Phed Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 χμ χμ χμ ποιον αραγε να ψηφησω για χειροτερο mod??? θα βγαλω την κακια μου σιγα σιγα δεν θα τον πω αμεσως αυτος που ειναι παντως το ξερει. Ο αρτεμης δεν θα δειξει ακομα με το δαχτυλο....
Arxon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 χμ χμ χμ ποιον αραγε να ψηφησω για χειροτερο mod??? θα βγαλω την κακια μου σιγα σιγα δεν θα τον πω αμεσως αυτος που ειναι παντως το ξερει.Ο αρτεμης δεν θα δειξει ακομα με το δαχτυλο.... ποιος ειναι ο αρτεμης???? :mrgreen:
Phed Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ο ματσας βεβαια? ποιος αλλος ο αρχηγος ηξερε τι εκανε χε χε χε
Phed Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Εγω λεω να το κανουμε poll ομως οποιος συμφωνει να σηκωσει χερι για να αρχισω να μετραω
Arxon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 ηδη εχεις 3 χερια σηκωμενα αν δεις σε προηγουμενα post!
Phed Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Με τρια δεν εκερδισε κανεις (αντρας τουλαχιστο, με καποιες εξαιρεσεις) το θεμα ειναι να μαζεψουμε πολλα για να γινει...
theomen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 εγώ λέω αυτός που θα βγεί χειρότερος να χάσει και την θέση του χαχαχαχ. Fousekis "θα σου πω όταν θα χάσεις την θέση σου" (άσχετο) +1 για το Poll
antreaslam Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 πλακα θα εχει η δημοσκοπηση παντως!!!κριμα που δεν πηρα χαμπαρι τη δημοσκοπηση για τους καλυτερους...αν κ θα ημουν σε διλλημα,μεταξυ αποικος,παρεδωσε,λουσιφερ,μαλλον θα κερδιζε ο παρεδωσε... για τον χειροτερο? παλι τον παρεδωσε!!! γιατι ειναι ανεπιτρεπτο να χακευει ξενα σαιτς (τι ακουμε οι ανθρωποι),να εχει ανοιχτο μυαλο,να μην μισει τους ξενους,να ασκει κριτικη,να εχει επιχειρηματα κλπ... και φυσικα,τα ιδια ισχυουν για τον αλλο τον "αλητη" τον λουσιφερ!!!
Bougas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 δεν υπαρχει καλος και κακος mod. τα ιδια σκατα ειναι ολοι
MariaTs. Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μην τρελένεστε κιόλας. Εδώ τον ψηφίσατε καλύτερο και αν γίνει και δημοσκόπηση για τον χειρότερο πάλι τον ίδιο θα βγάλετε: paredwse!
Creation Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 δεν υπαρχει καλος και κακος mod.τα ιδια σκατα ειναι ολοι Κι εσύ βουτηγμένος σε αυτά,ε; Ευτυχώς που σταμάτησες να σπαμάρεις γιατί θα μοιραζόσασταν τα posts με τον nontasg τώρα. :twisted: Παίδες, άμα γίνει poll καλύτερα είναι να είναι φανερές οι ψήφοι για να μην γίνονται νωθείες από τους εμπαθείς. Θα κάνουνε 100 λογαριασμούς για να καταψηφίσουν τον και καλά "χειρότερο" mod. Απωθημένα μπόλικα έχουμε εδώ μέσα. :twisted: Η ώρα των μπαναρισμένων. lionel είσαι κι εσύ ένας από αυτούς και είπες να γουστάρεις λιγάκι;
Arxon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 εγω παντως ηδη βλεπω πολυ γελιο...φαντασου τι εχει να γινει στην συνεχεια!χαχαχα φανταζεσαι να βγει ο καλυτερος mod και χειροτερος ταυτοχρονα???θα ειναι αλητεια. οσο για τους φανερους ψηφους και εγω μεσα ειμαι. ετσι θα ξερουν ποιους θα εχουν και στο ματι!χαχαχα
Bougas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Ευτυχώς που σταμάτησες να σπαμάρεις γιατί θα μοιραζόσασταν τα posts με τον nontasg τώρα. spammαρω θα πει να μην εχω ... Συνολικά μηνύματα: 60 (0,07 μηνύματα ανά ημέρα)? ευχαριστω δεν θα παρω!προτιμω να ειμαι ενεργο μελος σε αυτο το φορουμ. εχεις το δικαιωμα να μπαινεις καθε 3 μηνες στο φορουμ.ασε εμας τους αλλους να κανουμε οτι γουσταρουμε και αγαπαμε.δεν σου πεφτει λογος εσενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.