Προς το περιεχόμενο

μεγαλο προβλημα DivX

kostassid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγες μερες εκανα φορματ γιατι το Virual Dub 1.4.10 μου παρουσιαζε ενα σφαλμα κατα την κωδικοποιηση που ελεγε Interger divided bt zero, impossible η κατι τετοιο...anyway τωρα ενω η κωδικοποιηση se DIVX κανει οση ωρα εκανε δηλαδη 6 ωρες δημιουργειται ενα αρχειο 200MB περιπου απο τα 1200ΜΒ που του αφηνω περιθωριο και με τα παρακατω σφαλματα.

Χρησιμοποιω οτι τελευταιο σε εκδοση εχει το Doom9.org για DIVX σε GordianKnod. Τι κανω λάθος και μπορω να διορθωσω; εχω ηδη κανει απειρες δοκιμες με φιλτρα, κοψιματα codecs.Υπαρχει κανεις που λειτουργει το gordianKnod 0.35 να μου πει τον τροπο;

Δημοσ.

Χρησιμοποιεις την τελευταια εκδοση του GK(0.35.2)?

Εχεις εγκατεστημενο το daemon tools?

Ποια εκδοση?

Ποια εκδοση του DivX χρησιμοποιεις?

Δημοσ.

για το daemon δεν εχω ιδεα, το gordian ειναι η 0.35.0, τωρα κατεβαζω την 035 2 να δοκιμασω ευχαριστω,ομως μπορεις να μου πεις με σιγουρια οτι θα λυθει;καποιες παραμετρους που θελουν προσοχη μπορεις να υποδειξεις;

Δημοσ.

ολα καλα τελικα, μαλλον σχεδον ολα.Κωδικοποιει τον ηχο απο AC3--->MP3 μετα σωστα σε DIVX6 αλλα δεν τα κανει MIX αυτα τα 2 .Το μονο μηνυμα που βγαζει πλεον οταν τελειωσει την κωδικοποιηση του video ειναι το "Member RemoveInputStreams not found" δες εικονα πανω, οποτε θα ηθελα ενα προγραμμα για αυτη τη διαδικασια η εστω καποιες οδηγειες για εμενα τον τυφλο...

Δημοσ.

zavlakas εισαι No #1. Σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες μαζι μου.

Ειχε εναν οδηγο πολυ αναλυτικο το 2001 η 2002το RAM τον εμαθα απεξω και λειτουργω με βαση αυτον.Αναβαθμισα για καλυτερα αλλα δεν καταλαβαινα τιποτα(αυτα εχει η εξελιξη) γιαυτο και ρωτουσα ,και γιαυτο δεν παω σε AutoGN, εκτος και αν κανεις ιδιαιτερα ...thanx και παλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...