Προς το περιεχόμενο

Διαγραφη μηνυματων χωρις ειδοποιηση

Arxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
The edge εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν διαβαζεις τιποτα και απλα οτι δεν σου καθεται στο ματι το σβηνεις πιο πανω εξηγησα και προφανως δεν διαβασες οτι ζητησα συγνωμη παρολο που δεν ειχα αδικο για να σταματησει κατι που παλι εγω δεν ειχα αρχισει ' date=' τωρα καθεσαι και λες οτι αντιπαρατηθομαι σε κατι που ζητησα συγνωμη πες μου τι να κανω για να το καταλαβεις???

Η συμπεριφορα σβηνω χωρις καν να δινω λογο επειδη ειμαι mod δεν μου αρεσει που σημαινει οτι η προσπαθεις να δωσουμε μια λυση γιατι δικτατορια δεν υφησταται η αν υφυσταται σε αυτο το site μου το λετε για κανονισω την πορεια μου η αν σας ενοχλουν αυτα που λεω με διωχνεται και επιβεβαιωνετε το πιο πανω[/quote']

Λοιπόν, έκρινα ότι τα posts ήταν flame και τα έσβησα. Απλό!

Τώρα, αν θες να κάτσεις υπο αυτές τις (δικτατορικές) συνθήκες, κάτσε. Αν θες να φύγεις, στο καλό.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[b']Τώρα, αν θες να κάτσεις υπο αυτές τις (δικτατορικές) συνθήκες, κάτσε. Αν θες να φύγεις, στο καλό.[/b]

Τρείς σελίδες για να φτάσουμε ως εδώ.

Πέστο από την αρχή να τελειώνουμεεεεεε. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Κυριες και κυριοι του site αυτος ο ανθρωπος αντιπροσωπευει το site σας ο The edge o super moderator που γεματος επιχειρηματα μου λεει οτι ετσι ειναι και αν γουσταρω αλλιως να τα μαζεψω και να φυγω σε ευχαριστω γιατι μολις απεδειξες ποιος ειχε δικιο και γιατι μου εσβησες τα μυνηματα

Δημοσ.

Ωραία ελεύθερη μετάφραση έκανες, όπως σε βολεύει βέβαια. Να στο εξηγήσει αναλυτικότερα δε νομίζω να γίνεται και εσύ είναι φανερό ότι είσαι προκατειλημμένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...