Προς το περιεχόμενο

David Copperfield

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυκλοφορεί και στο Ιντερνετ, ένα βίντεο που εξηγεί πολλά απο τα κόλπα του. Βέβαια είναι στα ρώσικα, αλλα μερικά καταλαβαίνονται γιατί έχει και σχεδιαγράμματα. Μεταξύ άλλων εξηγεί και το κόλπο που πετάει. Είναι απλό αλλά με μαεστρία εκτελεσμένο....

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω το είπα και το ξαναλέω ....είναι μεγάλος ΜΑΓΟΣ γιατί μπορεί να εξαφανίσει μέσα σε λίγα λεπτά περίπου 300.000€ απο 5000 ανθρώπους!!!

Είναι μαγεία ...δεν είναι

Ε βέβαια, όταν ο άλλος έχει μάθει στο τσάμπα, του κακοφαίνεται όταν ο άλλος δίνει λεφτά να δει μια παράσταση που του αρέσει. Όπως επίσης κοροϊδεύει τον καταναλωτή που γουστάρει να αγοράσει ένα αυθεντικό cd, που γουστάρει να πάει σε μια συναυλία κτλ κτλ.

Έλεος ρε παιδιά... Το τσάμπα έχει και ένα όριο πια...

Επίσης... όσον αφορά στο άρθρο για την Ορθοδοξία κτλ, ε ποτέ!!! Εντάξει, οι άνθρωποι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Επιδιώκει, όπως συνηθίζει, χρήμα (σημ. οι παραστάσεις θα έχουν συνολικό κόστος 4,5 εκατομμύρια ευρώ) και δόξα ή επιθυμεί να παρασύρει και να απομακρύνει τους Έλληνες από το Θεό, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες της δαιμονικής του επηρείας; Χαχα, έρχεται ο Κόπερφιλντ για να μου αλλάξει την πίστη μου και να με μυήσει σε μυστικιστικές τελετές!!! Πραγματικά, ποιος τα πιστεύει αυτά (εκτός από τους Παλαιοημερολογίτες);;;;

Δημοσ.

djapal, αποψη σου. Οταν κανεις σημεία και τερατα, προφανως δεν τα κανεις με δικη σου δυναμη. Σιγουρα δεν τα κανει με τη δυναμη του Χριστου, οποτε απομενει η δυναμη του σατανα. Βεβαια, δεν βγαινει να το πει καθαρα, γιατι τοτε ποιος θα πηγαινε στο show. Σημερα βλεπεις η μαγεια πλασαρεται ως κατι το ωραιο(!), ως in(!), ως ανωδυνο-μη επικινδυνο κλπ κλπ. Βλεπε χαρρυ ποτερ κλπ.

Μονο που η μαγεια -και οχι η τσαρλατανισμοι-βασιζεται στην επικληση και χρηση των δυναμεων του σατανα. Αυτα ειναι γνωστα, δεν χρειαζεται να ειναι κανεις και πολυ 'μεσα' στην εκκλησια του χριστου για να τα γνωριζει.

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη. Σεβομαι τις δικες σας, σεβαστειτε τη δικη μου.

Δημοσ.

Δε χρησιμοποιούν τεχνολογίες οι μάγοι. Χρησιμοποιούν απλές φόρμουλες που υπάρχουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Μάλιστα είχαν πρωτοαναπτυχθεί από τσαρλατάνους για να ξεγελάνε τον κόσμο.

Οι τεχνικές έχουν παραμείνει οι ίδιες ακόμα και μετά από τόσα χρόνια και όσο εξελιγμένος και αν φαίνεται ο Κόπερφηλντ (όποιος γνωρίζει πως έκανε μερικά από τα πιο διάσημα κόλπα του, καταλαβαίνει).

Αυτό που αναπτύσσεται, είναι η τέχνη του αποπροσανατολισμού! Εκεί είναι όλη η μαγεία και εκεί κρίνεται ο μάγος. Είναι ένας ηθοποιός στην ουσία ;)

Δημοσ.
djapal, αποψη σου. Οταν κανεις σημεία και τερατα, προφανως δεν τα κανεις με δικη σου δυναμη. Σιγουρα δεν τα κανει με τη δυναμη του Χριστου, οποτε απομενει η δυναμη του σατανα. Βεβαια, δεν βγαινει να το πει καθαρα, γιατι τοτε ποιος θα πηγαινε στο show. Σημερα βλεπεις η μαγεια πλασαρεται ως κατι το ωραιο(!), ως in(!), ως ανωδυνο-μη επικινδυνο κλπ κλπ. Βλεπε χαρρυ ποτερ κλπ.

Μονο που η μαγεια -και οχι η τσαρλατανισμοι-βασιζεται στην επικληση και χρηση των δυναμεων του σατανα. Αυτα ειναι γνωστα, δεν χρειαζεται να ειναι κανεις και πολυ 'μεσα' στην εκκλησια του χριστου για να τα γνωριζει.

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη. Σεβομαι τις δικες σας, σεβαστειτε τη δικη μου.

Μα ο άνθρωπος δεν είναι μάγος, illusionist είναι. Τώρα ελληνική λέξη δε μου έρχεται. Το οποίο τι σημαίνει: με τεχνάσματα σου παρουσιάζει ότι όντως μπορεί να κάνει κάτι το φοβερό, το ουάου, το αποκλείεται ρε παιδί μου, αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνει τπτ το απίθανο. Απλά ξέρει πως να το κάνει να φαίνεται ακατόρθωτο. Τώρα αν αυτό το θεωρείς σατανικό κτλ κτλ, ε εντάξει! Και βασικά δε νομίζω ότι όσοι θα πάνε να τον παρακολουθήσουν, έχουν και αυτήν την πεποίθηση.

Δεν είναι μαγεία, είναι οφθαλμαπάτη, τέλος. Αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό, τότε καθίστε και ακούστε τους παπάδες να λένε ό,τι τους κατέβει από το μυαλό. Και λένε πολλά καλά δε λέω, αλλά και πάρα πολλά άκυρα...

Α! Και τώρα που το θυμάμαι! όλα τα εφφέ στις Αμερικάνικες ταινίες, γίνονται αφού πρώτα γίνει επίκληση στον Σατανά. Κάτι άρχοντες των δαχτυλιδιών και τέτοια.. απαπαπαπα. Η τεχνολογία πουθενά! ;)

Δημοσ.

Πήγα και πέταξα το τηλεκοντρόλ διότι αφού δεν μπορούσα να καταλάβω πώς πατώντας ένα κουμπί τρία μέτρα μακριά αλλάζουν τα κανάλια, πάει να πει ότι έχει μέσα του το σατανά. Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να πετάξω και την τηλεόραση. Πώς διάολο μπήκαν τα ανθρωπάκια μέσα και τρέχουν πάνω κάτω?

Με μια τρίτη σκέψη πρέπει να πετάξω και τον εαυτό μου. Για να μου βρήκε κάτι η γυναίκα μου, δε μπορεί, σατανοδουλειά θα ήταν.

Δημοσ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΚΤΟΜΥΡΙΟ Ο David ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΩΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!Π.Χ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!

Δημοσ.

Βρε παιδιά! Ο ίδιος δεν έχει ισχυριστεί ούτε μια φορά ότι κάνει μαγικά ή ότι είναι μάγος και λέει ξεκάθαρα ότι δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Τι συζητάμε τώρα;

Δημοσ.

"ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΓΟ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ"

Αυτά είδα γραμμένα σε ένα πανώ κρεμασμένο σε μία πεζογέφυρα πάνω από την εθνική. Καλά κόντεψα να χάσω το έλεγχο του αυτοκινήτου από τα γέλια. Τέλοσπάντων, τί να πώ. Όπως νομίζει ο καθένας

Sorry για τα κεφαλαία απλά με κεφαλαία ήταν γραμμένο

Δημοσ.

Ένα έχω να πω πήγα σήμερα στην πρώτη παράσταση. Απίστευτα πράγματα, ο άνθρωπος είναι τρομερός. Ένα- δύο κολπάκια μου ήταν αδύνατον να πω ότι τα έκανε η τεχνολογία, ήταν σε 1-2 δευτερόλεπτα και μένεις με την απορία, μα πως έγινε αυτό τώρα.

Αφαιρέθηκαν σχόλια.

Άξιζε πάντως, πολύ καλό.

Δημοσ.

ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Πήγα στην πρώτη παράσταση...

Ο άνθρωπος έχει χιούμορ, και δε φαίνεται να'ναι και καθόλου ψωνάρα. Πέταξε και αρκετα "ελληνικά", και προσπαθούσε να μας κάνει να γελάσουμε.

Τα κόλπα του υπέροχα, και ξελιγωθήκαμε και στα γέλια. ΑΞΙΖΕΙ. Ο ΤΥΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ :D

Μόνο μία συμβουλή...

Μην πάτε με αυτοκίνητο.

Απ'το πάρκινγκ του Media Markt (το'βαλα εκεί στα μουλωχτά :P) μέχρι να βγω στην παραλιακή, που είναι γύρω στα 25 μέτρα απόσταση, έκανα 45 λεπτά. Καλύτερα να γυρνούσα Καλλιθέα με τα πόδια :D

Edit: Εεεεεεεεεε GIORGARAS μη τους δίνεις spoilers!!!!!! :D

Δημοσ.

Πως σου φάνηκε? λες να τα αφαιρέσω?

Γνώμη για το κόλπο μπαχάμες?

Πάντως στο κόλπο με το μωρό φάνηκε ότι χρησιμοποιεί πολύ τεχνολογία. Στα άτομα με τους φακούς μίλησε κανείς μετά να δει τι έγινε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...