alexch_gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Έχω το συγκεκριμένο DVD recorder (για TV όχι PC) και δεν υποστηρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους στα Divx. Μπορώ να κάνω κάτι να διορθώσω το πρόβλημα μου; ευχαριστώ για όποια βοήθεια.
zavlakas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Recorder δεν ειναι αυτο?? Χλωμο ακομα... Ισως στο μελλον, κατι να μπορει να γινει...
alexch_gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ναι. recorder Με μια γρήγορη ανάγνωση στο forum κατάλαβα ότι πρέπει ν'αλλάξω firmware. Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν, σωστά? Thnx πάντως.
zavlakas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Τα recorders χρησιμοποιουν διαφορετικα chips σε σχεση με τα απλα... ...οποτε εχουν και διαφορετικα firmwares... Aυτη την στιγμη και να ειχες το firmware, δεν υπαρχει προγραμμα που να μπορει να το τροποποιησει... Δεν υπαρχει συμβατοτητα με τα firmwares των απλων standalones...
marios1957 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Έχω το συγκεκριμένο DVD recorder (για TV όχι PC) και δεν υποστηρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους στα Divx. Μπορώ να κάνω κάτι να διορθώσω το πρόβλημα μου;ευχαριστώ για όποια βοήθεια. Εισήγηση 1η:Αγόρασε ένα standalone ποιό φθηνό,που να μπορέσεις να αλλάξεις f/w για να δεις Gr-Subs,αλλά και να μην καταπονείς τον μηχανισμό του στην ανάγνωση,μπας και φτουρίξει παραπάνω. Εισήγηση 2η:Μετατρέπεις τις ταινίες avi που πέφτουν στα χέρια σου με το avisub σε divx και αν το μηχάνημά σου είναι πιστοποιημένο,σώθηκες. Χωρίς καμία αλλαγή στην ποιότητα. Εισήγηση 3η:Μετατρέπεις τα srt σε idx+sub (txt2sub) και αν είσαι τυχερός και υποστηρίζεται το vobsub,έγινες μάγκας. Χωρίς καμία αλλαγή στην ποιότητα.
marios1957 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Εισήγηση 1η:45€ στο Καρφουρ,GVG 420. Εισήγηση 2η:http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128763 Εισήγηση 3η:http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=85275 Υ.Γ.Δεν τα έχουν βάλει τζάμπα σαν sticky.
alexch_gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 OK. Ευχαριστώ. θα δοκιμάσω αν λειτουργεί κάποιος από τους 2 τρόπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.