Προς το περιεχόμενο

Frog καρτοκινητή τηλεφωνία (?)

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πέτυχα μια διαφήμηση της συγκεκριμένης εταιρίας. Υποόσχεται χαμηλότερη χρέωση σε κλήσεις από το 1ο δευτερόλεπτο και χαμηλότερη τιμή σε SMS και ΜΜS. Κάλυψη 99.6% (πληθυσμού/γεωγραφική?). Δοκίμασα να μπω στο frogmobile.gr που είναι το site της εταιρείας (αν είδα καλα) αλλά δε δουλεύει. Έχει ακούσει κανείς τίποτα; Μου μυρίζει περιαγωγή η κάποιο καινούριο πρόγραμμα free2go/a la carte... Πάντως δεν αναφέρει (TIM/VODAFONE/Q) πουθενα στη διαφήμιση.

Δημοσ.

Ναι οντως πετυχημενο Frog by Cote :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kαλα παιδια ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτη η μοδα τωρα, καλυτερα να κατσουν να φτιαξουν τα προγραμματα που υπαρχουν ηδη απο το να ξοδευουν εκατομμυρια σε καινουρια πακετα απλα και μονο για το marketing :-?

Δημοσ.

απλά βγάζουν καινούριες προσφορές σε αυτά τα νέα πακέτα για να ψαρέψουν λίγο περισσότερο κόσμο. όταν σου λέει οτί έχει 5 ευρώ στα περίπτερα και οι κάρτες ανανέωσης έχουν 3 και 7 ευρώ και να ισχύει κλιμακωτή χρέωση σε sms,mms,κλήσεις..εεε..καταλαβαίνετε. έβγαλε η tim το mo mad η cosmote το frog άρα περιμένουνε τη vodafone τώρα..!!!

Δημοσ.
απλά βγάζουν καινούριες προσφορές σε αυτά τα νέα πακέτα για να ψαρέψουν λίγο περισσότερο κόσμο. όταν σου λέει οτί έχει 5 ευρώ στα περίπτερα και οι κάρτες ανανέωσης έχουν 3 και 7 ευρώ και να ισχύει κλιμακωτή χρέωση σε sms,mms,κλήσεις..εεε..καταλαβαίνετε. έβγαλε η tim το mo mad η cosmote το frog άρα περιμένουνε τη vodafone τώρα..!!!

Etsi etsi!!!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλα που βρισκεσαι και δε πιανει η Cosmote? ΤΙΜ εχω εγω, δε ειμαι κανενας cote φαν, αλλα το θεωρω δεδομενο οτι πιανει πιο πολυ απο τις αλλες εταιριες...

Δημοσ.

Ρε παιδία εμένα μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι είναι ανεξάρτητη. Όπως βγήκε η Q έτσι τώρα και αυτή. Εγώ νομίζω ότι είναι εντελώς ανεξάρτητη. Ο αριθμός της από τι ξεκίνα?

Δημοσ.

697 με λίγα λόγια cosmote..η cosmote γενικά έχει μεγάλη πλυθυσμιακή κάλυψη,από εκεί και πέρα διαφέρουν μόνο οι χρεώσεις και οι κάρτεσ\ς ανανέωσης.τπτ άλλο

Δημοσ.

προσεξα στις χρεωσεις οτι εχει την ιδια χρεωση το sms για εθνικα δικτυα με δικτια του εξωτερικου να ισχυει με ενδιαφερει πολυ το θεμα

το εχει τσεκαρει καποιος ???

Δημοσ.

για χρεώσεις το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει κλιμακωτη χρέωση σε sms,mms,κλήσεις προς άλλα κινητά (ανάλογα με τα πόσα έχεις κάνει το μήνα...)κάτι τέτοιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...