Προς το περιεχόμενο

Pos mporo na parageilo Laptop apo USA????

TakeItEasy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

epidei exo kanei agora apo usa..

mporeis na plirosis kai na zitisis na kopei apodiksi eos 100 ~ 150 $

gia na mi se piasei teloneio kai foros.

prepei vevea i synalagi na eine sigouri, (meso paypal as poume)

tora gia to reuma 110~220 mi fovase to trofodotiko eine aytomato kai gia

usa kai gia europe.

:)

Δημοσ.

diladi ti?? na po sthn ebay na mou kopsoun apodeiksei pou na leei 100$, tha mou to kanoun?? Ego apo pou tha prepei na ton paralavo?? Mporeis na mou eksigiseis ligaki thn diadikasia giati den exo idea apo tetoies agores??

Me ta wireless,bluetooth,k.l.p. den pistevo na uparxoun asumvatothtes etsi??

Δημοσ.
epidei exo kanei agora apo usa..

mporeis na plirosis kai na zitisis na kopei apodiksi eos 100 ~ 150 $

gia na mi se piasei teloneio kai foros.

Με την ασφάλεια τι γίνεται όμως, θα πρέπει να το ασφαλίσει και για $100-150 οπότε αν κάτι συμβεί τόσα θα πάρει.

Επίσης αν ανοίξουν συσκευασία στο τελωνείο (δεν είναι απίθανο) και δούνε καινούργιο laptop και απόδειξη $100-150 μάλλον θα τον πάρουν για φοροφυγά και θα του χώσουν μπόλικο "φόρο".

Τώρα πόσο φόρος αντιστοιχεί δεν ξέρω κάθε προϊόν έχει δικιά του επιβάρυνση. Επίσης αν δεν κάνω λάθος θα πληρώσει και ΦΠΑ.

Δημοσ.

Επειδή είχα ενδιαφερθεί και εγώ για laptop από USA πήρα τηλ το τελωνείο και μου είπαν ότι για τους υπολογιστές δεν υπάρχει φόρος. Υπάρχει βεβαίως ο ΦΠΑ (19%). Οπότε στην τιμή πρέπει να υπολογίσεις και αυτήν (την όχι και μικρή) επιβάρυνση...

Δημοσ.

19% Φ.Π.Α. ??? Δηλαδή σε ένα σύστημα που κάνει 2000ευρώ θα πληρώσω επιπλέον 380 ευρώ???? Απαγορευτικό μου φαίνεται τότε...Εσύ την έκανες την αγορά τελικά??

Αν πάρω ας πούμε απο Ουγκαρία laptop ισχύει το ίδιο με το Φ.Π.Α.???

Δημοσ.

Από Toshibadirect μέχρι πριν δύο μήνες, δεν ήταν δυνατόν να το κάνεις. Αγόρασα το Tecra Μ4 από εκεί, βάζοντας γνωστό μου από USA να το φέρει. Η πληρωμή, εξάλλου, γίνεται μόνο με US Credit/Debit Card

Δημοσ.

Αν στο φέρει κάποιος δικός σου από εκεί τότε οκ. Εγώ τελικά δεν πήρα από ΗΠΑ λόγω του 19%. Πάντως έχω κάνει αγορές από χώρες της ΕΕ χωρίς κανένα πρόβλημα και μαμια επιπλέον επιβέρυνση. Πάντως οι τιμές στις ΗΠΑ είναι ασύγκριτες με αυτές της ευρώπης. Εμένα με ενδιέφερε ο TOSHIBA P105-S921 και έστειλα e mail σε 3-4 e shops των ΗΠΑ και μου είπαν ότι είναι πολιτική της toshiba να εχει διαφορετικά μοντέλα για ΗΠΑ και διαφορετικά για ευρώπη και έτσι δεν μπορούν να μου στείλουν toshiba.

Πάντως σου ευχομαι να βρεις άκρη και να το πάρεις από ΗΠΑ αφού προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικα σε φοβερή τιμή...

Δημοσ.

Το Ρ105-S921 ειναι φοβερό μοντέλο..Γιατί εδώ στην Ευρώπη να είμαστε τόσο πίσω ρε γμτ...Δεν νομίζω να καταφέρω να βρώ άκρη...Μου είπαν απο toshiba hellas ότι ακόμα και αν το φέρω απο Αμερική, θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αφου δεν ισχύει εδώ...Δέχονται μου είπανε συνεχώς τέτοια τηλεφωνήματα,και υπάρχει όντως πρόβλημα με την μεταφορά της εγγύησης!!

Οπότε με βλέπω να συμβιβάζομαι με τον Ρ100-138 και να ξεχάσω τις βλέψεις προς κάρτες τύπου GeForce 7900..Μακάρι να μην είχα δει πότέ τι πουλάνε στις ΗΠΑ...ΑΑΑΧΧΧΧΧ.....

Δημοσ.

egw file pariggeila apo dell usa online kai to esteila sthn xaderfi mou sto chicago kai perimena na mou to ferei twra pou irthe gia diakopes.ena mhna prosmonh alla axize. an exeis kapoion na to kaneis etsi apla pes tou na to bgalei apo to kouti kai na t perasei ston elegxo san diko tou. me thn eggyhsh xerw oti einai worldwide alla an den yparxei to idio montelo sthn antiproswpeia exeis provlima. toulaxiston sthn dell den sto kalyptoun.

Δημοσ.
egw file pariggeila apo dell usa online kai to esteila sthn xaderfi mou sto chicago kai perimena na mou to ferei twra pou irthe gia diakopes.ena mhna prosmonh alla axize. an exeis kapoion na to kaneis etsi apla pes tou na to bgalei apo to kouti kai na t perasei ston elegxo san diko tou. me thn eggyhsh xerw oti einai worldwide alla an den yparxei to idio montelo sthn antiproswpeia exeis provlima. toulaxiston sthn dell den sto kalyptoun.

Μήπως επειδή το έχεις αγοράσει απο ΗΠΑ;;

Και τότε τι ρόλο παίζει η worldwide εγγύηση; Μήπως αν είναι απο ευρωπαϊκή χώρα να την αναγνωρίζουν την εγγύηση;

Δημοσ.

Μην αγορασεις laptop χωρις να ειναι ασφαλισμενο επειδη υπαρχουν πολυ αετονυχιδες στα διαφορα ταχυδρομεια και απο αμερικη προς ελλαδα δεν περναει μονο απο τα συνορα της αμερικης και της ελλαδας.(μπορει να περασει απο διαφορες χωρες μεχρι να καταληξει ελλαδα).

Γενικα να περιοριζεσαι σε αγορες μικρου κοστους γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...