Προς το περιεχόμενο

Τι σας ενοχλεί στις παραλίες;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ όταν είναι ζευγάρια στην παραλία κ ερθει κ κάτσει καμια με στριγκάκι ή γυμνόστηθη δίπλα στο ζευγάρι κ πετιούνται έξω τα μάτια του αγοριού κ η κοπέλα του ως δια μαγείας είναι λες κ εξαφανίζεται.....Ε Λ Ε Ο Σ!!!(όπως ίσως καταλάβατε έχω εξαφανιστεί κ εγώ ως δια μαγείας απ τον καλό μου..)

Δημοσ.

1)εμένα με ενοχλούν οι βρώμικες παραλίες, είτε από αντηλιακά είτε από καπότες και τα συναφή.

2) οι βρώμικες από απόβλητα

3)ο πολύς κόσμος γιατί το 1 γίνεται αναπόφευκτο

4)να πληρώσω για να κάνω μπάνιο.

Υ.Γ. Παρακαλώ τους γυμνιστές να μην παίρνουν τις καλύτερες παραλίες. :P

Δημοσ.
Σκέφτηκες ότι πολύ απλά μπορεί να μην πήγαν στην παραλία για να βρουν γκόμενο; Και ποιος σου είπε να ασχοληθείς μαζί τους;

τοτε γιατι πηγαν στη παραλια και τα πεταξαν ολα?

ηθελαν να κανουν ηλιοθεραπεια?

μπορουσαν να κατσουν και στη ταρατσα του σπιτιου ή να πηγεναν σε παραλια που δεν ειχε κοσμο!

σε αυτη τη παραλια οπως ειπα ειχε πολυ κοσμο! δεν ειναι φυσικο λοιπον να γινει αυτο? αν δεν ημουν εγω θα ηταν καποιος αλλος....

Δημοσ.

έχω να πατήσω σε παραλία εδώ και 3 χρόνια...

Δεν χρειάζετε να πώ κάτι άλλο φαντάζομαι...

μπορουσαν να κατσουν και στη ταρατσα του σπιτιου ή να πηγεναν σε παραλια που δεν ειχε κοσμο!

σε αυτη τη παραλια οπως ειπα ειχε πολυ κοσμο! δεν ειναι φυσικο λοιπον να γινει αυτο? αν δεν ημουν εγω θα ηταν καποιος αλλος....

2 πουλάκια κάθονταν και έτρωγαν 3 goodies (σε μια παραλία)....

P.S. no offence

Δημοσ.

Σκέφτηκες ότι απλά ήθελαν να πάνε στην παραλία και να μη θέλουν να τους λέει την παπαριά του ο κάθε λιγούρης;

Δημοσ.
Σκέφτηκες ότι απλά ήθελαν να πάνε στην παραλία και να μη θέλουν να τους λέει την παπαριά του ο κάθε λιγούρης;

ελα ρε συ KWSN_Men! με δουλευεις? ειναι δυνατον αυτο? ειναι σαν μου λες οτι τα μοντελα που κανουν φωτογραφιση στα περιοδικα, δε θελουν να τους βλεπουν οι αντρες!

τοτε ρε συ γιατι το εκαναν αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...