Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζωγραφου υπαρχουν Kv οποτε θα σου δωσουν απo kv οποτε το 50 αρι το πιανεις .εκτος αν ενοουν απο το αστικο κεντρο οποτε εκει παμε αλλου.

Ωραια θα παρω τηλεφωνο σημερα τι να τους ρωτησω?

Λοιπον πηρα τηλεφωνο μουπαν μεσω kv θαναι γιαυτο παιρνουνε γραμμη απο τον οτε και θαχω επιβαρυνση τον πρωτο μηνα 15ευρω, τωρα θα κανουν καποιες μετρησεις για να μου πουν ποσο περιπου θα πιανω.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραια θα παρω τηλεφωνο σημερα τι να τους ρωτησω?

Λοιπον πηρα τηλεφωνο μουπαν μεσω kv θαναι γιαυτο παιρνουνε γραμμη απο τον οτε και θαχω επιβαρυνση τον πρωτο μηνα 15ευρω, τωρα θα κανουν καποιες μετρησεις για να μου πουν ποσο περιπου θα πιανω.

αν παρεις απο kv το 50 το πιανεις ανετα.τωρα τι μεετρησεις θα κανουν δεν ξερω αφου τωρα εισαι απο το αστικο κεντρο και οχι απο Kv.δεν εχει νοημα καποια μετρηση εκτος αν ηταν να παρεις απο το αστικο κεντρο

Δημοσ.

αν παρεις απο kv το 50 το πιανεις ανετα.τωρα τι μεετρησεις θα κανουν δεν ξερω αφου τωρα εισαι απο το αστικο κεντρο και οχι απο Kv.δεν εχει νοημα καποια μετρηση εκτος αν ηταν να παρεις απο το αστικο κεντρο

Ενταξη τελικα απο kv θα παρω μουπανε το λιγοτερο 40 θα πιανω, οποτε μια χαρα, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

Δημοσ.

απλα θες και την αναλογη καλωδιωση με το καλο .ολα τα τηλεφωνα πρεπει να ξεκινανε πανω απο το splitter και οχι οπως τα ειχες στο adsl που ηταν παραλληλα συνδεδεμενα με φιλτρο.

Δημοσ.

απλα θες και την αναλογη καλωδιωση με το καλο .ολα τα τηλεφωνα πρεπει να ξεκινανε πανω απο το splitter και οχι οπως τα ειχες στο adsl που ηταν παραλληλα συνδεδεμενα με φιλτρο.

Τωρα εχω το modem μονο του συνδεδεμενο απευθειας στην τηλεφωνικη γραμμη και το τηλεφωνο ξεχωριστα στο δευτερο πριζακη μαζι με φιλτρο, το δευτερο πριζακι μαλιστα του τηλεφωνου ειναι παρα πολυ παλιο το καλωδιο ειναι κολλημενο πανω στην πριζα εχουμε να το αλλαξουμε απο τοτε που χτιστηκε το σπιτι δηλαδη καμια 30αρια χρονια. 

Δημοσ.

Τωρα εχω το modem μονο του συνδεδεμενο απευθειας στην τηλεφωνικη γραμμη και το τηλεφωνο ξεχωριστα στο δευτερο πριζακη μαζι με φιλτρο, το δευτερο πριζακι μαλιστα του τηλεφωνου ειναι παρα πολυ παλιο το καλωδιο ειναι κολλημενο πανω στην πριζα εχουμε να το αλλαξουμε απο τοτε που χτιστηκε το σπιτι δηλαδη καμια 30αρια χρονια. 

το καλωδιο απο το δευτερο πριζακι θα πρεπει να πηγαινει χωρις φιλτρο πανω στο splitter για να εισαι σωστα.αν ειναι παλιο αλλαζεις και το καλωδιο.

Δημοσ.

το καλωδιο απο το δευτερο πριζακι θα πρεπει να πηγαινει χωρις φιλτρο πανω στο splitter για να εισαι σωστα.αν ειναι παλιο αλλαζεις και το καλωδιο.

Το δευτερο πριζακη ναι ειναι πολυ παλιο, αλλα απο την στιγμη που εχω συνδεδεμενο εκει περα μονο  το σταθερο δεν ασχοληθηκα να το αλλαξω, επηρεάζει και αυτο την ταχυτητα και την σταθεροτητα του ιντερνετ; splitter δεν εχω συνδεδεμενο εκει περα δεν υπαρχει νοημα αφου μονο το σταθερο εχω συνδεδεμενο.

Δημοσ.

αν μια πριζα που εχει τηλεφωνο εχει προβλημα επηρεαζει και την γραμμη του adsl αφου σαν καλωδια ειναι ενωμενα σε καποιο σημειο.οποτε δεν σημαινει οτι επειδη εχεις εκει τηλεφωνο δεν πρεπει να υπαρχει καλο καλωδιο κτλ.

Δημοσ.

Οκ. Αν και επειδη το ψαξα λιγο, νομιζω ειναι καλυτερο να χεις συνδεδεμενο μονο ενα πριζακη στο vdsl αυτο ισχυει?

Δημοσ.

Οκ. Αν και επειδη το ψαξα λιγο, νομιζω ειναι καλυτερο να χεις συνδεδεμενο μονο ενα πριζακη στο vdsl αυτο ισχυει?

βαλε οσα πριζακια θες και που λεει ο λογος οσα τηλεφωνα θες αρκει ολα μα ολα να ειναι πανω στο Phone του splitter και οχι παραλληλα..

μιλαμε για τηλεφωνα.το router θα παει στο dsl ετσι και αλλιως για να συνδεθει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον παιδια τραβηξα μια φωτογραφια το δευτερο πριζακη το παλιο, να μου πειτε αμα γινετε να το απενεργοποιησω τελειως, λογικα επειδη δεν βλεπω πολλα καλωδια δεν πρεπει ναναι το κεντρικο.

http://imgbox.com/m699IIVy

Δημοσ.

Λοιπον παιδια τραβηξα μια φωτογραφια το δευτερο πριζακη το παλιο, να μου πειτε αμα γινετε να το απενεργοποιησω τελειως, λογικα επειδη δεν βλεπω πολλα καλωδια δεν πρεπει ναναι το κεντρικο.

http://imgbox.com/m699IIVy

αν θες να απενεργοποιησεις το πριζακι αυτο τοτε το αποσυνδεσεις απο το προηγουμενο του.αν θες να απενεργοποιησεις απο αυτο και μετα τοτε αποσυνδεεις εδω.αν και μαλλον αυτο ειναι το τελευταιο διοτι βλεπω κοκκινο και μπλε που θεωρητικα ερχονται απο το κεντρικο και μετα βλεπω αυτο το εξωτερικο καλωδιο που εχει τραβηχτει το οποιο πρεπει να φυγει δια ροπαλου.επισης το πριζακι αν το χρησιμοποιησεις καλο θα ηταν να παρεις rj11 Πριζακι και οχι διπολικο.

βεβαια παντα μπορει να υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι ολα τα πριζακια σου με ενα ζευγαρι κοκκινο μπλε οπου αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει κεντρικο αλλα καπου πισω απο τον τοιχο σε καποιο κουτι εχει γινει η ενωση του καλωδιου που ερχεται απο τον κατανεμητη/box με τα ζευγαρια που πανε στα πριζακια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα προεκυψε προβλημα με το vdsl και μουπανε πως ενω υπαρχει διαθεσιμοτητα δεν το υποστηριζει προσωρινα το σπιτι μου και θα πρεπει να περιμενω, εντωμεταξυ αρχικα μου ειχανε πει πως θα ενεργοποιηθει σε 10 εργασιμες μερες και περασε ενας μηνας και... ελεος τι να πω.

Δημοσ.

Τελικα προεκυψε προβλημα με το vdsl και μουπανε πως ενω υπαρχει διαθεσιμοτητα δεν το υποστηριζει προσωρινα το σπιτι μου και θα πρεπει να περιμενω, εντωμεταξυ αρχικα μου ειχανε πει πως θα ενεργοποιηθει σε 10 εργασιμες μερες και περασε ενας μηνας και... ελεος τι να πω.

μηπως δεν εχει αλλαχτει ακομα το καφαο σε σενα εκει κοντα?μονο αυτο το λογο μπορω να σκεφτω οταν μιλαμε για vdsl απο Kv.αλλο λογο δεν μπορω να σκεφτω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον επιτελους μετα απο τοσο αναμονη μου βαλανε vdsl!!! Μεχρη στιγμης ολα πηγαινουν ρολοι και η ταχυτητα ειναι εξαιρετικη σας παραθετω και μερικες μετρησεις που εκανα.

3621762500.png

101774813.png

Και μετρησεις απο uTorrent

http://i.imgbox.com/CMQ39Q9t.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...