Προς το περιεχόμενο

Το Norton Internet Security δεν θελει να απεγκατασταθει

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα pc το οποιο -δυστυχως- ειχε εγκατεστημενο το Norton Internet Security.

Συνηθισμενη η symantec, δυστυχως μου χει τυχει και σε αλλα προιοντα της, να φτιαχνει με τετοιο τροπο τα προγραμματα της που να μην μπορουν να απεγκατασταθουν σωστα.

Αυτο συμβαινει και στην προκειμενη περιπτωση.

Δοκιμασα και απο το controlpanel-add/remove programs αλλα και με το πολυ αξιοπιστο και δυνατο your uninstaller, αλλα ματαια: ενω και τα δυο δειχνουν οτι το nis εφυγε, ωστοσο μενει ακομη στο σκληρο με καποιο τροπο και κανει τη ζημια του. Ποια ζημια? Θελω να εγκαταστησω το Kaspersky antivirus, και μου λεει οτι αν δεν απεγκατασταθει (σωστα) το Norton Internet Security, δεν μπορει να προχωρησει την εγκατασταση.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω. Τι κανει αυτο? Δεν ξερω εκδοση, ειναι σε pc φιλου και πρεπει να παω να το δω. Αλλα τι να δω, αφου εχει μισο-απεγκατασταθει αλλα δεν εχει φυγει εντελως!

Λες να δουλεψει το προγραμμα και να τελειωσουν τα βασανα μου?

Δημοσ.

The "easier" symantec way :

Removing Norton Internet Security or Norton Personal Firewall 2005 from Windows 98/Me after Add/Remove Programs does not work

http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2004093015164936?Open&src=sg&docid=2004092711224136&nsf=nip.nsf&view=3897bf24c622c3ef85256eda00456216&dtype=&prod=Norton%20Internet%20Security&ver=2005&osv=&osv_lvl=

Removing Norton Internet Security or Norton Personal Firewall 2005 from Windows 2000/XP after Add/Remove Programs does not work

http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2004093015165236?Open&src=sg&docid=2004092711224136&nsf=nip.nsf&view=3897bf24c622c3ef85256eda00456216&dtype=&prod=Norton%20Internet%20Security&ver=2005&osv=&osv_lvl=

Eπειδή δεν έχω NIS, και αυτά τα LiNKS τα βρήκα ψάχνοντας

είμαι σίγουρος ότι βαρέθηκες να κάνεις το ίδιο....

Φυσικά μπορεί τα παραπάνω Links να μην ικανοποιήσουν.....

Τότε πρέπει να συνεχίσεις από εκεί που λέω «ψάχνοντας»... ;)

ΕDiT: Σε παρακαλώ, μην αρχίσεις να έχεις απορίες και για φίλους σου.

Δημοσ.
μπες εκτέλεση-->>regedit-->>και ψαξε για norton με πολυ

πολυ προσοχη!!!

Εβαλα το πολυ καλο tune up utility να καθαρισει την registry απο τα υπολλειμματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...