Προς το περιεχόμενο

Βγάλσιμο υποτίτλων

Steven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί.... Έκανα ένα μικρό search αλλά δεν κατάφερα να βρώ κάτι...βασικά δεν ξέρω πως να το ψάξω...

Στο θέμα μας τώρα... Απλά πράγματα... Κατέβασα ένα .avi και κάποιοι βλάκες έχουν ενσωματώσει πάνω στην αγγλική γλώσσα κάτι υπότιτλους...ξέρω γω τι είναι... σουηδικά μάλλον, ή κάτι σκανδιναβικό....

Και απλά μου τη δίνει να τους βλέπω!!!! Υπάρχει κανένας τρόπους να τους βγάλουμε από κει??

Δημοσ.

ap'oso ksero steven oxi.....

an tous bgalis tha prepei na alliosis tin eikona... opos otan bgazis to logo apo ena tileoptiko kanali... alla kai oi ipotitloi pianoun megalo meros tis eikonas... ara asto... kalitera na psaksis tin tainia xoris ipotitlous... pia tenia einai?

Δημοσ.

Δεν είναι ταινεία είναι μερικά επισόδεια απο το joey τα οποία δεν προβλήθηκαν τηλεοπτικά μιας και κόπηκε η σειρά αλλά βγήκαν στο Internet... Το έψαξα...δεν τα βρήκα χωρίς τους κωλουπότιτλους...

Δεν γίενται ρε συ...θα υπάρχει μια λύση... Ότι μπαίνει, βγαίνει..;) :D

Δημοσ.

Με πρόλαβε ο marios.....:mrgreen: :mrgreen: Πραγματικά το προγραμματάκι σκίζει,αν και ψιλοφαίνεται το πείραγμα στο video....

Δημοσ.

Απορία:

Εκεί που διαλέγω work folder τι βάζω??

Επίσης δεν μπορώ να διαλέξω Direct Stream Copy γιατί τότε εξαφανίζεται η επιλογή filters.. Αμα βάλω όμως Full Processing Mode θα βγει ένα αρχειο 16GB...

Καμιά βοήθεια?

Δημοσ.

Ναι όντως τα Joey απο το 2-15 εως το 19(20,21,22 είναι εντάξει) προβλήθηκαν μόνο στην Νορβήγια από οτι ξέρω για αυτό και έχουν υπότιτλοι.

Εγω πάντως απλά βάζω τους ελληνικούς υπότιτλους με μαύρο φόντο από πίσω για να μην φαίνονται οι νορβηγικοί. Πάντως αν κάνεισ υπομονή νομίζω κάπου τον Αύγουστο θα προβληθούν στην Αμερική όποτε δεν θα έχεις πρόβλημα με τουσ υπότιτλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...