Προς το περιεχόμενο

David Copperfield

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει εισιτήρια των 80 ευρώ για το Σάββατο. Είναι πολύ πίσω οι θέσεις ?

θα βλέπουμε τίποτα, η θα πρέπει να πάρω και κυάλια. ?

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

CONAN_ και εγώ τέτοιες είχα, αλλά ήταν μια χαρά. Έχουν και video wall/προβολείς ώστε να βλέπουν όλοι.

GIORGARAS όχι καλέ, μην το αφαιρέσεις. Το κόλπο με τις Μπαχάμες ήταν... πως να το περιγράψω; ΑΛΛΟΚΟΤΟ! Ο Δημητράκης όλα τα λεφτά το πιστιρίκι!! Μετά απ'τους 13 στο τέλος, όλα έγιναν τόσο γρήγορα που ίσα ίσα προλάβαμε να τους δούμε αλλού...

Δημοσ.

Το σκέφτομαι και εγώ να πάω (αν και είμαι ρέστος μετά από τις διακοπές 3 εβδομάδων...).

Μια χαρά λέτε και των 80 ευρώ? Άμα είναι να τον παρακολουθείς από video wall τον βλέπεις και από την TV :P

Δε κάθομαι να ρωτήσω αν αξίζει, είμαι σίγουρος ότι το θέαμα είναι μοναδικό.

Δημοσ.

Περίπου 2 ώρες κρατάει. Αξίζει παιδιά. Βέβαια αν έχεις δει εκπομπές με άλλο σόου του, μερικά κόλπα είναι ίδια περίπου αλλά μετά αρχίζει τα κουφά που λες τι γίνεται τώρα.

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω τι βρισκετε παντως

εγω δε θα εδινα λεφτα για να με δουλευει καποιος μπροστα στα ματια μου με κολπακια

μονο αν πηγαινα σε κανα τσιρκο με το 5 χρονο παιδακι μου

πιστευω αυτα ανηκουν δεκαετιες πισω

Δημοσ.

είναι show φίλε. Πας και βλέπεις ένα show. Πας να απολάυσεις κάποιον. Όπως πας στις συναυλίες για να θαυμάσεις τον καλλιτέχνη, όπως πας σε stand up commedies για να γελάσεις κτλ κτλ.

Δημοσ.

εγω δε θα εδινα λεφτα για να με δουλευει καποιος μπροστα στα ματια μου με κολπακια

κολπάκια??? έτσι απλά κολπάκια??? οκ πήγαινε και έλα τότε να μας εξηγήσεις την διαδικασία. Ο άνθρωπος όταν ετοιμάζει ένα μεγάλο κόλπο εργάζεται δύο χρόνια μέχρι να το τελειοποιήσει. Δεκαετίες πίσω δεν γίνονταν αυτά, για αυτό έχει πάρει και 21 emmy awards. Νομίζω όμως ότι δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη με εσένα αφού έχει πουλήσει παραπάνω εισιτήρια από τον Michael Jackson, την Madonna και έχει μπει και στο guiness. Όλα αυτά δείχνουν ότι δεν είναι απλώς κολπάκια. Εξάλλου ο άνθρωπος το λέει ότι δεν κάνω μαγικά, ψευδαισθήσεις είναι.

Δημοσ.

οκ ειναι μεγαλα κολπα οπως λες τα οποια χρηματοδοτουν καποιοι για να μπορεσει να τα κανει

αν κοιταξεις λιγο πιο πανω θα δεις για το αγαλμα τηε ελευθεριας

και δε νομιζω οτι ειναι ιδια απολαυση οπως οταν παρακολουθιες συναυλια θεατρο ...............

Δημοσ.
οκ ειναι μεγαλα κολπα οπως λες τα οποια χρηματοδοτουν καποιοι για να μπορεσει να τα κανει

αν κοιταξεις λιγο πιο πανω θα δεις για το αγαλμα τηε ελευθεριας

και δε νομιζω οτι ειναι ιδια απολαυση οπως οταν παρακολουθιες συναυλια θεατρο ...............

Μα αρχηγέ μου η "μαγεία" είναι να αναρωτιέσαι πως στον κόρακα τα κάνει όλα αυτά (με επίκληση του Σατανά θα έλεγαν οι Παλαιοημερολογίτες πάντως χααχχαχαχαχαααα). Άμα μάθεις, μετά λες... πφφφφ αυτό ήταν;

Ε εκεί είναι το θέμα. Αν αποκαλυφθούν αυτά, χάνεται το ενδιαφέρον. Κι αν είναι να ψάχνουμε να μάθουμε πως κάνει το ένα και πως το άλλο, ε χάνεται όλο το νόημα. Γι'αυτό φυσικά και δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε!!! ;) ;)

Τώρα αν εσύ δε γουστάρεις να σκάσεις λεφτά, δικαίωμά σου είναι. όπως κι εγώ δε γουστάρω να σκάσω λεφτά να δω τη Βίσση ζωντανά ας πούμε. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι η Βίσση δεν έχει φωνή, ή ότι δεν είναι καλό το πρόγραμμά της.

Βασικά ούτε θα έδινα λεφτά να πάω σε τσίρκο, αλλά σίγουρα δε θα το κατακρίνω κιόλας!

Δημοσ.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εκεί που κάθομαι ήρεμα ο άνθρωπος και ενημερώνομαι για τον κόσμο απο το star βλέπω έντρομο τον Αιμίλιο να μας λέει ''και τώρα πάμε κάπου που έγινε κάτι απίθανο''...

Αυτό είναι λέω χώρισε ο Ζαγοράκης.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ. Η Λουκά ήταν... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πολύ γέλιο ρε γμτ. Πρέπει να είπε την λέξη Σατανάς τουλάχιστον 666 φορές... :mrgreen:

Δημοσ.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΑΛΛΑ ΟΧΙ. Η Λουκά ήταν... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πολύ γέλιο ρε γμτ. Πρέπει να είπε την λέξη Σατανάς τουλάχιστον 666 φορές... :mrgreen:

Την είδα και εγώ.Πολύ γέλιο μιλάμε...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

οσοι πηγατε μπορειτε να μας πειτε 2-3 κολπακια του και να μας τα εξηγησετε?σε ασπρα γραματα φυσικα για οσους δεν θελουν να χασουν την ''μαγεια΄΄

Δημοσ.

Βασικά δε λέει και τίποτα ιδιαίτερο αυτό που λες. Θα μπορούσα και εγώ να λέω:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνετε λεφτά για να έρθει ένας να βγάζει ήχους που ΞΕΡΕΤΕ ότι τους βγάζει με το στόμα του! Δηλαδή σας δουλεύει μπροστά στα μάτια σας! Παλιομοδίτικα πράγματα...

Με χιουμοριστική διάθεση ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...