yorgosd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 πόσο κοστίζει να σου κάνει κάποιος μια χένα και πόσο κοστίζι τελικά?
Tasoti Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Κοιτα χριστηνα το τατου το βλεπει ο καθένας διαφορετικα.Εγω προσωπικα δεν το θεωρω ως ενα κοσμημα.Δεν ειμαι απο τους πορωμενους που εχουν 20 tattoo πανω του.Το καθε πραγμα θελει τον καιρο του.Αμα μου ερθει να παω να κανω θα κανω επειδη κατι θα μου εχει τυχει.Εγω το βλεπω και σαν μια αναμνηστικη φωτογραφια που οποτε το κοιτας σου θυμιζουν καποια πραγματα. Δεν διαφωνω οτι μερικοι το κανουν για να εντιπωσιασουν αλλα το θεμα ειναι οτι αμα εσυ εισαι οριμος με αυτο θεμα τοτε ξερεις εσυ πολυ καλα για ποιο λογο και πότε θα το κανεις. Δεν σε πιεζει κανεις να κανεις tattoo αλλα οχι θα κανεις χενα επειδη ειναι τροπος ζωης ή το λεει ή μόδα.Πρεπει να εχουμε και λιγο προσωπικη γνωμη.Αμα ηταν να καναμε οτι ελεγε η μοδα(που την μοδα με την χενα την θεωρω μοδα εφηβειας) τοτε την βαψαμε.
blackwar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ρε συ εξωσκελετορ το ξέρω πως έχεις τσακωθεί με τους ελληνικούς χαρακτήρες αλλά στο μπλα μπλα γράφε ελληνικά. Κρίμα είναι να σβήνονται τα μηνύματα σου τσάμπα και βερεσέ. Τώρα όσο για το Τατουάζ ως κάτοχος τριών μονίμων εδώ και αρκετά χρόνια, πιστεύω πως είναι καθαρά στην ιδιοσυγκρασία του κάθε άτομου , και στον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει. Επίσης όσο για την χενα πιστεύω (προσωπική άποψη, μην παρεξηγηθώ) πως το κάνουν οι τρεντακηδες και οι τρεντουδες μόνο και μόνο για να κάνουν φιγούρα στην γκόμενα/νο ή στην παρέα τους.(έχω δει ουκ' ολίγα παραδείγματα) Α και για τατουάζ προτείνω τον Τζιμη, καθαρό εργαστήριο, και γενικά προσεγμένη δουλειά.
Exoskeletor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 α ναι σορρυ το ξεχασα αν και δεν εχω τσακωθει εγω με τους ελληνικους αλλα καποιοι αλλοι με τους λατινικους ε αφου εχεις δει παραδειγματα απο τρεντακηδες αυτο σημενει ποσ αν το εκανα θα ημουν και εγω η οτι μονο αυτοι το κανουν ε? nice ορεος σιλλογισμος, εγω εχω δει γυφτους να εχουν μονιμα τατουαζ... πρεπει να μου λεει κατι αυτο? τη με νιαζει για ποιο λογο το κανει ο οποιοσδηποτε? Για πες μου, πως νιώθεις με τα tatouaz σου? τι tatouaz έχεις κάνει? τα έχεις βαρεθεί καθόλου? Εάν κάνει κάποιος ένα στο χέρι ας πούμε, και μετά χάσει 10 κιλά η το γύμναση πολύ το tatouaz αλλοιώνεται?
Tasoti Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις.Οτι το κανεις αναλογως με τον τροπο ζωης που διαλεγεις.Τωρα τι μου λες αμα παχυνω ή αμα αμα αμα...!Δεν το κανεις επειδη ειναι ωραιο αλλα επειδη αρεσει σε εσενα και αυτο σε εκφραζει. Είμαι κατοχος 2 τατουαζ και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου και αν μου την βαρεσει θα παω να κανω και αλλο. Τωρα αμα εσυ τι βρισκεις με την χενα προβλημα σου και γουστο σου.Αλλα οπως και εσυ κατηγορεις τα tattoo ετσι και εγω κατηγορω την χενα γιατη το βρισκω πολυ παιδιαστικο.Ειναι σαν την κουκουρουκου την γκοφρετα που εχει δωρο και ενα αυτοκολητο tattoo.
Exoskeletor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 ποτε δεν κατηγόρησα το tattoo, ένα παράδειγμα είπα και ποιος είπε ότι το κάνω επειδή είναι όμορφο μονο. αν όμως είναι να παραμορφωθεί από το γυμναστήριο τι να το κάνω?(e αφού το βρίσκεις πολύ παιδιαρίστικο μην το κανεις man, το θέμα στο thread δεν είναι η γνώμη σας για την xένα) μάλλον εσύ δεν με κατάλαβες
sam sam Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μου ειπαν κατι για hennes που κρατουν 3-6 μηνες.Αληθευει αυτο? oxi 3-6+ ημερες..... και κοστιζει 40 euro....
Exoskeletor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 oxi 3-6+ ημερες..... και κοστιζει 40 euro.... τοσο λιγο ε? 40 ευρο ειναι το λιγοτερο που μπορει να σου παρει?
sam sam Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 τοσο λιγο ε? 40 ευρο ειναι το λιγοτερο που μπορει να σου παρει? εεε???? ....
giorgos_k Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δεν ειναι αναλογα το μεγεθος? Έτσι είναι φίλε, έκανα στο καρπό ένα ankh me 5euro, σε φίλο τατουατζή. Ένας φίλος μου έκανε ένα πάνθηρα στη πλατη με 15euro. Μου κράτησε 6 μέρες με δύο μπάνια στη θάλασσα και άλλα τόσα στη μπανιέρα καθημερινά..
giorgos_k Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Αφου ρε παιδια σας αρεσει τοσο πολυ το σχεδιακη που εχετε βρει γιατι χαλατε τα λεφτα σας με χενα και δεν χτυπατε ενα τατου????Δεν ειναι τπτ λιγο πονος και το εχεις και ολας και μια ζωη.Εμενα μου φαινετε γελοιο παντως να πηγαινεις να κανεις χενα.Κανετε χενα και τον χειμωνα ή μονο το καλοκαιρι για να το βλεπουν και οι αλοι? Κάπως επιπόλαιη τη βρίσκω την άποψη σου. Κάποιοι άνθρωποι δεν αρέσκονται στην ιδέα οτι θα έχουν ένα tribal στον ώμο όταν πατήσουν τα 40, ή τελοσπάντων για κάποιους λόγους φοβούνται να χτυπήσουν tatoo. Η λύση λοιπόν ακούει στο όνομα henna
Exoskeletor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 simfono me to giorgo. poloi exoun kai problhma logo epagelmatos me ta tattoo (blepe stratiotikous) File giorgo ksereis ti xena tha mou arese na kano? ayto pou eixan ta bampir sto laimo otan anikan se kapoio sigekrimeno bampir. ekana kai ego ena me 20 euro, miazi me to miso apo ayto pou eixe o brad pitt sthn simoria ton 11 kai 12
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Το θέμα δεν ειναι να κανεις ενα tatoo με χενα.Αυτα κατα την γνωμη μου ειναι για τα πιτσιρικια απο 5-15 ετων.Το ωραιο θα ειναι να χτισεις ενα Α σωμα το οποιο σε ικανοποιει πληρως και υπο την προυποθεση οτι θα μεινεις σε αυτο.Τοτε πας και κανεις ενα κανονικο tatoo το οποιο πιστευεις εσυ οτι σε 10-20 χρονια θα σου αρεσει .Βασικη προυποθεση το tatoo ειναι να το κανεις σε σημειο το οποιο δεν θα το βλεπεις σε καθε κινηση που θα κανεις και σε σημειο που αν ειναι να πιασεις μια δουλεια να μην το δει κανενας προισταμενος και να σε παρει με κακο ματι.Πολλοι εχουν δυστυχως ακομα την γνωμη οτι τα τατουαζ τα κανουν οι αλητες...Εγω προσωπικα μετα το καλοκαιρι βαζω πλωρη για το πρωτο.Το ψαχνω καιρο αλλα θελω κατι ιδιαιτερο.Ιδωμεν...
Exoskeletor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 kane to avatar sou. Emena distixos tattoo se shmeia pou den fenonte den mou lene kai polla. thelo to tatouaz na kataligi se simio ekso apo ta rouxa. na fenete les kai eine meros tou somatos sou, les kai bgenei apo mesa sou kai oxi ena aplo simbolaki sthn plath
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα