Προς το περιεχόμενο

Χειροτερος Μοd

lionel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμ χμ χμ ποιον αραγε να ψηφησω για χειροτερο mod??? θα βγαλω την κακια μου σιγα σιγα δεν θα τον πω αμεσως αυτος που ειναι παντως το ξερει.

Ο αρτεμης δεν θα δειξει ακομα με το δαχτυλο....

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χμ χμ χμ ποιον αραγε να ψηφησω για χειροτερο mod??? θα βγαλω την κακια μου σιγα σιγα δεν θα τον πω αμεσως αυτος που ειναι παντως το ξερει.

Ο αρτεμης δεν θα δειξει ακομα με το δαχτυλο....

ποιος ειναι ο αρτεμης????:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Με τρια δεν εκερδισε κανεις (αντρας τουλαχιστο, με καποιες εξαιρεσεις) το θεμα ειναι να μαζεψουμε πολλα για να γινει...

Δημοσ.

εγώ λέω αυτός που θα βγεί χειρότερος να χάσει και την θέση του χαχαχαχ.

Fousekis "θα σου πω όταν θα χάσεις την θέση σου" (άσχετο)

+1 για το Poll

Δημοσ.

πλακα θα εχει η δημοσκοπηση παντως!!!κριμα που δεν πηρα χαμπαρι τη δημοσκοπηση για τους καλυτερους...αν κ θα ημουν σε διλλημα,μεταξυ αποικος,παρεδωσε,λουσιφερ,μαλλον θα κερδιζε ο παρεδωσε...

για τον χειροτερο? παλι τον παρεδωσε!!! γιατι ειναι ανεπιτρεπτο να χακευει ξενα σαιτς (τι ακουμε οι ανθρωποι),να εχει ανοιχτο μυαλο,να μην μισει τους ξενους,να ασκει κριτικη,να εχει επιχειρηματα κλπ...

και φυσικα,τα ιδια ισχυουν για τον αλλο τον "αλητη" τον λουσιφερ!!!

Δημοσ.

Μην τρελένεστε κιόλας. Εδώ τον ψηφίσατε καλύτερο και αν γίνει και δημοσκόπηση για τον χειρότερο πάλι τον ίδιο θα βγάλετε: paredwse!

Δημοσ.
δεν υπαρχει καλος και κακος mod.

τα ιδια σκατα ειναι ολοι :)

Κι εσύ βουτηγμένος σε αυτά,ε; Ευτυχώς που σταμάτησες να σπαμάρεις γιατί θα μοιραζόσασταν τα posts με τον nontasg τώρα. :twisted: Παίδες, άμα γίνει poll καλύτερα είναι να είναι φανερές οι ψήφοι για να μην γίνονται νωθείες από τους εμπαθείς. Θα κάνουνε 100 λογαριασμούς για να καταψηφίσουν τον και καλά "χειρότερο" mod. Απωθημένα μπόλικα έχουμε εδώ μέσα. :twisted: Η ώρα των μπαναρισμένων. lionel είσαι κι εσύ ένας από αυτούς και είπες να γουστάρεις λιγάκι; :-D

Δημοσ.

εγω παντως ηδη βλεπω πολυ γελιο...φαντασου τι εχει να γινει στην συνεχεια!χαχαχα

φανταζεσαι να βγει ο καλυτερος mod και χειροτερος ταυτοχρονα???θα ειναι αλητεια.

οσο για τους φανερους ψηφους και εγω μεσα ειμαι. ετσι θα ξερουν ποιους θα εχουν και στο ματι!χαχαχα

Δημοσ.
Ευτυχώς που σταμάτησες να σπαμάρεις γιατί θα μοιραζόσασταν τα posts με τον nontasg τώρα.

spammαρω θα πει να μην εχω ...

Συνολικά μηνύματα: 60 (0,07 μηνύματα ανά ημέρα)?

ευχαριστω δεν θα παρω!προτιμω να ειμαι ενεργο μελος σε αυτο το φορουμ.

εχεις το δικαιωμα να μπαινεις καθε 3 μηνες στο φορουμ.ασε εμας τους αλλους να κανουμε οτι γουσταρουμε και αγαπαμε.δεν σου πεφτει λογος εσενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...