Προς το περιεχόμενο

Tι σκέφτεσαι τώρα;;;;

virgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ότι χαίρομαι που πέρασα στις εξετάσεις μου με την πρώτη και θα κάνω ήρεμες διακοπές....:-D :-D

Δημοσ.
γιατι να του την μπεις?τις περασε...μπραβο μηπως να του πεις καλυτερα?

Μπα...πολλά θες....Εδώ στο insomnia μπράβο θα άκουγα μόνο άμα το έπαιζα μάγκας και τραμπούκος....Αλλά άστο καλύτερα...

Δημοσ.

το αφηνω γιατι κ γω πριν λιγες μερες ηθελα να τα βροντηξω απο εδω μεσα..λιγοι εδω μεσα[μην τους παιρνει ολους η μπαλα]μερικοι λοιπον ειναι πολυ καφροι...

Δημοσ.
Μπα...πολλά θες....Εδώ στο insomnia μπράβο θα άκουγα μόνο άμα το έπαιζα μάγκας και τραμπούκος....Αλλά άστο καλύτερα...

φίλε όλοι έχουν πτυχία. Αντιπαθώ αυτούς που τα προβάλλουν ιδίως αυτούς που προβάλλουν πτυχία του κόλου βλέπε ΙΕΚ ειδικότητας κουρεύω το γρασίδι. Σιγά μην κάνατε και master χαχα.

Δημοσ.
το αφηνω γιατι κ γω πριν λιγες μερες ηθελα να τα βροντηξω απο εδω μεσα..λιγοι εδω μεσα[μην τους παιρνει ολους η μπαλα']μερικοι λοιπον ειναι πολυ καφροι...

άστραψε και βρόντηξε ...

Δημοσ.
φίλε όλοι έχουν πτυχία. Αντιπαθώ αυτούς που τα προβάλλουν ιδίως αυτούς που προβάλλουν πτυχία του κόλου βλέπε ΙΕΚ ειδικότητας μαλακοπίτουρας. Σιγά μην κάνατε και master χαχα.

Ρε δε μας παρατάς λέω εγώ???Πήγαινε να ξεσπάσεις αλλού τα κόμπλεξ σου....

Ρε τι πάθαμε....

Δημοσ.
Ρε δε μας παρατάς λέω εγώ???Πήγαινε να ξεσπάσεις αλλού τα κόμπλεξ σου....

Ρε τι πάθαμε....

δεν έχω κόμπλεξ :D εσύ έχεις κόμπλεξ κατωτερώτητας και για αυτό έχεις τέτοια υπογραφή για να προσπαθήσεις να πείσεις πως είσαι κάτι.

Δημοσ.

σκεφτομαι τωρα πως τα καταφερνετε και αλλαζετε ενα θεμα τσακ μπαμ????

ολοι κρυβουμε ενα ψωνιο μεσα μας!!!!!!!!1

Δημοσ.

Ρε πάτε καλά???Επειδή έχω στην υπογραφή μου την ειδικότητα που τελείωσα σημαίνει ότι είμαι ψώνιο????Ο κάθε άνθρωπος είναι υπερήφανος για ό,τι κατάφερε στη ζωή του και στους άλλους δεν πέφτει λόγος....Ούστ στους ψευτόμαγκες....ΟΥΣΤ....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και έτσι για την ιστορία είμαι και σε πανεπιστήμιο από πέρσι οπότε δεν έχω λόγο να νοιώθω καμμιά κατωτερότητα....Ούτε και θεωρώ κανέναν άνθρωπο κατώτερό μου...Ακόμα και ο σκουπδιάρης είναι αξιέπαινος για τη δουλειά που κάνει...Μόνο κάτι....σαν του λόγου σου το κάνουν αυτό...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Δημοσ.
Ρε πάτε καλά???Επειδή έχω στην υπογραφή μου την ειδικότητα που τελείωσα σημαίνει ότι είμαι ψώνιο????Ο κάθε άνθρωπος είναι υπερήφανος για ό,τι κατάφερε στη ζωή του και στους άλλους δεν πέφτει λόγος....Ούστ στους ψευτόμαγκες....ΟΥΣΤ....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sorry αλλα ειπα ολοι μας μην τα παιρνεις οπως θες!!

και καποιος αλλος θα μπορουσε να τσαντιστει!!!!

αλλα μονο συ νευριασες!!!

Δημοσ.

κανείς δεν είπε οτί είσαι ψώνιο. Στην τελική αυτός που θα ψωνιζόταν με ένα πτυχίο ΙΕΚ του τύπου "ειδικός κουρέας γρασιδιού" θα έπρεπε να είναι LUNATIC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...