stratukos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Καλησπερα σε ολους. Σε λιγο καιρο μετακομιζω και αναγκαστικα θα πρεπει να διακοψω την adsl512 συνδεση που εχω στη vivodi. Στην αρχη ειχα το cube αλλα δεν το σταματησα και το εχω ηδη ενα μηνα με 31e.Τι μου προτεινεται να κανω; Με συμφαιρει να την κοψω η να τους πω να μου κανουν μεταφορα στον νεο μου αριθμο; Και ποσο θα διαρκεσει αυτο; Οσοι ξερετε βοηθειστε....
Gantalf_4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Απλα θα ενεργοποιησεις την γραμμη στο νεο σπιτι σου, (απο τον ΟΤΕ) και μετα θα μπεις με τους κωδικους σου.Εκτος αν εχεις γραμμη Full LLU απο Vivodi,οποτε τηλ them...
^_NikitaS_^ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 gia koita edo: http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=373 i metafora grammis kostizei 119 euro gia vivodi access kai 41,64 gia APYSaccess.Ego tha apenergopoiousa ti grammi mou kai meta tha perimena ena mina gia na mou ksanaenergopoiithei.Protimo na perimeno ena mina,para na pliroso 119 euro (kai na uparxei to endexomeno na ginei kana mperdena kai na perimeno kiolas)
deathlok Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 den simferoun oi metafores polla lefta gia to tpt. kopstin kai kane mia kainouria (kata protimisi kanena paketaki alla oxi 100xronia diarkia)
stratukos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Dear deathlok σεβομαι απεριοριστα την αποψη σου.Ευχαριστω και τους υπολοιπους βεβαια.Πως θα καταλαβω αν ειμαι στη vivodi η στο ΑΡΥΣ;
^_NikitaS_^ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Dear deathlok σεβομαι απεριοριστα την αποψη σου.Ευχαριστω και τους υπολοιπους βεβαια.Πως θα καταλαβω αν ειμαι στη vivodi η στο ΑΡΥΣ; pigene sto site tis vivodi http://www.vivodi.gr kai grapse to tilephono sou sto plaisio pou exei dektia.An sou pei oti se kaliptei to diktio tis vivodi sigoura eisai merizomeni,afou exeis mei kiolas oti eisai me paketo.An sou pei oti kaliptei ote,tote sigoura exeis ote afou etsi kai allios den tha eixe diktio i vivodi.Vevaia pare kai ena tilephono an thes sto 13880 tis vivodi kai rota ti grammi exeis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.