sculper Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 έχω forthnet 512 και το linksys WAG354. Στο ρούτερ έχω βάλει την τελευταία έκδοση Firmware Version: 1.01.09 σήμερα είδα κατά τύχη το status dsl connection και δείτε τι έγραφε.... DSL Status DSL Status: Up DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: INTERLEAVED Downstream Rate: 507 Kbps Upstream Rate: 123 Kbps Downstream Margin: 31 db Upstream Margin: 35 db Downstream Line Attenuation: 26 Upstream Line Attenuation: 13 Downstream Transmit Power: 0 Upstream Transmit Power: 0 το είδα διότι πολλές φορές ενώ κατεβάζω σταματά το traffic και πρέπει να κάνω pause και μετά resume. αυτό το adsl 2+ από που προήλθε???
Greek-Lord Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Για κανα λαθος του ISP το κοβω αφου ο ΟΤΕ δεν εχει adsl2 ακομη..
StavrosD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεκίνησε πιλοτικά το ADSL2+. Ήδη η HOL έχει ξεκινήσει κανονικά τις συνδέσεις 4Μbit σε τιμή 512Κbit, στις περιοχές που έχει δικό της δίκτυο.
dimi_p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δεν θα κανε ομως καποια ανακοινωση ο ΟΤΕ? o OTE εχει ηδη κανει ανακοινωση αρχες του μηνα που λεει πως αρχιζει πιλοτικα την αναβαθμιση γραμμων (2πλασιασμος ταχυτητων) σε πολλες πειοχες της Ελλαδας. Οποτε μαλλον αυτο ειναι ! απο την ΟΤΕΝΕΤ π.χ. μου ειπε γνωστος οτι η ΟΤΕΝΕΤ εχει ήδη κανει την αναβαθμιση σε ολους πανελλαδικα (2πλασιασμος ταχυτητων προσβασης) και απλα περιμενει τον ΟΤΕ να τελειωσει με τα κυκλωματα του, για να φανει στους χρηστες.
StavrosD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δεν είναι θέμα του ΟΤΕ. Πλέον βάζουν δικές τους γραμμές.
dimi_p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δεν είναι θέμα του ΟΤΕ. Πλέον βάζουν δικές τους γραμμές. Δε μιλαω για τους ΙSPs με δικες τους γραμμες αλλα για οσους χρησιμοποιουν τον ΟΤΕ.
Greek-Lord Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 o OTE εχει ηδη κανει ανακοινωση αρχες του μηνα που λεει πως αρχιζει πιλοτικα την αναβαθμιση γραμμων (2πλασιασμος ταχυτητων) σε πολλες πειοχες της Ελλαδας.Οποτε μαλλον αυτο ειναι ! απο την ΟΤΕΝΕΤ π.χ. μου ειπε γνωστος οτι η ΟΤΕΝΕΤ εχει ήδη κανει την αναβαθμιση σε ολους πανελλαδικα (2πλασιασμος ταχυτητων προσβασης) και απλα περιμενει τον ΟΤΕ να τελειωσει με τα κυκλωματα του' date=' για να φανει στους χρηστες.[/quote'] adsl2+ δεν ειναι απο 8 mbits και βαλε?
Greek-Lord Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δεν είναι θέμα του ΟΤΕ. Πλέον βάζουν δικές τους γραμμές. Δικιες της γραμμες η Φορθνετ?Χωρις καμια ανακοινωση να σε βαλει σε δικο της LLU?Χωρις να σε ρωτησει?Πολυυυυυυ χλωμο.
zaxoys Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Κάνε search στο forum να βάλεις το firmware της forthnet για να σταματήσουν οι αποσυνδέσεις
kallair Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 mipos stin proti selida tou configuration tou linksys exeis kanei kapoia lathos epilogi k gia auto sou emfanizei adsl2? gia kane ena capture to configuration sou k postare to edw.
sculper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 μετά από μαιλ μου το αλλάξαν πάλι...και να πω την αλήθεια πάει καλύτερα με το fast DSL Status DSL Status: Up DSL Modulation Mode: GDMT DSL Path Mode: FAST Downstream Rate: 512 Kbps Upstream Rate: 128 Kbps Downstream Margin: 31 db Upstream Margin: 31 db Downstream Line Attenuation: 27 Upstream Line Attenuation: 21 Downstream Transmit Power: 0 Upstream Transmit Power: 0 για όσους ενδιαφέρονται Linksys http://www.linksysdata.com/betafiles username: linksys pass: beta93
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.