Προς το περιεχόμενο

Flight Simulator 2004

Marcos_Aurilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, ξαναέβαλα το παιχνιδάκι μετά απο 1,5 χρόνο για να δω πώς μου παίζει (έχω ψιλοαναβαθμίσει κάποια πράγματα). Μπάλα πηγαίνει, και εκεί που είχα κάτσει χθες και και έκανα μια μικρή πτήση Ιωάννινα-Κέρκυρα, θυμήθηκα το σπαστικό πρόβλημα που είχα και τότε:

Θέλω συνεχώς ανοιχτό το GPS, αλλά κάθε φορά που αλλάζω κάμερα εξαφανίζεται και πρέπει να σταματάω το παιχνίδι και να το εμφανίζω μέσω του μενού :evil:.

Η ερώτηση λοιπόν είναι, υπάρχει κάποιος τρόπος να μένει συνεχώς ανοικτό το GPS, ή έστω κάποια συντόμευση/εντολή που μπορώ να κάνω assign στο joystick, ώστε με ένα πάτημα να επανεμφανίζεται?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το gps δεν θα έπρεπε να εξαφανίζεται μόλις γυρνάς πίσω στην αρχική κάμερα.Για κοίτα τα options μπάς και έχεις τσεκάρει τίποτε.Πάντως δεν χρειάζεται να σταματάς το game πατώντας alt για να το επιλέξεις απο το menu, σε όλα τα αεροπλάνα έχει κάτι κουμπάκια κάπου στη σειρά συνήθως, που κάποιο απο αυτά είναι το gps.Το πατάς με το mouse και εμφανίζεται.Αλλιώς υπάρχει σε πλήκτρα, νομίζω shift και κάποιο απο τα νούμερα.

Δημοσ.

Όταν λέω "σταματάω το παιχνίδι", αυτό ακριβώς το alt εννοώ. Συντόμευση δεν γνωρίζω για το GPS, γι' αυτό και ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει. Το "για κοίτα τα optiosn μην έχεις τσεκάρει τίποτα " το αντιπαρέρχομαι...

Δημοσ.

analogws to aeroskafos....shift + 1,2,3,4,5,6, klp...

p.s. ntaksei einai kairos na matheis na petas me swsta aeroplana xwris GPS :D

ta default tou MS einai gia ton pe....o..

epishs to game sou trexei teleia giati den exeis valei kanena add on. :D

MS sucks u know...

epishs an thes free add ons gia ellada check

http://www.greekairportsproject.gr/

http://www.avsim.com/greece/scenery/

kai polla alla an thes just ask

p.p.s.... patwntas alt kai phgainontas sto assignments vazeis esy ta key assignments.

Δημοσ.
analogws to aeroskafos....shift + 1,2,3,4,5,6, klp...

Για το Baron που πετάω τελευταία, δούλεψε το shift+3. Αυτό έψαχνα όλο κι όλο! Ευχαριστώ!

p.s. ntaksei einai kairos na matheis na petas me swsta aeroplana xwris GPS :D

ta default tou MS einai gia ton pe....o..

epishs to game sou trexei teleia giati den exeis valei kanena add on.

Και πού ξέρεις τι add'ons έχω εγώ φορτωμένα? ;)

p.p.s.... patwntas alt kai phgainontas sto assignments vazeis esy ta key assignments.

Ναι βρε, το ξέρω :-D .

Δημοσ.

Αυτό για το Shift+... ήταν ψιλο-undocumented, οπότε...

Όσο για Boieng, είχα προσγειώσει ένα με καταιγίδα και χαλασμένα ηλεκτρικά (ένα παλιό challenge), την μέρα που είχα στείλει το Cesna στο συνεργείο :-D

Δημοσ.

Για να μην το κάνουμε irc εδώ μέσα (αυτά για τα οποία κράζουμε κάτι άλλους :twisted: ), και για να οφεληθεί και κανείς άλλος, δεν κάνεις ένα κόπο να παραθέσεις τα καλύτερα από αυτά που έχεις?

Δημοσ.

E ok etyxe na maste kai oi duo online ti na kanoume........katalava poious ennoeis,uparxei mia diafora omws an to kaneis mia fora stis 10 h 10 stis 10.

einai toooosa polaa kai toses polles kathgories pou xanei i mana to paidi k to paidi ti mana...giafto sou pa sto peripou na peis......

Prwta kai kalutera OLA ta ellhnika sceneries sta parapanw links pou dwsa giati einai para polu kala kai panw apo ola free.

Ola ta alla pou xw na proteinw DEN einai free :D kai einai pooolllaaaaaaaaa

Δημοσ.

Φιλε tsakona επειδη το χω και γω αυτο το παιχνιδι αλλα το παιξα μια φορα και το βγαλα επειδη μου φανηκε πολυ δυσκολο, τι να κατεβασω για να βαλω τα ελληνικα αεροδρομια μεσα και γενικα να το βελτιωσω σα παιχνιδι για να το ξαναεγκαταστησω απο αυριο και να προσπαθησω να το μαθω. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το εβαλα και εγω.Πολυ καλο παιχνιδι αλλα φαινεται να παιζει σαν software mode τα γραφικα με χαμηλη αναλυση.Εχω 6600gt nvidia καρτα.Το παιχνιδι που εχω ειναι στα γαλλικα και δυσκολευομαι να κανω τις ρυθμισεις.Σε εσας τα γραφικα πως ειναι?

Δημοσ.

hmmm duskola ta pramata :D ,thelei na asxolitheis giati einai simulator apla,den exei drash :D ............... an sou aresei omws na kses oti tha vreis polla kainouria pramata pou allazoun teliws to paixnidi ......

arxika vale to update 9.1 ....meta uparxoun apeires veltiwseis alla gia na mhn to psaxneis polu, sta parapanw links exei ola ta ellhnika aerodromia kai terrain,vouna, akoma kai ellhnikes limnes vgalane twra.......

meta boreis na valeis real world weather,oxi fisika to default tis MS.....Active Sky(payware) h IVAP(freeware alla multiplayer online)

epeita pame se aeroplana pou sxedon ola ta kala einai payware

(PMDG 737,747 )(LDS 767) (PSS 777) (PSSA330/340)

kai polla akomh.

apo aerodromia ektos ellados ginetai xamos.......

twra apo diafora programatakia to kalutero kat eme panta einai to Fs navigator.

edit: AA ksexasa kai to Fspassengers pou exei polusuzhththei :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...