CHRIS_MALL Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Είναι σίγουρο αυτό με τα μαθήματα; Ο αδελφός μου δεν έχει περάσει όλα τα μαθήματα (χρωστάει 3) και είναι δεδομένο πως δεν έχει κοννέ με κανένα καθηγητή..Στάνταρ! Και όμως ανακοινώθηκε πως πήρε υποτροφία από τη γραμματεία του για το περασμένο έτος (στο οποίο χρωστάει τα 3). Βέβαια έιχε μέσο όρο 9,1. Αν γνωρίζει κανείς τι παίζει ας πει! Αύριο θα πάρω και στο ΙΚΥ και στη γραμματεία να ρωτήσω τα κριτήρια βέβαια!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ρε άσε το ψάξιμο και πάρτε την υποτροφία... μόνο καλό θα του κάνει , κακό σε καμία περίπτωση.
CHRIS_MALL Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Thanks ρε φίλε, αλλά μην τα παίξεις μ'αυτό που θα σου πω... ο μικρός νιώθει τύψεις και θέλει και καλά να την αξίζει...!! ΥΓ.Ξέρω είναι γελοίο... Τέσπα, αν γνωρίζει κανείς κάτι παρόμοιο ας postάρει...όχι τίποτα να μας φύγουν και οι τύψεις!!!! lol
Draculina Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Καλό παιδί το αδελφάκι σου!! Πριν καμιά 3 χρόνια, μου είχαν πει απτο σύλλογο φοιτητών ότι αν πχ το έτος σου έχει 13 μαθήματα δεν χρειάζεται να περάσεις τα συγκεκριμένα 13 μαθήματα, αλλά μπορείς πχ να συμπληρώσεις με άλλου έτους...Ο αριθμός μετράει και η βαθμολογία!!Μήπως χρώσταγε περσινά μαθήματα και τα πέρασε τώρα??Πρέπει να ισχύει ακόμα αυτό... Με λιγότερα μαθήματα πάντως σίγουρα δεν παίρνεις υποτροφία ακόμα και αν βγάζεις τον 1ο βαθμό...(Μου έτυχε προσωπικά,για 1 μάθημα έχασα 1000+ ευρώ συν το βραβείο)
Jimmy_BlinD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Εγώ όμως , ούτε για ένα μάθημα! Η ενημέρωση της γραμματείας βλέπετε ήταν πολύ συχνή... για τέτοιου είδους θέματα!!! Ρε συ , ο μικρός αν πάρει τα χρήματα θα έχει τύψεις... αν είναι να του φύγουν , πες του να κάνει καμια δωρεά εδώ , σε κανα φτωχαδάκι !! Mη τρελαθούμε κιόλας ... πάρτα και φύγε. όπως και στην τράπουλα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.