Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες:νεα adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Σε λιγο καιρο μετακομιζω και αναγκαστικα θα πρεπει να διακοψω την adsl512 συνδεση που εχω στη vivodi. Στην αρχη ειχα το cube αλλα δεν το σταματησα και το εχω ηδη ενα μηνα με 31e.Τι μου προτεινεται να κανω; Με συμφαιρει να την κοψω η να τους πω να μου κανουν μεταφορα στον νεο μου αριθμο; Και ποσο θα διαρκεσει αυτο; Οσοι ξερετε βοηθειστε....:confused:

Δημοσ.

Απλα θα ενεργοποιησεις την γραμμη στο νεο σπιτι σου, (απο τον ΟΤΕ) και μετα θα μπεις με τους κωδικους σου.Εκτος αν εχεις γραμμη Full LLU απο Vivodi,οποτε τηλ them...

Δημοσ.

Dear deathlok σεβομαι απεριοριστα την αποψη σου.Ευχαριστω και τους υπολοιπους βεβαια.Πως θα καταλαβω αν ειμαι στη vivodi η στο ΑΡΥΣ;

Δημοσ.
Dear deathlok σεβομαι απεριοριστα την αποψη σου.Ευχαριστω και τους υπολοιπους βεβαια.Πως θα καταλαβω αν ειμαι στη vivodi η στο ΑΡΥΣ;

pigene sto site tis vivodi http://www.vivodi.gr kai grapse to tilephono sou sto plaisio pou exei dektia.An sou pei oti se kaliptei to diktio tis vivodi sigoura eisai merizomeni,afou exeis mei kiolas oti eisai me paketo.An sou pei oti kaliptei ote,tote sigoura exeis ote afou etsi kai allios den tha eixe diktio i vivodi.Vevaia pare kai ena tilephono an thes sto 13880 tis vivodi kai rota ti grammi exeis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...