MariaTs. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Το θεματάκι 'παίζει' σχεδόν παντού και όλοι με κάποιο παράπονο είναι! Βασικά όλα με ενοχλούν και τίποτε! Προπαντώς με ενοχλούν τα απίστευτα σκουπίδια που αφήνουν οι 'βάρβαροι' ενώ οι κάδοι είναι δίπλα τους ένα βήμα! :???:
DarkKnight Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Να βλέπω σερβιέτες με φτερά ή μη εκεί που κολυμπάω Αγκκκκρρρρρ Επίσης κ χεσμένες πάνες μωρών... τα νεύρα μου!
Forensick Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 σκουπιδια κυριως και δυνατη μουσικη. γαμω την πουτανα μου δλδ, club μεσημεριατικο? να χαλαρωσω πηγα...οχι το beat να μου σπαει το κεφαλι...και αν ηταν κατι πιο καλοκαιρινο και σε πιο ανθρωπινη ενταση, τοτε μια χαρα. αλλα ημαρτον ρε παιδια...εχουμε καταντησει σε party animals...
Rising1980 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Λόγω φόρτου εργασίας και διαμονής στο εξωτερικό, αντιλαμβάνομαι τις διακοπές ως μάννα εξ ουρανού, οπότε δεν αφήνω τίποτα να μου χαλάσει την διάθεση. Ούτε παιδάκια που με γεμίζουν άμμο, ούτε ζευγαράκια που θεωρούν ότι η παραλία είναι υπέρδιπλο κρεββάτι, ούτε κάφρους που κάνουν την άμμο τασάκι. Φευ, νομίζω ότι όλ' αυτά περιλαμβάνονται στον όρο "διακοπές". Καλό καλοκαίρι σε όλους
KWSN_Men Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Όλα τα παραπάνω, αλλά κυρίως το μεγάλο τασάκι.
HexStatic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Mου την σπάνε οι νταβατζήδες. Μου την σπάει ο κάθε βλάχος που έτυχε να έχει οικόπεδο στην παραλια και τα έχει κάνει πλακάκια με τον δήμαρχο,κοινοτάρχη,νομάρχη, και έχει ανοίξει beach bar, έχει καταστρέψει την παραλια,την έχει οριοθετήσει και ιδιωτικοποιήσει για να πουλάει τον απαράδεκτο φραπέ του 4 euro και να σου ζαλίζει το κεφάλι με άκυρες μουσικές.Kαι να μην αφήνει ούτε χιλιοστό παραλίας που να μπορείς να απλώσεις την πετσέτα σου και να κανεις ήσυχος το μπανάκι σου και να ηρεμήσεις. Μου την σπάνε οι καντίνες που την πέφτουνε στις free παραλιες και αν τολμήσεις και κανεις free camping και δεν παίρνεις πράγματα από τον καντινιέρη την άλλη μέρα θα φωνάξει τους μπάτσους να σε γράψουνε, ενώ αν του κανεις tα κέφια όλα πάνε μελι γαλα. Μου την σπάνε οι παρέες που φεύγοντας αφήνουνε πίσω τους μια χωματερή.(και ακόμα χειρότερα οταν βλέπεις οικογένειες να κανουνε το ιδιο πράγμα.) Μου την σπάνε οι παρέες που νομίζουνε ότι η παραλια τους ανήκει. Μου την σπάνε οι χαζογκόμενες με τα κωλοσκυλα τους που χέζουνε ανεξελενκτα. Mου την σπάνε οι μαλακες με τα jet ski που σου ζαλίζουνε όλη μετά τα @@ κάνοντας βόλτες 50 μετρα από την παραλια (ενώ ο νομος λέει 200 τουλάχιστον από το η τελευταίο κολυμβητή που κολυμπάει πιο βαθιά) Μου την σπάνε οι μαλακες που 2 μετρα μπροστά σου (εκεί που σκάει το κύμα και καλά) παίζουνε ρακέτες λες και δεν υπάρχει άλλο μέρος στον πλανήτη να παίξεις ρακέτες. Kαι πάνω από όλα μου την σπάει που δεν υπάρχει κανεις σε αυτό το κωλοκρατος να σταματήσει όλη αυτή την κατάσταση.
theomen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Kαι πάνω από όλα μου την σπάει που δεν υπάρχει κανεις σε αυτό το κωλοκρατος να σταματήσει όλη αυτή την κατάσταση. δεν υπάρχει κανείς γιατί αυτοί που κυβερνάνε με μέσo μπήκαν
blackwar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Καλα σε παραλια τύπου "δημοτική – ιδιωτική" έχω να πατήσω 10ετια και βαλε και γιατί δεν γουστάρω το νταβατζηλίκι εισιτήριο εισόδου, και όλες τις οικογένειες που σούρνουν μαζί τους φαγητά, μωρά, κωλόγριες κωλογέρους παράξενους και φωνάζουν σαν να είχαν τηλεβόα στο στόμα "Γιαννάκη, Κωστάκη έλα εδώ γρήγορα...." και όλα τα συναφή που λένε… Επίσης δεν γουστάρω τα trendy ψώνια που κυκλοφορούν γενικώς… Α και τους χαζοτουριστες που έρχονται στην Ελλάδα να ξεσαλώσουν, λες και στη χωρά τους ήταν κλεισμένοι σε κανα μπουντρούμι… Δεν νομίζω να ξέχασα τίποτα….
geovard Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Οί εφετζήδες μπρατσαράδες με..tanga πού παίζουν ρακέτες!
Bougas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 1)οι τσουχτρες 2)να περπαταω στην αμμο,και να παταω τα πατατακια που επεσαν απο καποιο παιδακι και να ακουω το κρατς-κρατς. 3)οι εξυπνοι,που δεν πετανε τα σκουπιδια τους ελευθερα,απλα τα θαβουνε μεσα στην αμμο για να μην φαινωνται. 4)να κοιταει ο ενας την γκομενα του αλλου,που κανει ηλιοθεραπια. 5)τα καρεκλακια στην αμμο.λες και θα παθουν τιποτε αμα κατσουνε κατω! 6)οι ιδιωτικες παραλιες (απο ποτε μπορουμε να αγορασουμε θαλασσα?). 7)ο διπλανος μου που κλαιγετε,επειδη πηρε εναν καφε απο την κοντινοτερη καντινα 3 ευρω,και τα πατατακια 4 ευρω,λες και δεν μπορουσε να παρει απο το σπιτι του. 8 )οι αντροπαρεες,που μολις δουν μια ομορφη κοπελα,αρχιζουν τα καραγκιωζιλικια για να κανουν το κομματι τους.
milki Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Πειράζει που μου την σπάει η γεμάτη παραλία? πέρσι είχαμε βρει μια πανέμορφη παραλία με μια μικρή καντίνα που άντε να έβλεπες 3 ζευγάρια ! τα νερά καθαρά!!!! Μέσα σε 2 μήνες η καντίνα έγινε beach bar και οι παραλία γέμισε άντε μην πω με τι!!! Για αυτό μου την σπανέ και δεν πάω για μπάνιο!!!
fantomas3004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Εγώ απορώ πού βρίσκονται τόσοι και τόσοι να προτιμούν τις ιδιωτικές παραλίες, να τις γεμίζουν πήχτρα να πληρώνουν του κόσμου τα λεφτά σε εισητήρια εισόδου, εξόδου, ξαπλώστρες, καφέδες και ροφήματα πολυτελείας και μετά να παραπονιούνται οτι δέν βγαίνουν, τους είναι απαγορευτικό το μπάνιο γιατί είναι πολύ ακριβό και δέν τους φτάνει με τον μικρό μισθό που παίρνουν. Ενώ μπορούν να πάνε παραδίπλα που δέν κάνει σχεδόν κανένας μπάνιο και να μήν πληρώσουν τίποτα, μπάς και είμαστε λίγο επιδηξιάκηδες? Και βλέπεις σε παραλίες ελεύθερες με πολύ περισσότερα προσόντα απο τις ιδιωτικές τρείς και τον κούκο.
Tasoti Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Συμφωνο με τους περισσοτερους εδώ μεσα.Και είδικα στό θέμα με τους νταβατζήδες.Αλλά ρε παίδια γεια πείτε μου με το κράτος να κοιμάτε όρθιο πως θα διατηρηθούν η παραλίες??Εγω σε όσες παραλίες πηγαινω που δεν είναι ιδιωτικές αρχες Αυγουστου έχουν γίνει σκουπιδαριό.Τι προτιμάς δλδ σκουπιδαριό η €5 είσοδο.Ενταξει το σωστο είναι ουτε το ενα ουτε το αλλό αλλά αυτό δεν παίζει στην Ελλάδα. Πάντως και εγώ ψάχνω παραλιες χωρις κόσμο,χωρις είσοδο αλλα είναι πολλυ λίγες και είδηκα οταν δουλευείς και θές να πας καπου κόντα αναγκαστηκα πέφτεις στην λουμπα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.