revil Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Looney tunes χαλαρά thundercats αρρώστια dragonball έρωτας και αλλα που δε μου έρχονται τώρα,2 η ώρα βλέπετε :S
Oberon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Kababaru, Transformers, Spiderman, X-men, Superman, Batman και αλλα παμπολα Τωρα στην tv ολο βλακείες εχει, ελαχιστα ειναι που αξιζουν. μια αλλη που το ονομα της μου διαφευγει ηταν με 3 σαν αεροσκαφη που μπαιναν το ενα πανω στο αλλο και φτιαχναν ενα τεραστιο ρομποτ! καταλαβα ποιο λες!
giorgos th. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 na simpliroso episis thundercats,silverhawks,he-man..
Coma_Black Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Transformers X-men Batman Spider-Man Road-Runner Bugs Bunny Daffy Duck Donald *** Βασικά παιδιά ψάχνω ενα κινούμενο σχέδιο το είχε πολύ παλιά τα χριστούγεννα θυμάμε μόνο το στόρυ αν το βρεί κανεις ας πεί γιατι το ψάχνω απεγνωσμένα Story: Είναι ένα ποντικάκι το οποίο το βραδυ τον χριστουγέννων προσπαθεί να μείνει ξυπνιο με κάθε τροπο ειναι πολυ γλύκο εχει κατι μάγουλά αστα πολυ φάτσα.. Pleaze pm me αν βρείτε κατι.. Thanks
k_w_t Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 καταλαβα ποιο λες! Ειπα πριν οτι το βρηκα ειναι το Getter Robot http://www.gonagai.it/getta_robot/index.htm
parsifal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Looney Tunes, Smurfs, Inspector Gadget, Φρουτοπία. Transformers και G.I. Joe στα αγγλικά δορυφορικά που έκανε αναμετάδοση ο τότε δήμαρχος Θεσ/νίκης (ο Κούβελας, αν θυμάμαι καλά). Καλή φάση, μάθαμε και να παρακολουθούμε ταινίες στην Αγγλική χωρίς την ανάγκη υποτίτλων! Και φυσικά, το απίστευτα ποιητικό και πανέμορφο Niels Holgerson. Τέτοια κινούμενα σχέδια δε θα δουν ποτέ οι επόμενες γενιές. Κρίμα...
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να καταθέσω 2 απόψεις. 1) Ο Skeletor είχε την καλύτερα μεταγλωττισμένα φωνή. 2) Τα Transformers τα έσπαγαν λίγο παραπάνω από τα άλλα, για έναν βασικό λόγο: δεν είχανε γκόμενα στο σενάριο. Pure testosterone.
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 εγω ΔΕΝ εβλεπα αυτες τις αηδειες με τα ρομποτ τα τερατα και τους τριβολους ευτυχως στην εποχη μου ειχε Γουντυ ποπαυ..........
xesemesa13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ta transformers anathrepsan oli tin genia mou!!! ( tin genia tou '88 diladis...) DEN itan vlakies. Kai otan den ta vlepame imastan stin piloti kai pezame me ta kouklakia. Xa. Mia fora ta xristougena ixa pari mia iperpolitelis ekdosi tou optimus prime kai tin zilevan oloi oi alloi!!! Alla den mporo na to pistepso oti kanenas den anefere tous GI JO Episis ekeino eki me ta arkoudakia pou evgazan ena ouranio toxo apo tin kilia tous kai zousan sta sinefa to thimaste? Pos legotan? Thimame amidra oti to evlepa (prepei na imoun to poli 6 ante 7 xronon otan to ida teleftea fora) kai telos BOLEK AND LOLEK OTI PIO KORIFAIO EXI PAIKSI POTE I TILEORASI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.