Phed Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μιας και κλειδωθηκε το προϊγουμενο topic με τον χειροτερο mod λεω τουλαχιστο να βρουμε τον χειροτερο user αλλα θα ηθελα την βοηθεια καποιου mod να μας πει στατιστικα ποιος εχει φαει τα περισσοτερα κλειδωματα για να εχουμε ενα μπουσουλα να ξεκινησουμε
Arxon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 ρε παιδια ειναι πολυ κουραστικο πανω που λεμε κατι και παμε να γελασουμε να αρχιζουν τα flames και να κλειδωνεται το topic. υπαρχουν τοσα forums που ειναι για flames μονο...
aGka8l Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 εσυ π εκλεψες την ιδεα του φιλου και ανοιγεις σχεδον πανομοιοτυπο topic χωρις να τον ρωτησεις ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Παιδιά έχετε την ευγενή καλοσύνη να ψηφίσετε εμένα?
pigeon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 εγω ειμαι ο χειρότερος ! Πλακώνομαι χωρις να εχω καμια ορεξη, με 2-3 μυστήριους τύπους στο θέμα για το eshop !! (η μαλ.... ειναι οτι το topic δεν ειναι δικό μου και ημουν στο τσακ μιλάμε να ανοίξω ενα για να γράψω μια χοντρή στραβή που εγινε, αλλα λεω: Αστο μωρε θα τσακωθείς με κανεναν εδω μέσα...) σοβαρα τωρα ρε παιδια εχει 40000 χρηστες που τους ξερετε ολους;;
Phed Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Εγω προτεινα να βοηθησει κανας mod με στατιστικα και βλεπουμε
paschalia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Το εργο ''Κυνηγι μαγισσων Νο3'' ειναι ετουτο ? Edit : Οχι , το ''Κυνηγι μαγισσων Νο 5'' . Συνεταιρε Παρεδωσε που εισαι ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Οχι,το σήριαλ "Ανούσια και ηλίθια θέματα" επεισόδιο No άγνωστο. Ρε θα με ψηφίσετε άθλια υποκείμενα του κυβερνοχώρου?
Arxon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 κατσε περιμενε λιγο,εχουν σειρα αλλοι πιο ενοχλητικοι απο εσενα!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Nαι αλλά μόνο εγώ θα σε προσβάλω ανόητε γαύρε. Και γω γαύρος είμαι χαχχ!
Arxon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Nαι αλλά μόνο εγώ θα σε προσβάλω ανόητε γαύρε.Και γω γαύρος είμαι χαχχ! ενταξει καταλαβαμε οτι θες να βγεις ο χειροτερος,αλλωστε ειναι ενας τιτλος και αυτος γιατι να μην τον διεκδικησεις.Περιμενε και λιγο,υπομονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.