gthdch Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 'Εχω ένα δίκτυο 10 υπολογιστών στο μαγαζί μου και θα ήθελα αν μπορείτε να μου υποδείξετε τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να μπαίνω από τον υπολογιστή στο σπίτι μου για να διαχειρίζομαι γενικότερα αρχεία σε κάποιυσ απο τους υπολογιστές κυρίως σε έναν και αν μπορώ να εκμεταλευτώ την σύνδεση dsl που έχω βάλει εκεί από το σπίτι. Επηρεάζει ότι στο σπίτι έχω μια σδν τηλεφωνική γραμμή και δεν έχω ενεργοποιήσει στο σπίτι dsl γραμμή αφού όμως έχω στο μαγαζί δεν θα μπορώ
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 tha prepei sto pc pou thes na mpeis na energopoiiseis to remote desktop px tha prepei na kaneis sto adsl router port forward tin 3389 kai meta xerontas tin ip mpeneis sto pc.gia na xereis tin ip iparxei to http://www.noip.com kai http://www.dyndns.com.meta iparxoun kai allaprogrammata opos vnc ktl.apla an thes na mpeneis se parapano apo ena pc ekei xekinane ta paraxena.thes port forward alli thira dioti den mporeis na kaneis forward tin 3389 gia parapano apo ena pc.
Blackman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 κάνεις VPN (Virtual Private Network) μεταξύ των δύο. Το ότι έχεις isdn σπίτι δεν είναι κακό...αλλά θα είναι αργό. Αυτό το VPN το κάνεις είτε με τον παραπάνω τρόπο που έγραψε ο φίλος ή χρησιμοποιείς προγραμματάκι όπως είναι επίσης και το hamachi. Απλά το όλο σετάρισμα θα χρειαστεί σίγουρα δύο άτομα...ένας από το σπίτι και ένας από το μαγαζί για να γίνει σωστά η όλη δουλειά και μια και έξω. Πάντως εγώ το hamachi το συστήνω καθώς καταφέρνεις και κάνεις τους απομακρισμένους υπολογιστές να φένονται σαν να είναι σε LAN. Και φυσικά με την ενεργοποίηση του remote desktop όλα δουλεύουν όπως τα θες. Αυτά τα ολίγα
cyberstorm Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 +1 sto hamachi to ekana kai go setup kai to testara kai gia autin tin doulia einai oti prepi ....einai kati san ena "vpn" diktio kai upostirizei kai aes 256bit klidi gia encryption ola ta lefta.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.