xpapias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μόλις πέτυχα μια διαφήμηση της συγκεκριμένης εταιρίας. Υποόσχεται χαμηλότερη χρέωση σε κλήσεις από το 1ο δευτερόλεπτο και χαμηλότερη τιμή σε SMS και ΜΜS. Κάλυψη 99.6% (πληθυσμού/γεωγραφική?). Δοκίμασα να μπω στο frogmobile.gr που είναι το site της εταιρείας (αν είδα καλα) αλλά δε δουλεύει. Έχει ακούσει κανείς τίποτα; Μου μυρίζει περιαγωγή η κάποιο καινούριο πρόγραμμα free2go/a la carte... Πάντως δεν αναφέρει (TIM/VODAFONE/Q) πουθενα στη διαφήμιση.
sleepless9 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 frog? wraio onoma gia kinhth thlefonia... kouak kouak... :???:
asmilon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ναι οντως πετυχημενο Frog by Cote :mrgreen: Kαλα παιδια ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτη η μοδα τωρα, καλυτερα να κατσουν να φτιαξουν τα προγραμματα που υπαρχουν ηδη απο το να ξοδευουν εκατομμυρια σε καινουρια πακετα απλα και μονο για το marketing :-?
PETROS13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 απλά βγάζουν καινούριες προσφορές σε αυτά τα νέα πακέτα για να ψαρέψουν λίγο περισσότερο κόσμο. όταν σου λέει οτί έχει 5 ευρώ στα περίπτερα και οι κάρτες ανανέωσης έχουν 3 και 7 ευρώ και να ισχύει κλιμακωτή χρέωση σε sms,mms,κλήσεις..εεε..καταλαβαίνετε. έβγαλε η tim το mo mad η cosmote το frog άρα περιμένουνε τη vodafone τώρα..!!!
polidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 απλά βγάζουν καινούριες προσφορές σε αυτά τα νέα πακέτα για να ψαρέψουν λίγο περισσότερο κόσμο. όταν σου λέει οτί έχει 5 ευρώ στα περίπτερα και οι κάρτες ανανέωσης έχουν 3 και 7 ευρώ και να ισχύει κλιμακωτή χρέωση σε sms,mms,κλήσεις..εεε..καταλαβαίνετε. έβγαλε η tim το mo mad η cosmote το frog άρα περιμένουνε τη vodafone τώρα..!!! Etsi etsi!!!!!!
greekboy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx stin omilia einai peripou 2 lepta fninotera apo tin Q ana lepto...... kai sta sms exoun i Q einai 0,0064 kai i frog einai 0,0061..... tha pao na paro enan aritho mallon....eixa sto mialo mou tin Q alla mia kai exei kai tin eukolia ton 3euro gia annaneosi tha to dokimaso..eksalou 5 euro kani
zigis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 giati re paidia?asxeta pou ego sto xwrio mou dn pianw cosmote
asmilon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Καλα που βρισκεσαι και δε πιανει η Cosmote? ΤΙΜ εχω εγω, δε ειμαι κανενας cote φαν, αλλα το θεωρω δεδομενο οτι πιανει πιο πολυ απο τις αλλες εταιριες...
HER_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ρε παιδία εμένα μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι είναι ανεξάρτητη. Όπως βγήκε η Q έτσι τώρα και αυτή. Εγώ νομίζω ότι είναι εντελώς ανεξάρτητη. Ο αριθμός της από τι ξεκίνα?
greekboy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 paidia ego tin pira exthes...gia n aagorasis ton arithmo kani 5euro kai sou exei doro mesa 1euro...alla ok peris mia karta annaneosis ton 3euro....oi arithmoi tis frog ksekinane me 697...
PETROS13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 697 με λίγα λόγια cosmote..η cosmote γενικά έχει μεγάλη πλυθυσμιακή κάλυψη,από εκεί και πέρα διαφέρουν μόνο οι χρεώσεις και οι κάρτεσ\ς ανανέωσης.τπτ άλλο
obelix Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 προσεξα στις χρεωσεις οτι εχει την ιδια χρεωση το sms για εθνικα δικτυα με δικτια του εξωτερικου να ισχυει με ενδιαφερει πολυ το θεμα το εχει τσεκαρει καποιος ???
PETROS13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 για χρεώσεις το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει κλιμακωτη χρέωση σε sms,mms,κλήσεις προς άλλα κινητά (ανάλογα με τα πόσα έχεις κάνει το μήνα...)κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.