therock Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Που μπορω να βρω το μπουκαλακι με μελανι και πινελακι για henna και ποσο θα μου κοστισει?
Cristina Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Henna είναι ένα φυτό που από αυτό βγαίνει το μελάνι για tattoo και οι φυσικές βαφές μαλλιών. Στα Hondos θα βρεις νομίζω. Παλιότερα είχε σίγουρα. Όσο για την τιμή, δεν πιστεύω να έχουν πάνω από 10€ - 15€ το μπουκαλάκι. Και μάλλον πολλά λέω.
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Που μπορω να βρω το μπουκαλακι με μελανι και πινελακι για henna και ποσο θα μου κοστισει? Nice timing...μόλις σήμερα πήγα κ έκανα henna. Ο τύπος που μου την έκανε δεν είχε έτοιμο μελάνι, ήταν σε σκόνη και το ανακάτεψε με νερό νομίζω. Με ενδιαφέρει κ εμένα για το μελάνι για να διατιρήσω το σχεδιάκι. Πόσο λέτε περίπου να κρατήσει? Το παλικάρι μου είπε μόνο 5-6 μέρες
Cristina Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Τόσο κρατάει περίπου. Ανάλογα και από το δέρμα και πόσο συχνά έρχεται σε επαφή με νερό. Ίσως να σου κρατήσει λίγο παραπάνω αν το προσέξεις.
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Θα το προσέξω οσο το δυνατόν πιο πολύ..αν και στο σημείο που βρίσκεται θα έρχεται συχνά σε επαφή με νερό. Λίγο offtopic Starsailor-Four to the floor ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ, απτην υπογραφή σου
therock Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Mονο τοσο λιγο?Εμενα η κολλητη (η οποια θα μου την κανει κιολας) μου ειπε πως το μπουκαλακι κανει 30-40 ευρω!
Cristina Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Θα το προσέξω οσο το δυνατόν πιο πολύ..αν και στο σημείο που βρίσκεται θα έρχεται συχνά σε επαφή με νερό. Λίγο offtopic Starsailor-Four to the floor ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ, απτην υπογραφή σου Όντως πολύ ωραίο και αυτό τους το τραγούδι. Mονο τοσο λιγο?Εμενα η κολλητη (η οποια θα μου την κανει κιολας) μου ειπε πως το μπουκαλακι κανει 30-40 ευρω! Αφού ξέρει η κολλητή σου πόσο κάνει, γιατί δεν σου λέει και που πουλάνε; Ίσως να παίζουν οι τιμές από μάρκα σε μάρκα. Δεν ξέρω να σου πω σχετικά...
Exoskeletor Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 guys i want badly this: and this: που να παω?
Cristina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δεν μας λες όμως και για ποια πόλη ενδιαφέρεσαι... Δεν ξέρω αν κάνουν χένα, αλλά μπορείς να ρωτήσεις. Για Αθήνα: http://www.barcodetattoo.com http://www.jimmystattoo.gr Ένα ακόμα που έχω ακούσει καλά λόγια είναι το Truelove Tattoo ή κάπως έτσι, αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται. Βρήκα κάτι στο net, αλλά είναι σε μια λίστα με δισκοπωλεία. Για Θεσσαλονίκη: http://www.tattooland.gr Edit: Μέχρι να απαντήσω, έγινε merged...
Cristina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα για να δεις αν κάνουν χένα tattoo και αν ναι, όταν πας, πάρε μαζί και το σχέδιο που θέλεις.
therock Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μου ειπαν κατι για hennes που κρατουν 3-6 μηνες.Αληθευει αυτο?
Tasoti Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Αφου ρε παιδια σας αρεσει τοσο πολυ το σχεδιακη που εχετε βρει γιατι χαλατε τα λεφτα σας με χενα και δεν χτυπατε ενα τατου???? Δεν ειναι τπτ λιγο πονος και το εχεις και ολας και μια ζωη.Εμενα μου φαινετε γελοιο παντως να πηγαινεις να κανεις χενα.Κανετε χενα και τον χειμωνα ή μονο το καλοκαιρι για να το βλεπουν και οι αλοι?
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 αμα μετα το βαρεθεις? τα γουστα αλλαζουν...
Tasoti Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 οχι ρε φιλε γιατι κανεις κατι που σε αντιπροσωπευει και επισης τατου κανεις οταν νιωσεις ετοιμος και ωριμος. Επισης το κανεις σε μερος που δεν το βλεπεις για να μην το βαρεθεις.
Cristina Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Αφου ρε παιδια σας αρεσει τοσο πολυ το σχεδιακη που εχετε βρει γιατι χαλατε τα λεφτα σας με χενα και δεν χτυπατε ενα τατου????Δεν ειναι τπτ λιγο πονος και το εχεις και ολας και μια ζωη.Εμενα μου φαινετε γελοιο παντως να πηγαινεις να κανεις χενα.Κανετε χενα και τον χειμωνα ή μονο το καλοκαιρι για να το βλεπουν και οι αλοι? Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Δηλαδή το μόνιμο tattoo το κάνεις για άλλους λόγους από το να σου δίνει στυλ και να το βλέπουν οι άλλοι; Γιατί μη μου πεις πως ένα tattoo στη μέση ή στους γλουτούς το κάνεις για να το κοιτάς γυρισμένος στον καθρέφτη... Τουλάχιστον τα χένα tattoo έχουν το αβαντάζ πως αν το μετανιώσεις γιατί δεν σου άρεσε το σχέδιο' date=' απλά να περιμένεις λίγες μέρες να χαθεί. Στην ουσία είναι ένα κόσμημα, ένα accessoir όπως τα σκουλαρίκια ή ό,τι άλλο που το έχεις γιατί ΚΑΙ το γουστάρεις αλλά ΚΑΙ γιατί ταιριάζει με το life style σου, την ιδιοσυγκρασία σου ή την μόδα. Και δεν σε δεσμεύει εφ' όρου ζωής. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img] οχι ρε φιλε γιατι κανεις κατι που σε αντιπροσωπευει και επισης τατου κανεις οταν νιωσεις ετοιμος και ωριμος.Επισης το κανεις σε μερος που δεν το βλεπεις για να μην το βαρεθεις. Κάποτε που δεν υπήρχε η εναλλακτική λύση της χένας. Τώρα γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα