Προς το περιεχόμενο

ECDL tests

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nαι, αλλά ανανεώνονται....

Τα έχω γράψει τόσες φορές που βαριέμαι να τα ξαναγράψω... κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις λεπτομέριες :)

Δημοσ.

Ρε παιδια στις προκηρυξεις βλεπω οτι ζηταει γνωση Word,Excel και Ιντερνετ.

Ειναι αναγκη λοιπον να παρουμε το ECDL Core και να δωσουμε τοσα λεφτα???

Το ECDL Core ειναι 7 Ενοτητες.Για καθε μια που περνας παιρνεις 1 βεβαιωση οτι την περασες και μολις περασεις και τις 7 παιρνεις το πιστοποιητικο.

Δεν αρκει λοιπον να παρουμε μονο την Ενοτητα για Word,Excel και Νετ???Και να χρησιμοποιησουμε αυτες τις 3 βεβαιωσεις???Γιατι να καθομαστε να μαθαινουμε τωρα Access ή που θα μας χρειαστει στο δημοσιο ποσα kb ειναι 1 mb???

Δημοσ.
Ρε παιδια στις προκηρυξεις βλεπω οτι ζηταει γνωση Word,Excel και Ιντερνετ.

Ειναι αναγκη λοιπον να παρουμε το ECDL Core και να δωσουμε τοσα λεφτα???

Το ECDL Core ειναι 7 Ενοτητες.Για καθε μια που περνας παιρνεις 1 βεβαιωση οτι την περασες και μολις περασεις και τις 7 παιρνεις το πιστοποιητικο.

Δεν αρκει λοιπον να παρουμε μονο την Ενοτητα για Word,Excel και Νετ???Και να χρησιμοποιησουμε αυτες τις 3 βεβαιωσεις???Γιατι να καθομαστε να μαθαινουμε τωρα Access ή που θα μας χρειαστει στο δημοσιο ποσα kb ειναι 1 mb???

Νομιζω μπρεις να παρεις πιστοποιηση για οσες ενοτητες θελεις προς ...30 ευρω την καθε μια καο οχι υποχρεωτικα ολες μαζι.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Το θεμα ειναι Γιαννη αν αρκουν για να δωσεις στο Δημοσιο ή αν θελουν ολο το πιστοποιητικο και με τις 7 ενοτητες.

Δημοσ.

Αρκούν για το δημόσιο αυτές οι τρείς και βγάζεις πιστοποιητικό και για τις 3.

Το θέμα είναι αν μετά κάποια άλλη προκύρηξη βγει και πει ότι θέλει και μία τέταρτη ή και μία πέμπτη. Γιατί να μπεις πάλι στην διδικασία εξετάσεων και έκδοσης πιστοποιητικού...

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται, όλα αυτά που γράφω υπάρχουν και στο επίσημο site του ECDL.

http://www.ecdl.gr/fsfiles/QM_M_06ver02%202_MANUAL_KANONISMOS_PISTOPOIHSHS.pdf

Δημοσ.

Ρε παιδια ειδα καποια διαφιμηση αυτες τις μερες στην tv για καποιο αλλο που λεει οτι ειναι για ΑΣΕΠ.Καποιο που το λενε key.....Δεν θυμαμαι το ονομα του.Τι παιζει τελικα ????:???: :???:

Δημοσ.

Παιδιά το test4u μου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους και δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση ενώ μου εμφανίζει και ένα trojan κατά την διαδικασία που προσπαθεί να κάνει setup.Ξέρετε κάτι ή να γίνω ποιό συγκεκριμένος.

Το ΑΣΕΠ από οτι έχω μάθει και σε σχέση πάντα με τον φορέα που ζητάει άτομα θα αρχίσει να βάζει και άλλες ενότητες σταδιακά πλέον των τριών.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...