athlios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ποσο λαδι πρεπει να βαλεις? Επισης τη σαλτσα ντοματας, αν θελεις, ποτε τι ριχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billkost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ποσο λαδι πρεπει να βαλεις? Επισης τη σαλτσα ντοματας, αν θελεις, ποτε τι ριχνεις. Λάδι όσο για να στρώσεις λίγο και να τσιγαρίσεις τον κιμά, τώρα, νταξ, δεν έχω μετρήσει αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο να κάνεις. Σάλτσα βάζω ανάλογα με τις ορέξεις μου οπότε ξεκίνα με ίσο όγκο κιμά και σάλτσα και παίξε από εκεί και πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 μην φταιει που βαζω μισό-μισό και όχι μοσχαρίσιο σκέτο...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Οχι, δεν τον πατας με το κουταλι σου για να σπασουν οι ινες. Το κρεας που βαζεις παιζει ρολο μονο για το ποσο λαδι θα βαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billkost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 μην φταιει που βαζω μισό-μισό και όχι μοσχαρίσιο σκέτο...; Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα. Το ανοίγεις με την κουτάλα και δεν ανοίγει; Ή τα κομμάτια δεν είναι τόσο μικρά όσο θα ήθελες να είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έβαλα πολύ λάδι , βασικά έβαλα πολύ λίγο σε αντικολλητικό τηγάνι και απλά όταν το ανακάτευα δεν διαλύθηκε, τσιγαριζόταν σε μεγάλα σχετικα κομμάτια. Οχι, δεν τον πατας με το κουταλι σου για να σπασουν οι ινες. Το κρεας που βαζεις παιζει ρολο μονο για το ποσο λαδι θα βαλεις. δηλαδή πόσο λάδι σε μισό-μισό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εγω βαζω ελαχιστο παντα, αλλα δεν παιρνω ποτε απαχο κιμα γιατι βγαινει στεγνος. Βαλε 1-2 κουταλι Δεν χρειαζεται αντικολλητικο τηγανι, ετσι και αλλιως η μιση γευση ειναι στον πατο της κατσαρολας, αυτα που καραμελωνουν. Δες και αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=Sk_CGtA4HIY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ Τούφα . Επειδή είμαι στη δουλειά τώρα και μας έχουν κλειδωμένο το youtube θα το δω μόλις πάω σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Tελικα τι εκανες; το παταγες με την κουταλα και ελιωνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Εγω βαζω ελαχιστο παντα, αλλα δεν παιρνω ποτε απαχο κιμα γιατι βγαινει στεγνος. Βαλε 1-2 κουταλι Δεν χρειαζεται αντικολλητικο τηγανι, ετσι και αλλιως η μιση γευση ειναι στον πατο της κατσαρολας, αυτα που καραμελωνουν. Δες και αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=Sk_CGtA4HIY σορρυ αλλα πιο ωραια βγαινει η δικια μου bolognaise, μην με πειτε ψωνιο αλλα εμφανισιακα τουλαχιστον ειναι πιο ωραια. αναμεινατε συνταγη το βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Αμαν... πείνασα... πάω σπίτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Την παει για λαζανια ρε συ, δεν θες μεγαλα κομματια λαχανικων εκει. Κανονικα η bolognese δεν ειχε ντοματες γιατι δεν υπηρχανε. Να μια version απο εναν παλιο commis chef του Marco Pierre White (που του χε πεταξει το ριζοτο πανω του) και πλεον διασημο chef: http://www.youtube.com/watch?v=HqBqiGM1O54 ολα οσα λεει ειναι σωστα. Δεν ειναι σαλτσα, αλλα ραγκου. Τα ραγκου θελουν ωρα για να χτισουν την γευση. Συνταγη απο την ιταλιδα γιαγια ολο του πλανητη: http://www.kitchenchick.com/2006/12/marcella_hazans.html Αλλες συνταγες εχουν μεσα αντζουγια (οχι δεν εχει γευση ψαριλας), αστεροειδη γλυκανισο, συκωτι κοτοπουλου, ολα για να ενισχυσουν την γευση του κρεατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 σωστη η παρατηρηση περι ντοματας. με τον γλυκανισο που λες πως ειναι (μιας και τον αγορασα να πειραματιστω); εγω βαζω δαφνη και γλυκια παπρικα και μπουκοβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billkost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 σορρυ αλλα πιο ωραια βγαινει η δικια μου bolognaise, μην με πειτε ψωνιο αλλα εμφανισιακα τουλαχιστον ειναι πιο ωραια. αναμεινατε συνταγη το βραδυ. Εμένα δε μου αρέσει η μακαρονάδα σου στο μάτι (καλά ΟΚ, γούστα είναι αυτά) αλλά είμαι σίγουρος πως υστερεί και στη γεύση. Το μακαρόνι σου φαίνεται υπερβολικά βρασμένο και άσπρο και επίσης η αναλογία κιμά με μακαρόνια είναι μεγάλη. Επίσης, αν δεν ανακατεύεις τα μακαρόνια με τη σάλτσα, το μακαρόνι δεν απορροφάει σάλτσα οπότε δε νοστιμίζει παραπάνω. Δηλαδή αυτή φαίνεται σκάλες ανώτερη από τη δική σου (κάπως έτσι μοιάζει και η δική μου, εγώ ακολουθώ Blumenthal στο 9 ώρες βράσιμο και κάνω πολλή και τη βάζω στην κατάψυξη, μου κρατάει κανένα δίμηνο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 http://kokrobin.wordpress.com/2008/06/04/spaghetti-bolognese/ ετσι το εκανε. Τεραστια συνταγη ναι, αλλα μπορεις να παρεις ιδεες για το τι θα κανεις. Το ενα κομματακι γλυκανισο θα στο κανει πιο κρεατωδες με την καλη εννοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις