lionel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Αν υπαρχει προβλημα με το topic ας το σβησουν οι αρμοδιοι.Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να ενημερωθω για τους mods. . Ειδα που υπαρχει ποιος ειναι ο καλυτερος αλλα πουθενα ποιος ο χειροτερος. . Πειτε μου απο την εμπειρια σας.
ANEMOS-V Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 giati na MH ginei ena thema.. (pios eine o xeiroteros USER!) lol
greekboy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 μια χαρα πιστευω ειναι το τοπικ....ας μεταφερθει στο Μπλα-Μπλα και να μπει και poll:-D παντως για τον καλυτερο τον εχουμε....ο paredwse :mrgreen: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=151903
Arxon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Αν υπαρχει προβλημα με το topic ας το σβησουν οι αρμοδιοι.Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να ενημερωθω για τους mods. . Ειδα που υπαρχει ποιος ειναι ο καλυτερος αλλα πουθενα ποιος ο χειροτερος. . Πειτε μου απο την εμπειρια σας. καλο θα ηταν να γινει με μορφη poll και αυτο. εγω ειχα μια διαφορα με εναν mod αλλα λυθηκε και δεν μπορω να τον ψηφισω τωρα.αχ αχ.
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Είναι ολόκληρη κυματοσυνάρτηση δ χωριακού επιπέδου αυτό το ερώτημα που κάνεις. Οι μεταβλητές κυμαίνονται από το πόσο σεξ έχουμε κάνει το προηγούμενο βράδυ και το πόσο καλομαγειρεμένο ήταν το φαγητό, μέχρι το πόσο απογοητευμένος νοιώθει ένας mod από τα εκατομμύρια ηλίθια topic και την γενικότερη στατιστική καθυστερήση που αυτά εκπροσωπούν. Μόλις φάω θα σου πω λοιπόν.
greekboy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 καλο θα ηταν να γινει με μορφη poll και αυτο. εγω ειχα μια διαφορα με εναν mod αλλα λυθηκε και δεν μπορω να τον ψηφισω τωρα.αχ αχ. εγω θελω να ψηφισω εναν αλλα δεν ξερω ποιος ειναι:???: :???: :???: :???: δεν ξερω ποιος ειναι αυτος που μου αλλαζει συνεχεια της υπογραφες μου
Arxon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 giati na MH ginei ena thema.. (pios eine o xeiroteros USER!)lol μεσα και εγω.χαχα. Εχω στο μυαλο μου ηδη κοσμο να θαψω!πλακα κανω... οχι για το topic αλλα οτι εχω να θαψω,χαχα
ANEMOS-V Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Είναι ολόκληρη κυματοσυνάρτηση δ χωριακού επιπέδου αυτό το ερώτημα που κάνεις. Οι μεταβλητές κυμαίνονται από το πόσο σεξ έχουμε κάνει το προηγούμενο βράδυ και το πόσο καλομαγειρεμένο ήταν το φαγητό' date=' μέχρι το πόσο απογοητευμένος νοιώθει ένας mod από τα εκατομμύρια ηλίθια topic και την γενικότερη στατιστική καθυστερήση που αυτά εκπροσωπούν. Μόλις φάω θα σου πω λοιπόν.[/quote'] δεν υπάρχει χειρότερο, από το να θες σαν τρελός και να μη σου κάθεται.. (όχι ο USER...) :mrgreen:
asmilon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Στο θαψιμο βλεπω ολοι μεσα ε? Σε 10 λεπτα 9 ποστ δε ειναι και ασχημα :mrgreen: Ας γινει ενα Poll να δουμε θα εχει σιγουρα γελιο η ολη υποθεση!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Aλλο ένα thread-μαλακία εις στο τετράγωνο ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!
asmilon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Φιλε _BASSstarlet_ αν δε σου αρεσει απλα μην συμμετεχεις :-? Ειναι ξεκαθαρο πως ειναι ενα θεμα χαλαρο για να γελασουμε, αν δεν εχεις ορεξη μπορεις να κοιταξεις κατι αλλο...
Arxon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Φιλε _BASSstarlet_[/url'] αν δε σου αρεσει απλα μην συμμετεχεις :-? Ειναι ξεκαθαρο πως ειναι ενα θεμα χαλαρο για να γελασουμε, αν δεν εχεις ορεξη μπορεις να κοιταξεις κατι αλλο... σαν να αρχιζω να βρισκω ποιον θα ψηφισω σαν χειροτερο μελος... :mrgreen: και εγω περιμενω το pollaki για να γελασουμε. Στο τελος μπορουμε να το συγκρινουμε και με τους ψηφους στον καλυτερο mod.
ANEMOS-V Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 κάποιο (σaτανικό μυαλό τα έχει σκεφτεί όλα αυτά.. (ποιος είναι ο καλύτερος-χειρότερος MOD) ??? για να σπείρει την διχόνοια εδώ μέσα να διαλυθεί το INSOMNIA και να μείνουν όλοι ορφανοί..ακόμα και οι USERS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.