvipes λες και ηταν κανενας τελειωμενος επειδη ειχε δοκιμασει 20 φορες μεσα σε 5 χρονια. LOL. Το χασισι δεν δημιουργει μονιμα εγκεφαλικα προβληματα. Οντως η συχνη χρηση σε κανει πιο 'αργο' ομως μεσα σε λιγες μερες επανερχεσαι. http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_myth.shtml'>http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis_myth.shtml ### While there is general agreement that, while under the influence of marijuana, learning is less efficient, 57 there is no evidence that marijuana users - even longterm users - suffer permanent impairment. Indeed, numerous studies comparing chronic marijuana users with non-user controls have found no significant differences in learning, memory recall or other cognitive functions. 58 ## Ναι, ολα τα πρεζακια ξεκινησαν απο χασισι, ποσοι ομως χασικληδες ΔΕΝ εγιναν πρεζακια? Ποσοι που εχουν πιει μια μπυρα ΔΕΝ εγιναν αλκοολικοι?? http://www.erowid.org O oρος 'ναρκωτικο' ειναι εσφαλμενη μεταφραση του ξενου ορου 'drugs'.. Drug ειναι οποιαδηποτε ουσια επιδρα στο Κεντρικο Νευρικο Συστημα[απο την καφεινη,το αλκοολ κ την ασπιρινη, μεχρι το LSD και την ηρωινη, η το Valium που πιθανον κατεβαζει καποιος παππους σας νομιμα το βραδυ]. Δεν υπαρχουν μαλακα κ σκληρα. Υπαρχουν διαφορετικες ουσιες. Περι των λεγομενων ψυχεδελικων αξιζει να διαβασετε του Aldous Huxley to Doors Of Perception: http://www.kidkrush.com/esoteric/Huxley%20Aldous%20-%20Doors%20Of%20Perception.pdf και το The Island [Το Νησι] η το Brave New World.. Tωρα ενταξει, τα περι εμπορων που πανε στα σχολεια κ πουλανε στα κακομοιρα τα παιδακια.. μπα .. Οποιος τα υποστηριζει αυτα μαλλον δεν ξερει.. Τα 15χρονα που θελουν να δοκιμασουν πανε κ 'ψηνουν' εναν 15-16-17 χρονων φιλο τους, τους κερναει, κ μετα μονοι τους πανε κ ζητανε να αγορασουν.. Με το ζορι δεν τους ποτιζει κανεις. Drugs are bad,mmmmkay? Drugs: Just Say No ?? oxi.. Drugs: Just say KNOW. Και οχι δεν μιλαω εκ τους ασφαλους, ουτε εντελως θεωρητικα και ακαδημαικα αλλα κ μεσω προσωπικης εμπειριας ΟΧΙ στην δαιμονοποιηση. ΟΧΙ στους μπαμπουλες. Σκεφτειτε οτι τωρα το ολο θεμα των 'ναρκωτικων' ειναι ταμπου κ παντου ακουγεται 'μακρια μακρια , οχι οχι' χωρις να γινεται μια 'αντικειμενικη' προσπαθεια προσεγγισης των επιδρασεων του, θετικων κ αρνητικων. Πληρης αδιαλλαξια και 'αυστηρη' σταση[+υποκρισια] που οδηγει? Κοιταχτε γυρω σας ΔΕΝ λεω οτι η αποποινικοποιηση ειναι ο μεσσιας, αλλα στο αμστερνταμ, αυξηθηκαν μηπως οι χρηστες ηρωινης λογω της αποποινικοποιησης κανναβης η των ψυχεδελικων μανιταριων? μπα.. οχι οτι και εκει η κατασταση ειναι ιδανικη , το αν ειναι καλυτερη η οχι απο την ελλαδα ΙΣΩΣ συζητιεται, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι χειροτερη
The_Edge Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 @ ]nick[ Ευτυχώς που έκανες αυτό το post γιατί είχα αρχίσει να απογοητεύομαι από όλα τα "εύκολα" κλισέ που διάβασα μέχρι τώρα!!
Narayan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο?γιατί όσες φορές έχω κάνει αντί να μου αρέσει με ρίχνει τόσο που ξενερώνω απίστευτα...(μετά το 15λεπτό με ρίχνει)αυτό γίνετε συνέχεια...(έχω κάνει 20-30 φορές) πραγματικά θέλω να κτλβω τι αίσθημα σου δημιουργεί γιατί με εμένα κάτι πάει λάθος Όλες τις φορές που έχεις κάνει ήταν από τον ίδιο ντίλερ; Δοκίμασε να αλλάξεις' date=' μπορεί να σου πασάρει νοθευμένο. Εναλακτικά [b']αφού δεν σου αρέσει και κάνει και κακό σταμάτα το![/b]
milki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Κοιτά ! Τα παιδάκια 15-16-17 ετών θα δοκιμάσουν και άμα τους αρέσει θα το αγοράσουν από το μεγάλο χαρτζιλίκι που περνούν πλέον από τους γονείς. Οκ για όλα αυτά αλλά για να το αγοράσουν πρέπει να τους χτυπήσεις την πόρτα όπως κάνουν όλα τα βαπορακια !και εγώ πιστεύω ότι τα παιδία αντιδράνε πολύ στο μη το κανείς , είναι κακό. Από αντίδραση θα το κάνουν. Αλλά από την άλλη άμα τα αφήσεις ελευθέρα τι θα γίνουν?? Άμα κάποιος έχει απάντηση ας την πει γιατί θα τρελαθώ !αλλα τι να πούμε από την στιγμή που δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο!!! Όποτε αναρωτιέμαι εγώ να γίνω μανά η όχι?? (λίγη πλακιτσα)
-nick- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 The_Edge : Thnx σε λιγο περιμενω να με κατηγορουν για εμπορο,χρηστη, προτροπη χρησης, διαφθορα της νεολαιας κλπ...
-nick- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 milki.. συνηθως δε νομιζω καποιος να τους χτυπαει την πορτα.. Το πολυ πολυ αν βρισκονται σε μια παρεα να τους γυρισει το τσιγαρο, και εκει ειτε λενε ναι η οχι. Το τι να τους πεις ειναι οντως δυσκολο, εξαρταται κ απο την προσωπικοτητα/ιδιοσυγκρασια τους.. Αν τα αφησεις ελευθερα[απο τι ηλικια?? ] μπορει να γινουν πρεζακια. Αν ΔΕΝ τα αφησεις ελευθερα παλι μπορει να γινουν πρεζακια. Προσωπικα θα προσπαθουσα να μιλουσα σε καποιον περισσοτερο συμβουλευτικα και οχι απαγορευτικα[δεν μπορεις να εισαι σαν κερβερος απο πανω του για παντα], ενημερωνοντας για τις συνεπειες ,επιδρασεις, κινδυνους του καθε τι.. [οχι μονο σε αυτο το θεμα, αλλα γενικοτερα σε οποιοδηποτε θεμα]...
milki Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 nick[']The_Edge : Thnxσε λιγο περιμενω να με κατηγορουν για εμπορο' date='χρηστη, προτροπη χρησης, διαφθορα της νεολαιας κλπ... [/quote'] Οποίος ήθελε να καταλάβει κατάλαβε τι εννοούσες από κει και πέρα ας τους να νομίζουν ότι είσαι αυτό που θέλουν να είσαι! Συμφωνώ με gerontas!! Τα σέβη μου επίσης!!
nontasg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Ένα μπράβο κι από μένα για το πολύ κατατοπιστικό topic του ]nick[ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.