Προς το περιεχόμενο

ΑΡΣΗ ΦΡΑΓΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη μου ηρθε ο λογαριασμος του οτε με κατι χρεωσεις αλμυρες και ακαταλαβιστικες εκανα φραγη διεθνων κλησεων(Πριν 2 χρονια συνδεομενος με isdn)

ΤΩΡΑ που μπαινω με adsl 384 υπαρχει φοβος να εχω τετοιες χρεωσεις εφοσον βγαλω τη φραγη για να γλιτωνω τα 7,5 ευρω το διμηνο?

Διευκρινισεις

εχω συνδεσει το μοντεμ (JETPACK 384) οπως λεει η αλτεκ - εχω αποσυνδεσει το χοντρο καλωδιο απο το netmod του οτε απο τον υπολογιστη μου αλλα τη μια γραμμη τηλεφωνου την εχω συνδεσει στον υπολογιστη και απο εκει σε τηλεφωνικη συσκευη ( το κανω αυτο για να εχω φαξ στον υπολογιστη)

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΦΟΒΑ ΤΗ ΦΡΑΓΗ?

Δημοσ.

Κοιτα αν κολλησεις dialer, θα χρησιμοποιησει το modem που χρησιμοποιεις για φαξ για να σε χρεωσει. Ασχετα που εχεις ADSL, αυτο χρειαζεται μοντεμ και γραμμη, οποτε αφου θα τα βρει θα καλεσει...

Οποτε ή εγκαθιστας ενα καλο antispyware για να σε προστατευει και αποφευγεις τα site που περιεχουν dialers ή συνεχιζεις με την φραγη...

Δημοσ.

Aν το αφαιρεσεις τοτε δε θα εχει μεσο ο dialer να καλεσει καπου οποτε μπορεις να την βγαλεις αφοβα την φραγη... Παντως αν χρειαζεσαι το fax μπορεις να κανεις αυτα τα 2 που σου ειπα πιο πανω και θα εισαι ηρεμος.

Δημοσ.

θα βγαλω το καλωδιο - θα βγαλω και τη φραγη και θα παρω πολυμηχανημα που εχει και φαξ (ετσι κι αλλιως θελω εκτυπωτη γιατι αυτος που εχω εχει προβλημα με την κεφαλη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...