*Kezar* Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Πρίν λίγες μέρες αγόρασα ένα χαμστεράκι και τώρα ψάχνομαι για την τροφή του και το "πριονίδι" του κλπ κλπ κλπ... γιατι από ότι είδα, αυτά που έχω αγοράσει μέχρι στιγμής δεν είναι και ότι καλύτερο. Διάβασα σε διάφορα forum πως το καλύτερο "bedding" είναι το Carefresh ή πριονίδι απο Λεύκα και οχι πριονίδια από Πεύκο ή Κέδρο και η σωστότερη τροφή είναι η "Harry Hamster". Ξέρει κανένας να μου πεί κανένα μεγάλο petshop στην Αθήνα που μπορεί να έχει αυτά τα προιόντα? Στο Μαρούσι και στην Κηφησιά που έψαξα σε μερικά δεν βρήκα κάτι της προκοπής... Μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί κανένα Online petshop να τα παραγγείλω από έξω... Ή δεν θα στελνουν Ελλάδα ή θα είναι ακριβά τα μεταφορικά... Επίσης θα ήθελα από αυτούς που έχουν χαμστεράκια, να μου πούν τι τροφή χρησιμοποιούν και τι "πριονίδι". Ευχαριστώ in advance () για καλο Pet shop πηγαινε στον σταθμο του ηλεκτρικου στο κατ.. απο την μερια του κατω διπλα απο ενα φαρμακειο ο σταυρος.. πες οτι σε στελνει ο μηνας. θα σε βοηθησει και θα σου πει οτι το καλυτερο..εγω φευγω απο φιλαδελφεια φαντασου και πηγαινω εκει γιατι τον εμπιστευομαι.
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 για καλο Pet shop πηγαινε στον σταθμο του ηλεκτρικου στο κατ.. απο την μερια του κατω διπλα απο ενα φαρμακειο ο σταυρος.. πες οτι σε στελνει ο μηνας. θα σε βοηθησει και θα σου πει οτι το καλυτερο..εγω φευγω απο φιλαδελφεια φαντασου και πηγαινω εκει γιατι τον εμπιστευομαι. Edgar, στις 24 Ιούλιος 2006 - 05:14 μμ, έγραψε: μετά απο 6 χρόνια πήρε την απάντηση του δεν βαριέσαι , κάλιο αργά παρά ποτε δεν λένε?
Δημήτρης.αντ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Γεια σας παιδιά με λένε Δημήτρη και είμαι καινούριος στην σελίδα , έχω και εγώ ένα χάμστερ συριαν καφέ και είναι περίπου 3 με 3.5 μηνών και θέλω να εξοικειωθω μαζί του για να παίζουμε κτλπ μπορείτε να μου πείτε πως Είχα ξανά πάρει στο παρελθόν αλλά δεν μπορούσα Γεια σας παιδιά με λένε Δημήτρη και είμαι καινούριος στην σελίδα , έχω και εγώ ένα χάμστερ συριαν καφέ και είναι περίπου 3 με 3.5 μηνών και θέλω να εξοικειωθω μαζί του για να παίζουμε κτλπ μπορείτε να μου πείτε πως Είχα ξανά πάρει στο παρελθόν αλλά δεν μπορούσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα