Προς το περιεχόμενο

Πόσες φορές "φάγατε" ban στη μέχρι τώρα "θητεία" σας στο insomnia??

nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μέχρι και τα στοιχεία μου θέλησαν να βρουν λες και είμαι εγκληματίας.....

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Νώντα, μπέρδεψες τα accounts βρε!! Συγκεντρώσου!!

Δημοσ.

Αυτό το account ανήκει σε φίλο μου.....που μου είπε διάφορα.....Δεν το συνεχίζω και αναρωτιέμαι ακόμα γιατί με αντιμετωπίζετε έτσι...........

Δημοσ.
Αυτό το account ανήκει σε φίλο μου.....που μου είπε διάφορα.....Δεν το συνεχίζω και αναρωτιέμαι ακόμα γιατί με αντιμετωπίζετε έτσι...........

Νώντα, κάτσε στα αυγά σου, περιόρισε τα post σου ώστε να έχουν ουσία και νόημα και σταμάτα να με προκαλείς. Θα τρέχεις να κρυφτείς αν το συνεχίσεις. Όπως σου είπα σε ένα pm, δεν τρώμε κουτόχορτο εδώ.

Δημοσ.

Μάλιστα....το "κάτσε στα αυγά σου" δε νομίζω ότι είναι ευγενικός τρόπος αντιμετώπισης από έναν moderator,αλλά οκ....κάθομαι.......Ούτε είπα ποτέ ότι τρώτε κουτόχορτο.....

Δημοσ.
Μάλιστα....το "κάτσε στα αυγά σου" δε νομίζω ότι είναι ευγενικός τρόπος αντιμετώπισης από έναν moderator,αλλά οκ....κάθομαι.......

1. SUPER moderator.

2. Μάλλον δεν με έχεις δει να γίνομαι αγενής, γι'αυτό το λες αυτό.

3. Αν ξανακάνεις trolling και spamming θα φας ένα ban μονιμότατο. Σε όλα τα account σου.

Δημοσ.
1. SUPER moderator.

2. Μάλλον δεν με έχεις δει να γίνομαι αγενής' date=' γι'αυτό το λες αυτό.

3. Αν ξανακάνεις trolling και spamming θα φας ένα ban μονιμότατο. Σε όλα τα account σου.[/quote']

Μάλιστα....Μπορώ τουλάχιστον να ρωτήσω τί είναι το trolling???Γιατί ειλικρινά δεν ξερω....Άν επιτρέπεται βέβαια....Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και τι τα βαζετε ολοι με το παιδι μωρε ,δεν τον αφηνετε να γραφει οτι γουσταρει που ειναι το προβλημα σας ???Αλωστε και βαση κανονισμων ολοι αδικο εχετε.

Νώντα, κάτσε στα αυγά σου, περιόρισε τα post σου ώστε να έχουν ουσία και νόημα και σταμάτα να με προκαλείς. Θα τρέχεις να κρυφτείς αν το συνεχίσεις. Όπως σου είπα σε ένα pm, δεν τρώμε κουτόχορτο εδώ.

Σιγα ρε φιλε μην τον κανεις και νταντα που θα τρεχει να κρυφτει....λολ,λολ....σιγα μην παρει και την αστυνομια....χαχα χαχ

Και σιγα μην βαλει μαυρα και κατεβασει και πλερεζες αμα τον κανεις μπαν ,πολυ που θα συγκηνηθει .....Μεγαλη απειλη παντως...

Τι λες ρε φιλε ενα απλο forum ειναι τι το περασες οτι κυβερνας κανενα κρατος κ θα τους απελασεις ολους !!!! Ας ηρεμησουμε λιγο λεω εγω....

Υ.Γ. αα ξεχασα ....@The_Edge ωραιος τροπος γραφης για moderator ....ουπςς σηγνωμη ξεχασα SUPER MODERATOR ,οπως μας τονισες προ λιγου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...