Προς το περιεχόμενο

David Copperfield

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και γιατι να μην προσπαθουμε να ερμηνευσουμε τα κολπα του ?

μη χαλασει η φημη του?

ποσοστα παιρνουμε?

Γιατί απλώς δεν μπορείτε να το ερμηνεύσετε σωστά LoL

dld re Leibnitz πιο είναι το θέμα του συγκεκριμένου FORUM?

Και τι' date=' μήπως νομίζεις ότι ο Copperfield είναι πραγματικα μάγος?

lol[/quote']

Αν δεν είναι αυτός μάγος ποιος είναι δηλαδή ο Harry Potter , δείξτε έλεος

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω το είπα και το ξαναλέω ....είναι μεγάλος ΜΑΓΟΣ γιατί μπορεί να εξαφανίσει μέσα σε λίγα λεπτά περίπου 300.000€ απο 5000 ανθρώπους!!!

Είναι μαγεία ...δεν είναι

Δημοσ.
Εγω το είπα και το ξαναλέω ....είναι μεγάλος ΜΑΓΟΣ γιατί μπορεί να εξαφανίσει μέσα σε λίγα λεπτά περίπου 300.000? απο 5000 ανθρώπους!!!

Είναι μαγεία ...δεν είναι

Τουλάχιστον αυτός είναι ειληκρινής απέναντί μας.

Εγώ ξέρω κάτι άλλους "μάγους" που εξαφανίζουν καθημερινά εκατομμύρια ευρώ από όλους μας.

Αυτό και αν δεν είναι μαγεία.

Δημοσ.
@kage

Αν ήταν έτσι όλος ο κόσμος θα είχε καταλάβει ότι μετακινότανε . Και πες πως υποτίθετε πως έγινε έτσι ' date=' να φώτα πως υπήρχαν εκεί πάλι ?

[/quote']

Άντε πάλι τα ίδια... Βρε παιδιά, όταν δεν ξέρεις ένα κόλπο, σιγά μην κάθεσαι να σκέφτεσαι εκείνη την ώρα "λες να μετακινούμαι εγώ;" Έχεις την προσοχή στραμμένη σε άλλα πράγματα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο είναι να μαντέψεις κάτι τέτοιο. Όπως είπα και πρίν, αυτοί που μαθαίνετε το κόλπο, δε μπορείτε μετά να σχολιάζετε πόσο απλό ήταν. Να το λέτε προτού το μάθετε.

Α! Υπήρχαν δύο κύκλοι με φώτα. Έσβησε ο ένας και άναψε ο άλλος. As simple as that.

Άν ήταν τόσο εύκολο ' date=' γιατί και εσύ δεν πήγες να εξαφανήσεις το άγαλμα της ελευθερίας ή κανα τανκ που λες , να χεστείς στο τάλιρο.

Leibnitz Rulezz[/quote']

Eλπίζω πως η ερώτηση είναι ρητορική, γιατί αλλιώς είναι απλά παιδική-αφελής.

Σε περίπτωση που δεν είναι πάντως, θα πω δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η ικανότητα των μάγων είναι στην παρουσίαση και όχι στα κόλπα που σκέφτονται. Είναι showman. Τα κόλπα είναι δεδομένα. Υπάρχουν γραμμένα σε βιβλία (που κυκλοφορούν μόνο μεταξύ τους) και οι βασικές ιδέες είναι πάντα οι ίδιες. Είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ πράγματα πάντα, ΑΛΛΑ το βασικότερο πράγμα στη μαγεία είναι η παρουσίαση, με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται όσο πιο πιστευτό, χορταστικό (σαν θέαμα) και συναισθηματικό (στην περίπτωση του Κοπ) γίνεται.

Ο ίδιος έλεγε ότι τα πρότυπα του δεν ήταν μάγοι, αλλά ο Φρεντ Αστέρ.

Δεύτερος λόγος και απλούστερος: δεν έχω λεφτά, χρόνο και διάθεση να κάνω κάτι τέτοιο. Άμα θέλεις να το κάνεις εσύ, μπορείς να γραφτείς σε μια σχολή μάγων. Πάντως και να εξαφανίσεις (λέμε τώρα γιατί δε θα σου δώσουν άδεια) το άγαλμα της ελευθερίας, αν δεν ξέρεις πως να το παρουσιάσουν, σιγά τα λεφτά που θα βγάλεις.

Α! Και ένας τρίτος (προσωπικός) λόγος: σκασίλα μου για τα λεφτά. Αυτά που κάνω τώρα τα βρίσκω πιο σημαντικά από το να κυνηγήσω μια καριέρα που θα μου προσφέρει χρήματα.

Δημοσ.

τι μας λές ?

είναι αρχιμάγιστρος και επικοινωνεί με τον οποιοδήποτε οπουδήποτε μεσω σωματίων Coperfield που εκπέμπει

ο υπερφυσικός του εγκέφαλος.

Δημοσ.

παιδια μου στειλανε ενα email με καποια τρικ του. Ειναι απιστευτος ο τυπος. Σκεφτομουνα για πολυ καιρο να δωσω τα φραγκα και να παω να τον δω,αλλα τελικα δεν...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ David ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ ΑΠΟ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΕΣ!ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΕΣΤΡΙΑ!ΑΠΛΑ ΟΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ! Π.Χ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΗΣΤΙΚΕ Κ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ!ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ Π ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ !!!!!

Δημοσ.

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΟΥ!!!Κ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..Π.Χ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!

Δημοσ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!

Ενώ αν το σκαρφάλωνε, σε μισή ωρίτσα θα ήταν απ' την άλλη.

Δημοσ.
Ενώ αν το σκαρφάλωνε, σε μισή ωρίτσα θα ήταν απ' την άλλη.

Είναι σαν αυτό με τους αμερικάνους και τους ρώσους? Που οι αμερικάνοι φτιάξανε ενα στυλό που να γράφει σε 0 gravity, να γράφει ανάποδα, μεσα στο νερό και σε οποιαδήποτε επιφάνεια, και οι ρώσοι χρησιμοποιούσαν μολύβι?

Ο αμερικάνος ήθελε 3 χρόνια να περάσει μέσα απο το τείχος, ενώ ο έλληνας πέρασε απο πάνω. :P

Δημοσ.

Μου αρέσει που μερικοί μας εξηγούν οτι "Ο David δεν είναι μάγος, κάνει τρικς".

Τι λέτε τώρα ρε σεις; Σοβαρά;;;;

Σε λίγο θα μας πείτε οτι δεν υπάρχει και Άγιος Βασίλης!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...