Προς το περιεχόμενο

Το PC Gaming πεθαίνει; (πάλι;Δεν ήταν νεκρό από την εποχή του PSX;)

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είστε όλοι λάθος! Σε λίγο θα πεθάνει όχι μόνο το PC gaming, αλλά και το console gaming, και όλοι θα παίζουν πάλι amiga. Αρκεί να δείτε τη παρακάτω εικόνα για να καταλάβετε ότι έχω δίκιο:

untitled1fv4.jpg

Με κόκκινο κύκλο εμφανίζεται ο beast. Πέρα από τα τρισεκατομμύρια πολύγωνα και τα λεπτομερή textures, ο ήρωας εμφανίζεται να εκτελεί μια "ιπτάμενη κλωτσιά", πράγμα που ο ήρωας του Oblivion δε μπορεί να κάνει!

Στο μπλε κύκλο είναι προφανή τα λεπτομερή textures του χορταριού, που παραμένουν εντυπωσιακά ανεξαρτήτως του draw distance!

Το κίτρινο βελάκι δείχνει την εντυπωσιακή λεπτομέρεια με την οποία σχεδίασαν οι... σχεδιαστές (ποιοι άλλοι) το φεγγάρι, βασισμένοι σε χάρτες της NASA.

Μακάρι να κινούταν η εικόνα, για να θαυμάσετε τα πολλαπλά επίπεδα scrolling.

Και δε συζητάω για διάρκεια! Μπορεί το Oblivion να έχει θεωρητικά μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά το shadow of the beast είναι πρακτικά αδύνατο να το τερματήσεις τόσο δύσκολο που είναι, οπότε πρακτικά η διάρκειά του τείνει στο άπειρο!

Και όπως λέει και ο mourlos

den paizoume kana paixnidaki kai na afisoume tis mamakies gia ta details tou paixnidou....
Δημοσ.

...μιλαμε πρεπει να ειχε ισαμε 6 επιπεδα scrolling ο ουρανος! :-D

και τι prοcedural generated forests και αηδιες.. here is the money baby!!

ShdwBst2.pic1.jpg

...αυτοι οι βραχοι που σκαγανε απο το πουθε... doctored to say at least. :mrgreen:

να και μια εικονα που μαλλον θα τη θυμουνται ολοι, μιας και ολοι την εβλεπαν αρκετα συχνα :-D

hist_screenbeast2.gif

α ρε τι ωραια που ητανε που ημασταν μικροι... :-D

shadow2.jpg

Δημοσ.

Νόμιζω ότι ξέχασες να δείξεις την εκπληκτική παλέτα που χρησιμοποιείται στον ουρανό :D :D

Edit: Με πρόλαβε ο p3tran :P

Δημοσ.
...αυτοι οι βραχοι που σκαγανε απο το πουθε...

Ε, μα βέβαια, ο σουρεαλισμός ήταν διάχυτος στο SotB. Αυτά τα τέρατα στο κάστρο ήταν ό,τι να 'ναι, πρέπει να ήταν μεθυσμένοι όταν τα σχεδίαζαν. Αλλά και αυτά μέσα στο δέντρο που περίμεναν ένα ένα να φάνε το μπουκέτο τους.

Δημοσ.

Respect στη Psygnosis που διέβλεψε το μεγαλείο του παιχνιδιού...respect και στην προγραμματιστική ομάδα Reflections (Martyn Edmondson & Paul Howarth) για τη δημιουργία ενός παιχνιδιού που καταξίωσε την Amiga ως παιχνιδομηχανή στη συνείδηση του κόσμου, μετά το Defender Of The Crown. 50fps πίσω στο μακρυνό 1989.

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα εχει αρχισει να με κουραζει το θεμα με την συνεχη αναβαθμιση του πισι.Περισυ τετοιο καιρο τα ειχα ακουμπησει κανοντας μια μινι αναβαθμιση για μια 6600gt(250Ε τοτε) και 2 ντιμακια 2x512 μνημης(γυρω στα 90Ε).Συνολο340Ε.Το αποτελεσμα ειναι να εχω ενα απλα αξιοπρεπες συστημα και τπτ αλλο.Με αλλα 150 ευρω επαιρνα το xbox 360 full και σιγουρα τα αποτελεσματα που θα εβλεπα στην οθονη μου θα ητανε(σε σχεση με το value for money)απειρες φορες καλυτερα με αυτα που βλεπω τωρα.

Επισης το on line gaming στη χωρα μας απο το σπιτι λογω χαμηλων ταχητητων και κακης υποδομης των ευρυζωνικων συνδεσεων ειναι πολυ περιορισμενο στο ειδος παιχνιδιων.(Αναγκαστικα MMORPG μονο).Αρα το πισι στον τομεα που υπερισχυει 100% στο εξωτερικο εδω χωλαινει.

Ενα ακομα στοιχειο που αρχιζουνε και μου την δινουνε τα παιχνιδια για πισι ειναι η βιασινη των εταιριων να τα κυκλοφορησουνε καθως επαναπαυονται πως για τα οποια προβληματα(και μιλαμε συνηθως για πρωφανη προβληματα ασταθειας και κακης υλοποιησης) προκυψουνε θα τα διορθωσουνε με καποιο πατσ μελλοντικα.Ελα που ομως εγω πληρωνω 50 Ε για ενα ολοκληρωμενο προιν και οχι για καποιο ημιτελες που κυκλοφορει με την προοπτικη να διορθωθει στο μελλον.

Απο την αλλη ομως ειναι και θεμα του ειδους παιχνιδιων που προτιμα ο καθενας.Προσωπικα εγω ειμαι φανατικος strategas και managment sim παιχνιδιων...παιχνιδια που δεν θα βρω σε καμια κονσολα εκτος και αν εχουνε γινει blockbuster στο πισι και γινει καποια αξιολογη μεταφορα τους εκει.

Αλλα για τα υπολοιπα ειδη παιχνιδιων το πισι ειναι κλαφτα χαραλαμπε...Για να τα παιξεις σε υψηλο επιπεδο θελει αρκετα λεφτα χωσιμο ανα πολυ μικρα χρονικα διαστηματα.(εμενα μου βγαινει μια 400Ε ανα 1,5 με 2 χρονια που ειναι σχεδον το μισο μου μηνιατικο)

Δημοσ.

παντως τα pc δινουν μια δυνατοτητα στους gamer που δεν θα δωσει ποτε μια παιχνιδομηχανη.την αμεση πληροφορηση για faq,tip,walkthrought για σπασιματα για βαθμολογιες ακομα και για ερωτησεις

πιστευω παιδια στο μελλον τα game με την κυκλοφορια και των vista να γινουν πιο συμβατα με το hardware και να μπορουν να τρεξουν καλητερα

Δημοσ.

Συμφωνω απόλυτα με τον προηγούμενο αλλά ξάχασε κάτι σημαντικό....

Δεν σου δίνουν επίσης τη δυνατότητα να δείς reviews και screenshots και να διαλέξεις ποιο παιχνίδι θα κατεβ.. (οπα λαθος), θα ζητήσεις να σου φέρει ο θείος. Ασε τους αλλους να ψαχνουν για τσιπαρίσματα και κοπιες (ακομα και γιαυτο χωρις PC δεν κανουν τιποτα).

Δημοσ.

i apopsimoy eine pos ta games toy pc den tha pethanoyn pote...1 on tha to afinan etsi h ati k nvidia??? h sli giati bgikan dld??? 2on mia diafora tha pw mono otan kanis install ena pexnidi sto hd kai soy leei pos an den exeis 512 mb ram den pezis?ti sas leei ayto??( kai me 512 isa isa poy tha ti paleyhs!) 3on kai teleytew egw meta pos tha pezw manager tis si :P poy gia na balw large data base exw 1,5gb ram k pali isa isa poy ti paleyh (+ta update me tis pic to pexton k tetia!).... me lga logia ta games pane pc...

Δημοσ.

Εγω παιδια παλι πιστευω οτι ολα ειναι θεμα αναγκων.Ας πουμε εγω εχω και εξοχικο θα κουβαλαω το Pc μου καθε Σαββατοκυριακο;Συγκρινουμε δυο ανομοια πραγματα πιστευω,αν μπορουσαν τα Laptop να συγριθουν σε γραφικα με τις κονσολες τοτε θα μπορουσαμε να κανουμε μια πιο σχετικη συγριση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...