Luxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 στο κυκνειο ασμα τουλετε να τον ξαναδουμε σε 4 χρονια ή σε 2 χρονια με το euro για να επανορθωσει;
Gantalf_4 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Λοιπον να γραψω αυτο που θελω να πω σε 2 κουβεντες γιατι δεν εκφραστηκα σωστα πριν: 1)Λαθος του Ζινταν; ΝΑΙ 2)Απαραδεκτο και κατακριτεο; ΝΑΙ 3)Να αμαυρωθει μια λαμπρή καριερα για μια στιγμη αδυναμιας; Σιγουρα ΟΧΙ! Αυτο μονο.Δεν μπορει τωρα ο καθε ασχετος στα καναλια να χαντακωνει τον Ζινταν που ειναι πλεον μεσα στους 5 καλυτερους ολων των εποχων. Αλλα ευτυχως η ποδοσφαιρικη ιστορια εχει μια ταση να θυμαται τους ξεχωριστους. (Αληθεια ποσοι θυμουνται τον τυπο που εσπασε το ποδι του Μαραντονα στην Ισπανια Ζιζου, μην μασας, ησουν ο καλυτερος...
littlelouievegos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Αν η εξυπνάδα μετριέτε σε χρήματα και "εκ του αποτελέσματος" τότε ξέρεις την απάντηση.... Αν όμως αυτό που μετράει δεν είναι η εξυπνάδα αλλά το τι γράφει η ιστορία πάλι την ξέρεις... Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα γιατι τον υπερασπιζεστε ετσι... Εκανε χοντροειδεστατη μαλ.. και ετσι ειναι ρε παιδια τι λεμε τωρα; Η εξυπναδα δεν μετριεται και ο Materazzi ειναι εξισου αληταρας.. Απλα αυτα συμβαινουν πολυ πιο συχνα μεσα σε ενα ποδοσφαιρικο αγωνα και στο κατω κατω δεν θα τα εξισωσουμε με την μαλα... του Zidane..
FrankGambale Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Ο ZIDANE .. Aλλα σαν επαγγελματιας και εκπροσωπος της χωρας του στο κυκνειο ασμα του τα σκατωσε.. Θα διαφωνήσω...Πιστεύω ότι ο Ζιντάν δεν ήταν ποτέ επαγγελματίας... Πάντα ήταν ένας ερασι - τέχνης της τεχνης της μπάλας. Και τον θαυμάζω γιατί ήταν ο τελευταίος.
littlelouievegos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Να αμαυρωθει μια λαμπρή καριερα για μια στιγμη αδυναμιας; Σιγουρα ΟΧΙ! . Κοιτα σε αυτο εχεις δικιο ισως να ειναι λιγο σκληρος ο χαρακτηρισμος. Δεν εξαφανιζεται αυτος ο παιχτης ετσι ακομα και απο κατι τοσο χοντρο.. Απλα τον στιγματισε αν θες αν οχι τον αμαυρωσε.. Και εμενα που με βλεπεις και τον κραζω ετσι δεν ξερεις πως λυπηθηκα που το ειδα αυτο.. Τρελλαθηκα και φανταζομαι πως θα ενιωσε ο ιδιος μολις ηρεμησε.. Θα εχασε τον κοσμο απο τα ποδια του.. Εμενα αυτο που με τσατισε ειναι οτι τον βραβευσανε.. Αυτο φιλε μου ακομα και το πιο τρελλο μουντιαλ της καριερας του να εκανε δεν επρεπε να τον βραβευαν σαν τιμωρια.. Ειναι σαν διακομωδηση του αθληματος.. Ποσο μαλλον οι ΒλακοΓαλλοι τα εθνικιστομουτρα....
littlelouievegos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Θα διαφωνήσω...Πιστεύω ότι ο Ζιντάν δεν ήταν ποτέ επαγγελματίας... Πάντα ήταν ένας ερασι - τέχνης της τεχνης της μπάλας. Και τον θαυμάζω γιατί ήταν ο τελευταίος. Βρε γητευτης της μπαλας ηταν το τελευταιο μεγαλο δεκαρι τι μου λες τωρα πλακα κανουμε; Να τον θαυμαζεις; NAI Nα τον δικαιολογεις προσωπικα μεγα λαθος..
blueviper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα γιατι τον υπερασπιζεστε ετσι...Εκανε χοντροειδεστατη μαλ.. και ετσι ειναι ρε παιδια τι λεμε τωρα; Διότι ο καθένας στην τελική έχει την οπτική του. Προσωπικά, αν επαναλαμβανόταν η στιγμή, θα προτιμούσα να έκανε ακριβώς το ίδιο, αντί ως αμερικανικός ήρωας βγαλμένος από το Χόλιγουντ να περάσει στην επόμενη φάση 3 φορές τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Ματεράτσι και να βάλει γκολ από τη σέντρα. Ουδόλως με ενδιαφέρει αν και πόσοι απογοητεύθηκαν και πέταξαν το πόστερ του από τον τοίχο τους. Ποσώς επίσης με καίει πόσοι τον είχαν ανακηρύξει εκών άκων άγιο και ιερέα του fair play. Ποτέ δεν ήταν έτσι ούτως ή άλλως. Edit: Και μια υποσημείωση...δεν τον βράβευσαν μονάχα οι εκ προοιμίου κι άνευ αμφιβολίας σωβινιστές συντοπίτες του...από όσο μπορώ να γνωρίζω, τον ψήφισαν και μη εθνικιστές.
littlelouievegos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Νομιζω οτι το κουρασαμε.. Οι αποψεις ειπωθηκαν και οπως σωστα ειπες ο καθεις εχει την οπτικη του αν και Blueviper δεν πολυκαταλαβαινω τον παραλληλισμο σου με το Χολυγουντ ουτε ειπε κανεις οτι ηταν το αγιο παιδι απλα εξεταζουμε την δεδομενη χρονικη στιγμη την ιδια την πραξη και την βαρυτητα της και τα αποτελεσματα αυτης στον ιδιο και στους αποδεκτες της.. Κατα τα αλλα τα παμε για την ποδοσφαιρικη αξια του οποιος ισχυριζεται το αντιθετο ειναι τουλαχιστον αδαης.. Τεσπα I'm gonna hit the sack εχουμε και δουλειες....Νυχτες..
FrankGambale Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Προσωπικά, αν επαναλαμβανόταν η στιγμή, θα προτιμούσα να έκανε ακριβώς το ίδιο Κι εγώ! Σίγουρα δεν θα ήθελα να τον δω σε ένα μικρο-σπρώξιμο να έπεφτε κάτω κάνοντας θέατρο για να "κερδίσει" την κόκκινη του αντιπάλου. Αυτά είναι για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές....
blueviper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Το φανταστικό σενάριο που περιγράφω, παρμένο από τις καλύτερες Χολιγουντιανές παραγωγές, έχει πέσει ως ιδέα στο παρελθόν περί των ιδανικών εναλλακτικών λύσεων που είχε στα χέρια του. Το ανέφερα στα πλαίσια της σφαιρικότητας και μόνο και για να καταδείξω πως, προσωπικά πάντα, δε με ενδιαφέρουν οι άσπιλοι ήρωες των γηπέδων που ακολουθούν τους κανόνες και τα πρέπει, μόνο και μόνο για να μην τσαλακώσουν την εικόνα τους προς τα έξω. Έτσι το βίωσε εκείνη τη στιγμή, έτσι λειτούργησε και αποδέχθηκε χωρίς πολλά πολλά τις συνέπειες της επιλογής του. Ούτε τίποτα δακρύβρεχτα είχαμε, ούτε αστείες συγγνώμες εκ των υστέρων (προς το παρόν πάντα), ούτε απολογητικό ύφος, ούτε υστερίες στο διαιτητή. Προσεβλήθη...έριξε την κουτουλιά του και πήρε την άγουσα προς τις επιπτώσεις της επιλογής του, όπως ταιριάζει σε οποιονδήποτε έχει συνείδηση του τι έπραξε. Και χίλια μπράβο που δε βγήκε εκ των υστέρων να κράξει το Ματεράτσι, ούτε μίλησε για το τι ειπώθηκε, μπας και γίνει αρεστός και του πει ο κόσμος "δίκιο είχε...κι εγώ έτσι θα έκανα, αν μου είχαν βρίσει το μπατζανάκη και τη φίλη μου τη Μυρτώ από τα Σεπόλια". Μονάχα το μπουμπούκι ο Ματεράτσι βάλθηκε να περιγράφει τι έγινε,,,και κέρδισε πρισσότερη από τη χλεύη μου. Βλέπεις, αν όλα έγιναν όπως τα λέει, και πάλι αποδεικνύεται η πνευματική ανωτερότητα του Ζιζού...ο ένας έπαιξε με τη λεκτική πρόκληση, απαντώντας με ευφυολόγημα απέναντι στο πιάσιμο της μπλούζας κι ο άλλος, με πόση ευκολία, απλώς τον εξέβρισε. Τόσα μπορούσε να κάνει φυσικά, τόσα έκανε. Δεν έχασε όμως ο Ζιντάν...και το διακινδυνεύω ως πρόβλεψη για το μέλλον.
geovard Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί καί ο Materazzi όπως πρότεινε μεγαλοπαράγοντας της fifa καί ήδη αναλύουν το βίντεο της φάσης.Αυτό ειπώθηκε στο sky news.
SeXBOX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί καί ο Materazzi όπως πρότεινε μεγαλοπαράγοντας της fifa καί ήδη αναλύουν το βίντεο της φάσης.Αυτό ειπώθηκε στο sky news. ...εεε συνηθισμένος είναι... δεν θα τον πειράξει, εδώ είχε φάει 5 μήνες αγωνιστικής απραξίας ως τιμωρία.
dre@mc@tcher Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Kala tou ekane tou materazzi an kai prosopika tha protimousa mpounidi. Afou kseroume ti vromiko podosfairo paizoun oi italoi!
Pappyroys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Kai ego apo oti diavazo h FIFA ereuna to thema, deite perissotera edo, alla prosopika pisteuo pos den tha ginei tipota, afou o zidane o idios den to proxorise den pisteuo na to proxorisei i FIFA edit==>Osi ora grafoume vgike to site welldonezidane kai episis asxeto alla exei gelio ihateronaldo
doubleh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 little και notnasg μου δίνετε την εντύπωση πως 1. δεν έχετε παίξει ποτέ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε ούτε κατά διάνοια να συλλάβετε την ένταση και τα νεύρα της στιγμής μετά από τόσα εξαντλητικά παιχνίδια, μετά από βγαλμένο ώμο (συνειδητοποιείς τι σημαίνει να παίζεις έτσι? γιατί πιο πριν αναρωτήθηκες τι σχέση έχει αυτό.) και μετά από τα τρελλά κλοτσίδια των Ιταλών σε όλο τον αγώνα. 2. μάλλον δεν έχετε/είχατε ποτέ τη δύναμη/προσόντα να χτυπήσετε ούτε παιδιά πέντε χρόνια μικρότερά σας, και ως γνωστόν, όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει σαβούρα βιβρ. Αφού δεν αντέχετε να παίξετε και λίγο ξύλο, το παίζετε υπεράνω. (Μπορεί να κάνω και λάθος για εσάς προσωπικά, αλλά οι περισσοτεροι φανατικοί του "είμαι υπεράνω" συνήθως δεν αντέχουν και τα πολλά πολλά. Ούτε εγώ είμαι κτήνος. Μάλλον ολίγον λαπάς είμαι πλέον. Αλλά μέσα σε αγώνες ποδοσφαίρου έχω παίξει και λίγο ξυλό μικρότερος. Καταλαβαίνω την ένταση.) --- Έλεος δηλαδή. Έχουμε φτάσει σε σημείο, να πρέπει να ανεχόμαστε τα πάντα για να είμαστε "υπεράνω". Δεν έχει σημασία άμα οι άλλοι μας πηδάνε το σπίτι. Εμείς, υπεράνω. (άμα δεις εδώ μέσα ποστσ να βρίζουν τη μανούλα σου πώς θα νιώσεις?) Κι εγώ συμφωνώ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ο Ζιντάν έπρεπε να περιμένει 10 ακόμα λεπτά. Θεωρητικά όμως. Νομίζεις όμως πως ο Ζιντάν είναι βλάκας? πώς δεν τα έχει συνειδητοποίσει όλα αυτά? ή πως δεν τα ξέρει? Φυσικά τα ξέρει. Και φυσικά καταλαβαίνει πως έκανε λάθος. Όμως, το καταλαβαίνει αφού έχει ΗΡΕΜΗΣΕΙ. Άλλο πράγμα να κάθεσαι στην καρεκλίτσα σου και να σκέφτεσαι κάποια πράγματα και άλλο πράγμα να πρέπει να τα σκεφτείς αυτά τα πράγματα όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.