Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ,Hellascom & Παροχη Internet

tech25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Here's the case:

"Φορτισμενη" μισθωμενη γραμμη Hellascom απο ΟΤΕ 128Κ.

Η παροχη Internet απο Otenet.

H συμβαση υπογραφεται με τον ΟΤΕ και ο ΟΤΕ με την σειρα του κανει συμβαση με την Otenet (θα μπορουσε να ειναι "οποιοσδηποτε" παροχος).

Ο ΟΤΕ σε καποια φαση σταματαει να ενσωματωνει την χρεωση της Otenet στον λογαριασμο του, προφανως απο λαθος. Ο λογαριασμος ερχεται καθε διμηνο στο λογιστηριο και πληρωνεται κανονικα. Ο ΟΤΕ θυμαται τωρα οτι εκανε λαθος και εχει να παιρνει κατι χιλιαδες ευρω.

Απο τηn στιγμη που εγω εχω συμβαση με τον ΟΤΕ και πληρωνω καθε λογαριασμο που μου στελνει, ασχετα αν αυτος εκανε λαθος και εδινε τα λεφτα στην Otenet και δεν τα επαιρνε απο εμενα, εγω πρεπει να πληρωσω?

Thanx...

P.S. Να σημειωσω οτι βεβαιως και δεν εγινε τιποτα εσκεμμενο απο πλευρας μας, δηλαδη να καταλαβαμε το λαθος και να καναμε την "παπια"...

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ειναι υπηρεσιες που επρεπε να ειχαν πληρωθει και δε πληρωθηκαν, με υπογεγραμενη συμβαση για συγκεκριμενο ποσο,πιστευω πως πρεπει να πληρωσεις, απλα να ζητησεις καποιο διακανονισμο επειδη να τα σκασεις ολα με την μια φανταζομαι ειναι δυσκολο εως παραλογο...

Δημοσ.

Η συμβαση αφορα παροχη "φορτισμενης" γραμμης Hellacom απο τον ΟΤΕ (να σημειωσω οτι ο ΟΤΕ επιλεγει να μου παρεχει Internet μεσω της Otenet. Η Otenet δεν αναφερεται στην συμβαση). Δεν αναφερει ποσο, αλλωστε αυτα μεταβαλλονται.

Η δικια μου υποχρεωση ειναι να πληρωνω τους λογαριασμους που μου αποστελλει ο ΟΤΕ για την υπηρεσια αυτη. Ο καθε λογαριασμος (δυστυχως δεν τον εχω μπροστα μου τωρα) αναφερει μια γενικη χρεωση για τις παραχθεισες υπηρεσιες.

That's all.

Μαλιστα το πηραν χαμπαρι οταν απο την Otenet ηρθε προσφορα εκπτωσης...

Αλλιως δεν θα παιρναν (ουτε και εγω )χαμπαρι τιποτα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...