ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Για μενα αν εχεις δεσει τον γαιδαρο σου και εχουν συμβιβαστει οι γυρω σου με το τατουαζ που φαινεται δεν εχεις προβλημα.Το προβλημα ειναι οτι σε ολες τις δουλειες που μπορει να πας για μια συνεντευξη στο μελλον υπαρχουν στενομυαλοι οι οποιοι μπορει να σε δουν με κακο ματι και να εχεις προβληματα μεσα στη δουλεια η μπορει και να μην σε παρουν καθολου.Λες και εισαι στιγματισμενος απο το τατουαζ.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Παρενθεση.Θα γουσταρα να κανω το gollum να καθεται πανω σε ενα βραχο και να κραταει ενα ψαρι.Αλλο ενα tatoo υποψηφιο.
giorgos_k Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 simfono me to giorgo. poloi exoun kai problhma logo epagelmatos me ta tattoo (blepe stratiotikous)File giorgo ksereis ti xena tha mou arese na kano? ayto pou eixan ta bampir sto laimo otan anikan se kapoio sigekrimeno bampir. ekana kai ego ena me 20 euro' date=' miazi me to miso apo ayto pou eixe o brad pitt sthn simoria ton 11 kai 12[/quote'] Sorry που αργώ να απαντήσω αλλα ειμαι διακοπες κ δεν εχω υπολογιστή κοντα.. Exoskeletor αμα ήμουν αθηνα θα ανεβαζα μια φωτο του εμβληματος των vampir poy εχω, ειναι γ@#ματο!
Tasoti Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 ela re, to thelo na to kano. Μετα αμα σαρεσει πολυ και δεν θελεις να φυγει απο πανω σου θα πας να το χτυπησεις ή αστο να παει,εφυγε?
kage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 λοιπον η χενα π εχει αν εχει ακομη στο hondos ειναι μλκ... υπαρχουν πολλων ειδων χενα εξαρταται με το ποσο καλη ειναι η σκονη... υπαρχουν χενες π κρατανε κ μηνες οχι πολλους παντως,ακομη κ εγχρωμες... για ελλαδα δεν ξερω αλλα αν ψαξετε στο παλιο μπλα μπλα τοπικ υπηρχε θεμα κ νομιζω ειχα γραψει κ τα σιτε π χουν χενα... περα απο τις παραλιες π θα βρειτε κ μερικα σχεδιακια να σας κανουν ειναι αναλογα με το σχεδιο μεγεθος π θα κανουν παντως ειναι φτηνα εως κανα 20ε το μεγαλυτερο π θα χουν στο παλιο μπλα μπλα υπαρχει ενα ποστ...βρηκα ενα πμ απο χρονια πριν απο συζητηση εδω κ ο user mandos μ χε πει ενα μαγαζι καπου στο κεντρο αθηνας...ρωτηστε τον μπορει να το θυμαται ακομη
giorgos_k Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 ela re, to thelo na to kano. Με το που γυρίσω(24 Αυγουστου) θα ανεβασω τη φοτο να τη δεις..ελπιζω να μη βιαζεσαι...
ata1983 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Επαναφερω ενα παλιο τοπικ, εχει βρει τελικα κανενας κανενα μερος που να πουλαει χενα?
Exoskeletor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Με το που γυρίσω(24 Αυγουστου) θα ανεβασω τη φοτο να τη δεις..ελπιζω να μη βιαζεσαι... που ειναι η φωτο μαν
anastaciaa Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 γεια παιδια!!μηπως ξερετε ενα μαγαζι που πουλαει χενα νομιζω στο κεντρο της Αθηνας, αλλα δεν εχω ιδεα που..αν γνωριζετε κατι για αυτο ή και γενικοτερα στειλτε μνμ!!ευχαριστω!!
petros123456789 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 λοιπον που μπορω να αγορασω τα απαρετητα συνεργα για χενα για να φτιαξω δικο μου σχεδιο στο μπρατσο /??βοηθηστε .βιαζομαι...
tetina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 >http://www.henna.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=48 εδω εχει πληροφοριες για τη χενα και τα εργαλεια εφαρμογης
d3monhunter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Σαν ιδεα, το να κανεις πρωτα χενα να δεις πως ειναι και μετα tatoo? αξιζει?
jony2343 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Παιδιά θελω να κανω χενα αν κάποιος εχει κανει να μου πει μαγαζι γιατι δεν θελω να ειναι μαύρη και να εχω πρόβλημα μετα ευχαριστώ Παιδιά θελω να κανω henna αλλα να ειναι φυσικη και οχι μαύρη για να μην εχω πρόβλημα οποίος εχει κανει χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα να μου πει ευχαριστω
bilakos10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Παιδιά θελω να κανω χενα αν κάποιος εχει κανει να μου πει μαγαζι γιατι δεν θελω να ειναι μαύρη και να εχω πρόβλημα μετα ευχαριστώ Παιδιά θελω να κανω henna αλλα να ειναι φυσικη και οχι μαύρη για να μην εχω πρόβλημα οποίος εχει κανει χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα να μου πει ευχαριστω Μπορείς να το πεις και τρίτη φορά με διαφορετικό τρόπο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα