Προς το περιεχόμενο

David Copperfield

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Sellers ταχυδακτυλουργος επαγγελεται ο ανθρωπος και entertainer... Μαγο τον λενε οι αλλοι. Εννοειται πως δε κανει μαγικα, καλοσχεδιασμενες οφθαλματες και ταχυδακτυλουργικα κολπα κανει.

Και εχει σωματοφυλακες επειδη ειναι δημοσιο προσωπο και μπορει να του τυχει το καθε ασχετο, απο θαυμαστες η ανθρωπους που ειναι εναντιον του, που μπορει να ειναι και πολυ επικυνδυνοι.

Με μισή δόση χιούμορ το έραψα... :mrgreen: Μην το παίρνεις τόσο σοβαρά... Και εγώ κατα είμαι απο όλες αυτες τις μλκ που ακούγονται.

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Sellers ταχυδακτυλουργος επαγγελεται ο ανθρωπος και entertainer... Μαγο τον λενε οι αλλοι. Εννοειται πως δε κανει μαγικα, καλοσχεδιασμενες οφθαλματες και ταχυδακτυλουργικα κολπα κανει.

Και εχει σωματοφυλακες επειδη ειναι δημοσιο προσωπο και μπορει να του τυχει το καθε ασχετο, απο θαυμαστες η ανθρωπους που ειναι εναντιον του, που μπορει να ειναι και πολυ επικυνδυνοι.

Αμα του την πεφτανε η Λουκα με τον παπα-Τσακαλο να σου πω εγω ποιος σωματοφυλακας θα μπορουσε να τον προστατεψει... :-)

Δημοσ.

Εδώ μέχρι και ο Μαρτάκης έχει σωματοφύλακες(γιατί άραγε, μήπως φοβάται ότι θα του κλέψουν το ταλέντο του?)και σας πείραξαν οι σωματοφύλακες του Κοπερφιλντ?

Εμένα μου άρεσε το σόου του και τις 2 φορές που πήγα.Στην πρώτη και στη τελευταία παράσταση.Στη πρώτη ενώ εγώ και η παρέα μου είχαμε εισιτήρια των 50 ευρώ

βλέποντας πως υπήρχαν πολλές άδειες θέσεις των 120 ευρώ,15 λεπτά μετά την έναρξη του σόου πήγαμε εκεί.Κάποιος απο την διοργάνωση είδε την "μετακινησή" μας

και μας πλησίασε.Αλλά αντί να μας ξαναστείλει στις προηγούμενες θέσεις μας χαμογέλασε και έφυγε.Ισως επειδή είμασταν 5 κορίτσια.Τα 2 αρσενικά της παρέας σαν κοτούλες προτίμησαν να μείνουν στις θέσεις των 50 ευρώ.

Την δεύτερη φορα είχα παει με την οικογένεια και με την ευκαιρία των γενεθλίων μου είμασταν στις θέσεις των 120 ευρώ,νόμιμα αυτή την φορά.

Δημοσ.

Κατά πως φαίνεται, η πλειοψηφία μάλλον ξενέρωσε παρά ενθουσιάστηκε.

Ισως επειδή είμασταν 5 κορίτσια.Τα 2 αρσενικά της παρέας σαν κοτούλες προτίμησαν να μείνουν στις θέσεις των 50 ευρώ.

Ίσως πάλι αν δεν ήταν κοτούλες τα 2 αρσενικά και σας είχαν ακολουθήσει, να γυρνούσατε σαν βρεγμένες γάτες πίσω στις θέσεις των 50€ όλοι μαζί...εκτός κι αν ήταν bisexual ο τύπος.

Δημοσ.

μπορεί να τανε τόσο high που να μη καταλάβαινε ποιος ήτανε

και τι γινότανε ,σε στύλ είναι όλοι φίλοι μου ,boo

Δημοσ.
ποιος κοπρεφιλντ και αηδειες αυτος ειναι μαγος

http://www.youtube.com/watch?v=2toz2wm39Yg&mode=related&search=

Κάνεις πλάκα έτσι; Είναι σίγουρα αδύνατο να μη σου αρέσει ο Κόπερφηλντ και να σου αρέσει αυτός, που είναι πραγματικός απατεώνας που λέει ψέμματα στον κόσμο.

Δημοσ.
Είναι σίγουρα αδύνατο να μη σου αρέσει ο Κόπερφηλντ και να σου αρέσει αυτός, που είναι πραγματικός απατεώνας που λέει ψέμματα στον κόσμο.

Γιατι ο David δε λεει.8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...