Προς το περιεχόμενο

David Copperfield

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αφου αυτος κοροιδευει τον κοσμο

γιατι να μην τον κοροιδευω και εγω ?

παντως ποτε δεν θα πληρωνα για να παω να δω να με κοροιδευει καποιος

Δημοσ.
αφου αυτος κοροιδευει τον κοσμο

γιατι να μην τον κοροιδευω και εγω ?

παντως ποτε δεν θα πληρωνα για να παω να δω να με κοροιδευει καποιος

ποιός κοροϊδεύει τον κόσμο βρε άνθρωπε; Ποιός σου είπε τέτοια πράγματα; Αφού μόνος του λέει ότι αυτά που κάνει είναι illusions (έτσι λέγεται το dvd που έβγαλε). Αμα παρίστανε τον μάγο, να πω οκ. Αλλά αφού παραδέχεται ότι κάνει κόλπα, που είναι το κορόιδεμα;

Δημοσ.

Φυσικα και είναι showman. Και πολυ καλός μάλιστα. Θέλω να τον δώ πάντος τώρα που θα έρθει.

@adi32 Πότε κοροιδεψε τον κόσμο?? Το αντίθετο μάλιστα που είναι ειλικρινής..

Δημοσ.
εγω παντος πληρωσα για VIP ζωνη στο live του.

Το σκέφτομαι και εγώ πάντως να το πληρώσω το ακριβό εισητήριο (καλά για VIP δεν το σκεφτόμουνα, αλλά για το 80ευρώ το συζητάω). Από παιδί τον γούσταρα τον Κοπ οπότε είναι μια ευκαιρία να ικανοποιήσω μια παιδική μου επιθυμία. Ψιτ, BOUGAS, μήπως έχεις δανεικά (κι αγύριστα) ; Σαν να σου περισσεύουν μου φαίνεται... :mrgreen:

Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγώ παιδιά για το live του, αλλά για τα φτηνά εισητήρια με τα 30 ευρώ! Τι λέτε, θα αξίζει, ή θα "χάνεται" όλη η μαγεία??

Δημοσ.
Σκέφτομαι και εγώ παιδιά για το live του, αλλά για τα φτηνά εισητήρια με τα 30 ευρώ! Τι λέτε, θα αξίζει, ή θα "χάνεται" όλη η μαγεία??

holy crap από που ξεφύτρωσες εσυ? :D

συγνώμη υπάρχουν ακόμα εισιτήρια?

Δημοσ.

δηλαδη παραδεχεται οτι κανει απατες?

αν ελεγε οτι ηταν μαγος θα ηταν καλυτερα

αρα πιο το νοημα?

να παω να χρηματοδοτισω καποιον για να κανει οπτικα εφε?

ειναι σαν να κανω τρυκ με το photoshop και να λεω πωπω κοιταξτε τι εκανα

Δημοσ.

Ω μα τι λές τώρα. Για να κάνει αυτά τα illusions θέλει δεξιοτεχνία. Ο τύπος έχει σηκώσει στον αέρα τρένο και το έχει εξαφανίσει και όχι μόνο. Αν νομίζεις οτι είναι εύκολο οκ τότε. Α και δεν είναι απάτες. Απάτες θα ήταν αν έλεγε οτι αυτά που κάνει είναι μαγικά.

Δημοσ.

Εγώ παίδες εξασφάλισα 2 30άρια για το βραδάκι του Σαββάτου! Ο τύπος είναι πρώτος. Απάτη είναι οι χαρτορίχτρες και τα 9011 (πρώην 090!!). Εδώ είναι απλά οπτικά τρικς.

Δημοσ.

Κάποιος που να έχει δεί έστω το στάδιο, να μου απαντήσει αν αξίζουν τα 30άρια ή αν δε θα βλέπουμε τίποτα??

Δημοσ.
Ψιτ, BOUGAS, μήπως έχεις δανεικά (κι αγύριστα) ; Σαν να σου περισσεύουν μου φαίνεται... :mrgreen:

αμα δουλευες και εσυ σαν τον λουστη ολη μερα :)

δεν μου περισευουν,απλα προτιμω να κατσω σπιτι 5 μερες,χωρις καφε και ποτο,και να παω να δω κατι που πραματικα αξιζει.και επειδη μια φορα βλεπεις ενα τετοιο σοου στη ζωη σου (σιγα μην ξαναρθει),τα λεφτα που εδωσα,δεν ειναι τιποτα ασφαλως.

πηρα VIP,γιατι αν ειναι να καθομαι στα 30 μετρα αποσταση,το βλεπω και απτην τηλεωραση καλυτερα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...