Προς το περιεχόμενο

Διαγραφη μηνυματων χωρις ειδοποιηση

Arxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι απο το οτι το θεμα που εσβησες το μυνηματα μου δεν εχει να κανει με τον οτε και επρεπε μιας και εσβησες ολα τα αλλα να σβησεις και αυτο που ελεγε για τον οτε μιας και ηταν εκτος θεματος οποτε το δικιο μου δεν το βρισκω αλλα δικαιολογουνται και τα μυνηματα που σβηστηκαν

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι απο το οτι το θεμα που εσβησες το μυνηματα μου δεν εχει να κανει με τον οτε και επρεπε μιας και εσβησες ολα τα αλλα να σβησεις και αυτο που ελεγε για τον οτε μιας και ηταν εκτος θεματος οποτε το δικιο μου δεν το βρισκω αλλα δικαιολογουνται και τα μυνηματα που σβηστηκαν

Ναι, έχεις δίκιο τελικά, οι moderators όλοι ασχολούνται με τον Phed και τον κάθε Phed γιατί τον έχουν βάλει στο μάτι.

Δημοσ.

Η πιθανότητα οτι έγινε ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ απο τον mod ...απλως πέρασε και δεν ακούμπησε :P :p

Δημοσ.
Η πιθανότητα οτι έγινε ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ απο τον mod ...απλως πέρασε και δεν ακούμπησε :P :p

Όχι φίλε μου, δεν έγινε καμμία ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. Έσβησα μία σειρά από flame posts που εκτός των άλλων ήταν και offtopic.

Το γιατί δεν έσβησα και άλλα είναι πολύ απλό! Δεν τα είδα!!! Και δεν τα έκανε και κανένας Phed report ώστε να τα δω.

Δημοσ.

Μαλλον δεν καταλαβες στα ποστ που εσβησες το ακριβως απο πανω που ξεκινησε στην ουσια ολη την αντιπαραθεση δεν το εσβησες μην μου πεις οτι δεν το ειδες? γιατι για να σβησεις κατι πρεπει να διαβασεις ολα τα ποστ να καταλαβεις περι τινος προκειτε και ποιος εχει δικιο και μετα σβησε μπαναρε κανε οτι θες

Δημοσ.

...σβήνουν "εν τη γεννέσει" για να προλάβουν την πυρκαγιά που θα σκάσει,αν το αφήσουν να εξελλιχτεί,πάντα κατά το δοκούν.Όποιος έχει αντίρρηση,ας ζητήσει αντικατάσταση των mods...

ένας παθών που τους ταλαιπωρεί...

Δημοσ.
Αν μπορούσες να δώσεις συγκεκριμένο link' date=' θα ήταν χρήσιμο. :)

Τα posts δεν υφίστανται λογοκρισία για τις απόψεις που εκφέρουν. Ένα "άχρηστο" (κατά την κρίση κάποιου moderator) μήνυμα μπορεί να διαγραφεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαγράφεται γιατί διαφωνούμε με τις απόψεις που εκφράζει αλλά μάλλον διότι η συζήτηση ξεφεύγει από το αρχικό θέμα.

Απλό παράδειγμα: αν συζητάμε για την Intel και την AMD και πεταχτεί κάποιος και γράψει για τους PowerPC, αυτό το post ενδεχομένως να θεωρηθεί "εκτός θέματος" και πιθανόν να διαγραφεί.

Το ίδιο θα συμβεί βέβαια (στο παραπάνω παράδειγμα) και αν κάποιος αρχίσει να βρίζει την μία ή την άλλη εταιρεία, μη συνεισφέροντας στον σκοπό του θέματος.

[/quote']

paredwse δεν χρειαζεται να το κανω δημοσια αυτο μια και εγινε ηδη απο τον συγκεκριμενο mod μεσω pm. Eυχαριστω

Δημοσ.

Δηλαδή, Phed, έπρεπε να σβήσω και αυτό το φοβερό και τρομερό post, που σε έκανε να εκραγείς!!!

Μετά από επίσημη ενημέρωση του ΟΤΕ, η FORTHnet ανακοινώνει πως την Τετάρτη 26/07/2006 μεταξύ 04:30 έως 06:30 το πρωί λόγω τεχνικών εργασιών συντήρησης που αφορούν το δίκτυό του, αναμένεται να υπάρξει διακοπή των ADSL συνδέσεων διάρκειας περίπου 30 λεπτών.

Το οποίο εξηγούσε στον προηγούμενο χρήστη που είχε κάνει post τον λόγο για τον οποίο ίσως να είχε κοπεί η γραμμή του. Και για το οποίο εσύ ζήτησες συγνώμη αργότερα! Και ακόμα και τώρα θεωρείς αδικία το ότι δε σβήστηκε, παρόλο που εσύ ζήτησες συγνώμη που επιτέθηκες σε αυτό το post!!

Edit:

Εγώ δεν επανέρχομαι σε αυτή τη συζήτηση. Έχουμε διαφορά αντίληψης περί flame. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις από αυτά που λέμε είναι: Όταν κάτι μας προσβάλλει ή είναι αντίθετο στους κανόνες, το κάνουμε Report. Αν δεν το κάνουμε, δεν δικαιούμαστε να διαμαρτυρόμαστε για τη μη διαγραφή του.

Δημοσ.

Συγγνώμη που επεμβαίνω στο παρόν topic,αλλά νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση οι super moderators έχουν δίκιο....Όταν γράφονται μηνύματα άσχετα από το θέμα ή που προκαλούν αφορμή για καβγάδες,είναι λογικό να σβήνονται.Και όσον αφορά τη λάθος εκτίμηση,και αυτοί άνθρωποι είναι και δικαιούνται να κάνουν λάθη νομίζω....Εκτός του ότι τα παράπονα πρέπει πάντα να στέλνονται με pm ή με αναφορά και όχι με το άνοιγμα νέου topic...Και αυτό το λέω γιατί και εγώ έχω υποπέσει σε αυτό το λάθος....

Αυτά δεν τα λέω για να πάρω το μέρος κανενός,απλά εκφράζω αντικειμενικά την άποψή μου.Καλό μεσημέρι σε όλους.

Edit: εντάξει,άστοχη λέξη το καβγάδες....Εννοούσα αντιπαραθέσεις σε έντονο ύφος.Πάντως και εγώ έχω έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση με διάφορα άτομα εδώ μέσα(σε μερικές περιπτώσεις και με moderators) για τις οποίες τιμωρήθηκα σχεδόν 100% δίκαια,αλλά πρέπει να πω ότι ποτέ δε σβήστηκαν αυθαίρετα posts μου....Ακόμα και σε μια αντιπαράθεση που είχα πριν λίγο καιρό με τον the_edge που κατέληξε άσχημα,οφείλω να παραδεχτώ ότι στην τελική είχα άδικο....Αλλά όπως είπα λάθη κάνουμε όλοι μας και από αυτά γινόμαστε καλύτεροι...Τέλος συζήτησης από μένα.

Δημοσ.

δε ξέρω από που βγαίνει αυτή η ένταση μεταξύ user-user & user-moderators..

μπορεί να φταίει το φεγγάρι?

το να ψάχνουμε συνεχεια ποιος έχει δίκιο-άδικο είναι τουλάχιστον χρονοβόρο.

όλοι από το μέρος τους έχουν κάποιο δίκιο..

και για να καταλάβουμε πως λειτουργούν οι Moderators πρέπει να έρθουμε στη θέση τους,

μερικοί από μας ξέρουμε ήδη..

εγώ θα πρότεινα να ασχοληθούμε με πιο εποικοδομητικά πράγματα..γενικά

μη μου επιτεθείτε..

μπορεί να λέω και βλακείες..

ουδείς τέλειος!

Δημοσ.
Συγγνώμη που επεμβαίνω στο παρόν topic' date='αλλά νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση οι super moderators έχουν δίκιο....Όταν γράφονται μηνύματα άσχετα από το θέμα ή που προκαλούν αφορμή για καβγάδες,είναι λογικό να σβήνονται.Και όσον αφορά τη λάθος εκτίμηση,και αυτοί άνθρωποι είναι και δικαιούνται να κάνουν λάθη νομίζω....Εκτός του ότι τα παράπονα πρέπει πάντα να στέλνονται με pm ή με αναφορά και όχι με το άνοιγμα νέου topic...Και αυτό το λέω γιατί και εγώ έχω υποπέσει σε αυτό το λάθος....

Αυτά δεν τα λέω για να πάρω το μέρος κανενός,απλά εκφράζω αντικειμενικά την άποψή μου.Καλό μεσημέρι σε όλους.[/quote']

φιλε nontag το παρων topic ξεκινησε και με pm σε mod αν ενοχλει η οχι. Επισης βγηκε "δημοσια" γιατι εκτος απο εμενα και αλλους 2-3 φιλους που ποσταραν εδω ειναι καλο να ξερουν και οι υπολοιποι, παλαιοι και νεοι, για ποιο λογο μπορει καποια στιγμη να μην δουν ενα post που εκαναν. Δεν νομιζω οτι η συζητηση ξεφυγε απο τα λογικα πλαισια ουτε οτι ειναι τοσο κακο να ανοιγεις ενα topic που εχει σχεση με ενεργειες που γινονται αποκλειστικα απο mods(οπως το del των μηνυματων). Και δεν αναφερθηκαμε σε κανενα καβγα. Αναφερθηκαμε σε μια απλη αντιπαραθεση που σβηστηκαν καποια messages.

Δημοσ.
δε ξέρω από που βγαίνει αυτή η ένταση μεταξύ user-user & user-moderators..

μπορεί να φταίει το φεγγάρι?

το να ψάχνουμε συνεχεια ποιος έχει δίκιο-άδικο είναι τουλάχιστον χρονοβόρο.

όλοι από το μέρος τους έχουν κάποιο δίκιο..

και για να καταλάβουμε πως λειτουργούν οι Moderators πρέπει να έρθουμε στη θέση τους' date='

μερικοί από μας ξέρουμε ήδη..

εγώ θα πρότεινα να ασχοληθούμε με πιο εποικοδομητικά πράγματα..γενικά

μη μου επιτεθείτε..

μπορεί να λέω και βλακείες..

ουδείς τέλειος![/quote']

δεν προκειται να σου επιτεθει κανενας επειδη λες την γνωμη σου...εγω απο εκει το ξεκινησα και απλα βγηκαν και αλλοι στην φορα. Για μενα οποιαδηποτε "παρεξηγηση" εχει λυθει μεχρι να δημιουργηθει η επομενη:-D :-D . Δεν ψαχνουμε δικιο και αδικο απλα εκφρασαμε μια απορια-παραπονο παντα σε κοσμιο επιπεδο.

Δημοσ.
δεν προκειται να σου επιτεθει κανενας επειδη λες την γνωμη σου...εγω απο εκει το ξεκινησα και απλα βγηκαν και αλλοι στην φορα. Για μενα οποιαδηποτε "παρεξηγηση" εχει λυθει μεχρι να δημιουργηθει η επομενη:-D :-D . Δεν ψαχνουμε δικιο και αδικο απλα εκφρασαμε μια απορια-παραπονο παντα σε κοσμιο επιπεδο.

καλά τα λες..

και εγώ μερικές φορες νευριάζω..

όλοι ανεξαιρέτως κάποτε βγαίνουν εκτος εαυτού ,ακόμα και Moderators..και αυτοί άνθρωποι είναι..

Δημοσ.

The edge εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν διαβαζεις τιποτα και απλα οτι δεν σου καθεται στο ματι το σβηνεις πιο πανω εξηγησα και προφανως δεν διαβασες οτι ζητησα συγνωμη παρολο που δεν ειχα αδικο για να σταματησει κατι που παλι εγω δεν ειχα αρχισει , τωρα καθεσαι και λες οτι αντιπαρατηθομαι σε κατι που ζητησα συγνωμη πες μου τι να κανω για να το καταλαβεις???

Η συμπεριφορα σβηνω χωρις καν να δινω λογο επειδη ειμαι mod δεν μου αρεσει που σημαινει οτι η προσπαθεις να δωσουμε μια λυση γιατι δικτατορια δεν υφησταται η αν υφυσταται σε αυτο το site μου το λετε για κανονισω την πορεια μου η αν σας ενοχλουν αυτα που λεω με διωχνεται και επιβεβαιωνετε το πιο πανω

Δημοσ.

Υπάρχει ένας καλός τρόπος που επιτρέπει το moderation των διάφορων συζητήσεων αλλά και τη διατήρηση των posts, ωστε να μην υπάρχουν κατηγορίες οτι κάποια πράγματα "σκουπίζονται κατω απο το χαλί". Το έχω δει σε αρκετά φόρουμ και είναι απλά μια κατηγορία με τίτλο "Garbage" ή "Deleted posts" όπου μπαίνουν όλα όσα σβήνονται απο τις συζητήσεις. Έτσι μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει και να κρίνει απο μόνος του το λόγο που κάτι σβήστηκε. Είναι και ένα ισχυρό "φρένο" στην πιθανότητα κάποιος mod να σβήνει μηνύματα λόγω προσωπικών προστριβών με κάποιο χρήστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...