Προς το περιεχόμενο

David Copperfield

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά όταν βγάλανε την φωτογραφία που το ξέρεις ότι δεν την αντικαταστήσανε με μια έτοιμη -αυτή πού είχαν και στο video- και το video το είχαν τραβήξει 5 φορές πχ με διαφορετικές ημερομηνίες..

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή είδα πως ήταν στημένοι οι άνθρωποι και ήταν ακριβώς όπως στην φωτογραφία. Πιαδιά αν λέμε ότι όλοι ήταν δικοί του, τελείωσε το θέμα, τι συζητάμε. Κόλπο ήταν αλλά ας μην λέμε ότι όλοι ήταν δικοί του ήταν τυχαία επιλογή. Φρίζμπι πέταγε και μπάλες.

Δημοσ.

ρε παιδιά κι εγώ πήγα στον κόπερφιλντ και έχω να πω ότι ήταν πολύ κάτω από τις προσδοκίες μου! συμφωνώ απολύτως με κάποια που ειπώθηκαν,ότι δηλαδή ήταν στημένο με τους κομπάρσους οι οποίοι είχαν ονόματα όπως ανίτα, τζοάνα και τέτοια!και είναι γελοίο να πιστεύει κανείς ότι τα άτομα ήταν τυχαία επιλεγμένα!όσο για τις μπαχάμες ήταν το χειρότερο σημείο, εκεί ξενέρωσα πολύ!νομίζω ότι υποτιμούσε τη νοημοσύνη μας!!!άσε που τότε έφυγαν καμιά 10αριά άτομα, κάτι δεν λέει αυτό??ο άνθρωπος έχει κάνει φοβερά κόλπα,δεν το αμφισβητώ, αυτό άλλωστε και πήγα να τον δω..όμως αυτά που παρουσίασε εδώ δεν ήταν ούτε καν μέτρια...μας έδειξε βίντεο με τα κατορθώματά του αλλά μάλλον έπρεπε να αρκεστούμε σε αυτά γιατί live δεν είδαμε τίποτα!!απλώς έπεσε πολύ στα μάτια μου....

Δημοσ.

Εγώ ένα δε δέχομαι: ότι είχε δικούς του ανθρώπους στο κοινό. Πρέπει δηλαδή να σας εξηγήσουμε και πως κάνει τα κόλπα του για να καταλάβατε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχει δικούς του ανθρώπους στο κοινό; Έλεος δηλαδή!

Και φυσικά δε δέχομαι ότι δεν είναι ψυχαγωγία. Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη παράσταση, αλλά πολλά από τα βίντεο του μου έχουν γεννήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα που σίγουρα δεν είναι άχρηστα για την ψυχή μου.

Πάντως επειδή κάτι άκουσα για "ηλίθιο συγκινητικό story", φαντάζομαι ότι θα είχε και εδώ κάποια απ' αυτά τα κόλπα.

Κατά τα άλλα, δεν αμφισβητώ ότι μπορεί η παράσταση να ήταν και μάπα (άλλωστε δεν την έχω δει και ούτε τον θεωρώ και κανένα απόλυτα αξιόπιστο και ηθικό άνθρωπο τον Κόπερφηλντ).

ΥΓ. Εγώ πιστεύω ότι η χρήστης κατερίνα είχε βάλει τους 10 που φύγανε όταν έκανε το κόλπο με τις μπαχάμες :) Στημένοι ήταν λέμεεεε!

Δημοσ.

Manuel εσυ δεν είπες ότι δεν έχεις δει το σοου? τότει δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη αν ήταν δικοί του οι άνθρωποι ή όχι.. Μίλαμε ότι σε κάποια φάση πέταξε ένα φρίσμπι νομίζω και το έπιασε μια και είπε δώστο στην διπλανή σου.. Ήταν ολοφάνερο. Δεν μπορείς να μιλάς έχοντας σαν βάση τα βίντεο και όχι το συγκεκριμένο σοου για το οποίο μιλάμε. Επίσης άλλη απόδειξη ότι ήταν δικοί του άνθρωποι είναι οτι σε κάποια φάση σήκωσε έναν άντρα και μια γυναίκα για να ελένξουν μια βλακεία και ο άντρας και καλά έπιασε τον κώλο της γυναίκας γιατί και καλά ήταν παντρεμένοι.. Άσε που όταν σήκωσε την γριά που ήταν σίγουρα δική του και την είχε αγκαλιά εκείνη και καλά του έπιασε τον κώλο.. Έλεος πια.. Αυτά γιατί έγιναν αν δεν έγιναν για το σόου??

Δημοσ.
.μας έδειξε βίντεο με τα κατορθώματά του αλλά μάλλον έπρεπε να αρκεστούμε σε αυτά γιατί live δεν είδαμε τίποτα!!απλώς έπεσε πολύ στα μάτια μου....

οταν τα ελεγα οτι ειναι photoshop ο ανθρωπος ειχα δικιο φαινεται

δεν ειμαστε αμερικανακια να χειροκρτοταμε τα ψεμματα και τα βιντεο με ανοιχτο το στομα

αυτος και τα smackdown ειναι μονο για την tv και αμα

Δημοσ.
Manuel εσυ δεν είπες ότι δεν έχεις δει το σοου? τότει δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη αν ήταν δικοί του οι άνθρωποι ή όχι.. Μίλαμε ότι σε κάποια φάση πέταξε ένα φρίσμπι νομίζω και το έπιασε μια και είπε δώστο στην διπλανή σου.. Ήταν ολοφάνερο. Δεν μπορείς να μιλάς έχοντας σαν βάση τα βίντεο και όχι το συγκεκριμένο σοου για το οποίο μιλάμε. Επίσης άλλη απόδειξη ότι ήταν δικοί του άνθρωποι είναι οτι σε κάποια φάση σήκωσε έναν άντρα και μια γυναίκα για να ελένξουν μια βλακεία και ο άντρας και καλά έπιασε τον κώλο της γυναίκας γιατί και καλά ήταν παντρεμένοι.. Άσε που όταν σήκωσε την γριά που ήταν σίγουρα δική του και την είχε αγκαλιά εκείνη και καλά του έπιασε τον κώλο.. Έλεος πια.. Αυτά γιατί έγιναν αν δεν έγιναν για το σόου??

Μόλις γύρισα και εγώ απο το "show". Αν δεν είχα διαβάσει τα παραπάνω posts, ομολογώ πως θα είχα εντυπωσιαστεί. ΟΜΩΣ, έκανε και στην δικιά μας παράσταση ακριβώς τα ίδια πράγματα...Ο αντρας πήγε να χουφτώσει την γυναίκα, η και η γριά τον Κόπερφιλντ. (πολύ πιθανό να είναι και τα ίδια άτομα!)

Επίσης στο νούμερο με τον σκορπιό, οι κοπέλες είναι και αυτές δικιές του. Πέταξε τα αγγούρια μπροστά στην πρώτη σειρά, αν ήθελε να είναι όντως τυχαία γιατί δεν τα πέταγε πίσω η έστω να πέταγε κανένα μπαλάκι....

Ακόμα οι Μπαχάμες, κατά πάσα πιθανότητα, να είναι και αυτό βιντεάκι και φυσικά και οι κομπάρσοι όλοι δικοί του.

Ομως έκανε και μερικά σπουδαία κόλπα. Οι 13 θεατές που εξαφανίστηκαν, και το αυτοκίνητο που εμφανίστηκε ξαφνικά (το οποίο ήτανε και ψεύτικο, ρέπλικα) καθώς επίσης και η λοταρία.

Σε γενικές γραμμές δέν είχε την ποιότητα απο τις παραστάσεις που έχουμε δεί στο εξωτερικό. Ακόμα και ο τύπος που φώναζε να ξανακάνει το νούμερο με την πάπια, δικός του είναι. Δεν νομίζω να σκεφτότανε κανείς να φωνάξει "κάντο σε αργή κίνηση" !

Εμένα μου έδωσε την εντύπωση οτι βαριότανε, και έμαθε και 3-4 κουβέντες ελληνικές και τις ξεφουρνιζε.

Πάντως άμα το ήξερα θα έπαιρνα εισιτήρια των 30? και όχι των 80?.

Ας είναι, άλλη μια εμπειρία. ...

Δημοσ.

Η κραυγή για την αργή κίνηση, προφανώς στημένη. Την λοταρία την είχα δει ξανά σε σόου αλλά όμως τα νούμερα στις πινακίδες, όχι, ήταν καλό αυτό με τις πινακίδες. Το αυτοκίνητο πάντως σε εμάς το έβαλε μπροστά, δεν το είδα για ψεύτικο. Την ποιότητα του εξωτερικού δεν την είχε, γεγονός.

Δημοσ.

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που αντιμετωπίζουν την Ψωροκώσταινα ως μια καλή ευκαιρία για αρπαχτή. Εδώ μας αδειάζουν μαγικά το πορτοφόλι κοινοί θνητοί, His Majesty θα μας λυπόταν; ;)

Δημοσ.
Manuel εσυ δεν είπες ότι δεν έχεις δει το σοου? τότει δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη αν ήταν δικοί του οι άνθρωποι ή όχι..

Εγώ απλά ξέρω πως κάνει τα κόλπα, οπότε καταλαβαίνω ότι δεν έχει κανένα λόγο να έχει στημένους ανθρώπους. Αν και η αλήθεια είναι ότι ξέρω για τα παλιότερα κόλπα του. Γι' αυτά που λέτε τώρα, δεν ξέρω πως τα κάνει και ούτε τα έχω δει, αλλά κάνω τη λογική σκέψη ότι ένας άνθρωπος που για 20+ χρόνια δε χρησιμοποιούσε κομπάρσους (γιατί δεν του χρειάζονταν), να άρχισε τώρα στα ξαφνικά, είναι κάπως. Εκτός αν ισχυρίζεστε ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη του (την οποία απέκτησε χωρίς κομπάρσους) για να τους χρησιμοποιεί τώρα, με τη λογική ότι άνθρωποι σαν εμένα δε θα πίστευαν εύκολα ότι μπορεί να το έκανε. Πιθανώς... αν και τα παραδείγματα που λέτε δε με πείθουν. Οι περιγραφές μου φαίνονται κάπως περίεργες. Πάντως, ναι, γενικά δεν έχω ιδιαίτερο δικαίωμα γνώμης, οπότε το βουλώνω ;)

Για ανθρώπους που φωνάζουν πάντως πράγματα όπως "κάντο πιο αργά" και λοιπά, το έχει πει και ο ίδιος ότι βάζει στο κοινό. Δεν είναι κρυφό. Άλλο όμως αυτό. Αυτό αφορά την ατμόσφαιρα.

Δημοσ.
Εγώ απλά ξέρω πως κάνει τα κόλπα, οπότε καταλαβαίνω ότι δεν έχει κανένα λόγο να έχει στημένους ανθρώπους. Αν και η αλήθεια είναι ότι ξέρω για τα παλιότερα κόλπα του. Γι' αυτά που λέτε τώρα, δεν ξέρω πως τα κάνει και ούτε τα έχω δει, αλλά κάνω τη λογική σκέψη ότι ένας άνθρωπος που για 20+ χρόνια δε χρησιμοποιούσε κομπάρσους (γιατί δεν του χρειάζονταν), να άρχισε τώρα στα ξαφνικά, είναι κάπως. Εκτός αν ισχυρίζεστε ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη του (την οποία απέκτησε χωρίς κομπάρσους) για να τους χρησιμοποιεί τώρα, με τη λογική ότι άνθρωποι σαν εμένα δε θα πίστευαν εύκολα ότι μπορεί να το έκανε. Πιθανώς... αν και τα παραδείγματα που λέτε δε με πείθουν. Οι περιγραφές μου φαίνονται κάπως περίεργες. Πάντως, ναι, γενικά δεν έχω ιδιαίτερο δικαίωμα γνώμης, οπότε το βουλώνω ;)

Για ανθρώπους που φωνάζουν πάντως πράγματα όπως "κάντο πιο αργά" και λοιπά, το έχει πει και ο ίδιος ότι βάζει στο κοινό. Δεν είναι κρυφό. Άλλο όμως αυτό. Αυτό αφορά την ατμόσφαιρα.

Εσύ μιλάς για κόλπα όπως πχ που πέταξε και τέτοια ωραία κόλπα? Εμείς μιλάμε ότι ο άνθρωπος έκανε από τα χειρότερά του κόλπα και το κάθε κόλπο το τράβαγε από τα μαλλιά να κρατήσει περισσότερο.. Γιατί να μην χρησιμοποιήσει λοιπόν κομπάρσους?

Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτά που λές Manuel, αλλά όταν κάνει το ίδιο πράγμα το "κοινό" σε κάθε παράσταση, τότε τί είναι ? Τυχαίο ? Δεν νομίζω. Αλλωστε και εγώ πρίν πάω διάβαζα αυτά που γράφανε στο forum και νόμιζα οτι λένε μα..ειες. Μέχρι που το διαπίστωσα μόνος μου.

Όσο για το αυτοκίνητο, το έβαλε μπρός με ήχο απο τα ηχεία. Ο καπνός και καλα που έβγαλε η εξάτμιση ήτανε ένα απλό εφέ καπνού ....

Για μένα με τόσα που έχουμε δεί στην τηλεόραση, ή ποιότητά του ήτανε κάτω του μέτριου....Κρίμα...

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν, μια που δεν έχω δει την παράσταση, το βουλώνω ;)

Δημοσ.
Για ποιο μιλάς για αυτό που έγραψε εκείνη Ασπασία και αυτός άνοιξε τον φάκελο και έλεγε μέσα Ασπασία. Μα αυτή ήταν δική του..

Στην παράσταση της Παρασκευής @ 18:30 η κοπέλα είχε γράψει το όνομα: ΡΕΝΟΣ

Μόλις άνοιξε ο φάκελος έλεγε ΡΟ'Ι'ΔΟΥΛΑ ! ! !

Έγινε λάθος και κόσμος έσκασε στα γέλια...

Το μόνο που πέτυχε ήταν το φύλο του χαρτιού..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...