madem Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Χαίρετε. Θα ήθελα λίγη βοήθεια. Σκοπεύω να αγοράσω συσκευή και πριν καταλήξω σε απλή LG θέλω να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει, ή ακόμη καλύτερα, αν έχει αγοράσει, συσκευή εγγραφής σε δισκάκι που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Θέλω να το μάθω σχετικά σύντομα διότι δεν θέλω να καταλήξω με δύο ή και τρεις συσκευές σε έναν χρόνο... Ευχαριστώ
Dangelo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? δισκάκι DVD ή DVD-RW??? και που κολλάνε οι ελληνικοί υπότιτλοι??? Γίνε λιγάκι ποιο αναλυτικός...
Paulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει φίλε τι παίζει- δεν έχουν καμιά σχέση οι υπότιτλοι με την συσκευή που θα πάρεις. Οι υπότιτλοι μπορεί να είναι στον σκληρό σου δίσκο, σε cd όπου λάχει δηλαδή. Είναι αρχεία όπως όλα τα άλλα. Είναι σαν να λες ότι θες να πάρεις ένα drive για δισκέτες το οποίο να υποστηρίζει αντιγραφή αρχείων word!
Paulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Το αν θα έχει ελληνικούς υπότιτλους εξαρτάται -αποκλειστικά- από την ταινία που θέλεις να αντιγράψεις. (Και προφανώς από το λογισμικό που θα πρέπει να έχει την δυνατότητα για ripping!)
gtsamis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Το αν θα έχει ελληνικούς υπότιτλους εξαρτάται -αποκλειστικά- από την ταινία που θέλεις να αντιγράψεις. (Και προφανώς από το λογισμικό που θα πρέπει να έχει την δυνατότητα για ripping!) Προφανώς θέλει να βλέπει ταινίες στο recorder του οι οποίες είναι σε divx και με ελληνικούς υπότιτλους .srt Σε απλά dvd players γίνεται εύκολα...σε dvd recorder; (σημ. χωρίς ενσωμάτωση .srt -> .avi κ.α.)
Paulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δε νομίζω ότι δείχνει από το post του ο madem ότι αναφέρεται σε divx (ripping etc.) και ούτε φαίνεται να έχει υπόψη του τα εξωτερικά αρχεία υποτίτλων που αναφέρεσαι (srt κλπ.) Μα αν είναι έτοιμο rippαρισμένο και έχει εξωτερικά αρχεία υποτίτλων όπως τα srt και άλλα, είναι όλα απλά -ένα απλό dvd/cd (αν χωράει) copy που μάλλον το κάνουν όλα τα recorder :! Δεν θα συνιστούσα πάντως LG, μάλλον καλύτερα άλλα όπως (εκτός από το NEC) asus ή και teac που δεν έχω δει ως τώρα να έχουν προβλήματα
gtsamis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δε νομίζω ότι δείχνει από το post του ο madem ότι αναφέρεται σε divx (ripping etc.) και ούτε φαίνεται να έχει υπόψη του τα εξωτερικά αρχεία υποτίτλων που αναφέρεσαι (srt κλπ.) Μα αν είναι έτοιμο rippαρισμένο και έχει εξωτερικά αρχεία υποτίτλων όπως τα srt και άλλα, είναι όλα απλά -ένα απλό dvd/cd (αν χωράει) copy που μάλλον το κάνουν όλα τα recorder :! Δεν θα συνιστούσα πάντως LG, μάλλον καλύτερα άλλα όπως (εκτός από το NEC) asus ή και teac που δεν έχω δει ως τώρα να έχουν προβλήματα Το όλο θέμα είναι να αναγνωρίζει υποτίτλους και ειδικά ελληνικούς... Για να το κάνει copy έτσι απλά πρέπει να χωράει σε dvd αλλιώς θέλει συμπίεση - υπότιτλους...
madem Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Για αυτά ακριβώς τα αρχεία μιλάω. Έχω πάρα πολλές ταινίες με srt ξεχωριστό αρχείο. Γνωρίζω για απλά players (αναβαθμίσεις κλπ.) απλώς ρωτάω αν έχεις κανείς υπόψην του κανένα αντιγραφικό που να κάνει σίγουρα αναβάθμιση και τελικά να υποστηρίζει τα srt. Π.χ. δοκίμασα στην Ηλεκτρονική Αθηνών να παίξω τέτοιου είδους ταινία στο LG DR-7900 και δεν υποστηρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους. Δεν ξέρω όμως αν όντως γίνει η δουλειά μου αν κάνω την απαραίτητη αναβάθμιση. Ευχαριστώ
Paulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 ΟΚ. Για να παίξεις τους υπότιτλους πρέπει να τρέχει από πίσω ένα πρόγραμμα όπως το VobSub (freeware είναι) το οποίο αμφιβάλλω αν είναι εγκατεστημένο στην Ηλεκτρονική Αθηνών από ό,τι μου λες! Δεν έχει σχέση με το drive δηλαδή αλλά με λογισμικό που πρέπει να τρέχει από πίσω.
madem Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 OK. Ευχαριστώ Paulus. Όλα αυτά θα γίνουν. Και τα προγράμματα θα βρω κλπ. Το θέμα είναι πως θα σιγουρευτώ για συγκεκριμένα μοντέλα. Π.χ. το προαναφερθέν LG θα την κάνει τη δουλειά μου (δηλ. μπορεί να τρέχει από πίσω παρόμοιο πρόγραμμα) ή θα έχω δυσάρεστες εκπλήξεις;
Paulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Κοίτα μην περιμένεις δυσάρεστες εκπλήξεις ειδικά στην αρχή. Δυστυχώς τα προβλήματα εμφανίζονται μετά από καιρό. Ξέρω δύο παιδιά που πήραν LG και είχαν προβλήματα, γι' αυτό και δεν στα συνιστώ. Και κάτι άλλα όπως ricoh,toshiba,creative επίσης έχουν προβλήματα. Για τα plextor έχω μπερδεμένη άποψη πλέον, αλλά θεωρώ πιο σίγουρες λύσεις asus και teac, πιθανώς και nec.
zavlakas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 @Paulus To παιδι μιλαει για standalone recorder... Oχι για pc drive...
madem Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ναι ρε παιδιά. Συγγνώμη αν υπήρξε παρανόηση. Φέτα ζητάμε. Όχι drive. Φέτα recorder... Υπάρχει καμία πρόταση;
kalaeimaigr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δεν ξερω για αλλα μοντελα αλλα το daewoo 1100 σιγουρα δεν τους παιζει και τα srt πρεπει να ειναι στο ιδιο folder και με ακριβως το ιδιο ονομα. Συμβουλη μου αν ειναι να παρεις γραφτικο να παρεις ενα με σκληρο γιατι αυτα που χρησιμοποιουν δισκακια μονο πολλες φορες δεν μπορουν να κανουν finalize ωστε να μπορεις να επεξεργαστεις το αρχειο και αλλου εκτος απο το ιδιο το μηχανημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.