Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κεριγκαν δεν γίνεται εντελώς άνθρωπος.

Πολύ όμορφα γραφικά

Ωραία ιστορία,δεν φτάνει ομως με την καμία αυτη του 1

Πολύ καλες προσθήκες(αναβαθμίσεις,επιλογές,μισθοφόροι κλπ)

Πολύ καλη μουσική.

Μου την έσπασε αυτο το το wild wild west το 2500μχ(μην μιλήσω περι περιστρόφου S&W)..

Ότι το 3d ειναι απλά για να το βλέπεις.

Δεν γίνεται χρηση του περιβάλλοντος(αλά wh40k)

ΤΟ ΑΙ ειναι επιεικώς απαράδεκτο

Το pathfinding των μονάδων ειναι για κλωτσιές

Οι επιλογές οσον αφορα την συμπεριφορά των μονάδων ειναι απλα ανύπαρκτες.

Τα περισσότερα βίντεο ηταν απλα έτσι για να'ναι(το σταρ1 ειχε απίστευτα βιντεα)

Οι περισσότερες μονάδες ειναι κλεμμένες απο άλλα παιγνιδια,εκτός του wh40k φυσικά που το έχει κατάκλέψει.

Ακόμα και οι ατάκες των ηρώων ειναι κλεμμένες απο ταινίες(time to kick ass and chew bubble gum)

Δεν εχει να προσφέρει κατι στον χωρο των παιγνιδιών στρατηγικής(όπως έκαναν τa coh,daw1/2).

7/10

Επεξ/σία από Aplostra
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μιλαω για τους συμμαχους μου οι αντιπαλοι δε με ενδιαφερουν...

Αρκει οι δικοι μου να παιζουν σωστα...κατι που στο random team ειναι σπανιο φαινομενο

α συμμαχοι? ελεοςςςςςςςςςςςς αμα σε κρεμανε ετσι!

δικιο εχεις...κανονικα πρεπει να βαλουν δικλιδα,οποιος εγκαταλειπει

να χανει περισοτερες απο 1 νικες,η κατι αλλο να βρουν!

Δημοσ.

Σιγά τα spoiler ρε παιδιά. Το 1 δεν το έπαιξα αλλά στο 2 ήξερα τί θα γίνει πριν ακόμη φτάσω το campaign στη μέση. Φαντάζομαι δηλαδή κάποιος που ασχολήθηκε πιο σοβαρά...

Εντάξει, καλούτσικο παιχνιδάκι, έστω και παλαιομοδίτικο αλλά το σενάριό του εντελώς προβλέψιμο και κλισέ.

Δημοσ.

ρε μαγκες ειλικρινα τωρα!

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ?!?!?!

εγω σαν gamer γουσταρω ενα game για ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ

και ειδικα μεσω Ιντερνετ. Το προσφερει και με το παραπανω. ολα τα αλλα περιττευουν!!!!!!

Δημοσ.

και ειδικα μεσω Ιντερνετ. Το προσφερει και με το παραπανω. ολα τα αλλα περιττευουν!!!!!!

είσαι πολύ λάθος κατ εμέ ... εμένα με ενδιαφέρει αρχικά το gameplay και μετά το σενάριο αλλά και πάλι το έχω πολύ ψηλά στις επιλογές μου.

Δημοσ.

είσαι πολύ λάθος κατ εμέ ... εμένα με ενδιαφέρει αρχικά το gameplay και μετά το σενάριο αλλά και πάλι το έχω πολύ ψηλά στις επιλογές μου.

+1 για μένα τουλάχιστον είναι το μισό παιχνίδι

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Αναλογα το παιχνιδι ενα σεναριο ειναι το Α και το Ω και στην περιπτωση του Starcraft ειναι το μισο παιχνιδι.

Δημοσ.
Το campaign είναι για να ζεσταθούμε, όλα τα λεφτά είναι στο multi :P

εσενα σε ενδιαφερει το σεναριο?! για να ακουσουμε γνωμες

γιατι εγω προσωπικα το σεναριο το εχω χ*σμενο!

οσο για αυτο που εγραψες καρασυμφωνω!

Δημοσ.

Για το SC που μιλάμε, εγώ 70% πλήρωσα για το Campaign να σου δώσω να καταλάβεις. Δεν το βλέπω καθόλου σαν "ζέσταμα" (άσχετα αν είναι), το βλέπω ως story.-

Για το BC2 από την άλλη, μόνο το 1% πήγε στο "σενάριο". Στο δε BF3 ο προυπολογισμός προβλέπει 0.1% για το σενάριο :-D.

Όπως είπε ο ikaruga, εξαρτάται το παιχνίδι.

Δημοσ.

Αν θέλω σενάριο βλέπω καμιά ταινία.

Πιστεύω τα σενάρια στα παιχνίδια είναι αφελή και γεμάτα κλισέ. Ντάξει όταν ήμουν 15 χρονών πορωνόμουν αλλά όχι πια..

Όσο για το starcraft το multi είναι πραγματικά απόλαυση ! Το single είναι καλό σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν, αλλά και πάλι μετριότητα θα το χαρακτήριζα.

Δημοσ.
Τέλειωσα το campaign (πριν φύγω αργότερα σήμερα για φαντάρος) και μία λέξη: ΑΞΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 1, ΑΛΛΑ!

Ποιανου είναι η φωνή που λέει στον Tucker να εκτελέσει την Keriggan; Του Valerian;

Του Emperor Mengsk

Που μπαίνεις φανταρος btw?

Δημοσ.
Αν θέλω σενάριο βλέπω καμιά ταινία.

Πιστεύω τα σενάρια στα παιχνίδια είναι αφελή και γεμάτα κλισέ. Ντάξει όταν ήμουν 15 χρονών πορωνόμουν αλλά όχι πια..

Όσο για το starcraft το multi είναι πραγματικά απόλαυση ! Το single είναι καλό σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν, αλλά και πάλι μετριότητα θα το χαρακτήριζα.

Σκεψου παιχνιδια οπως τα Deus Ex, System Shock, Mass effect, Baldurs Gate και φυσικα πολλα πολλα ακομα χωρις σεναριο ή με ενα κακο ή κλισε σεναριο.

Δημοσ.

Αν το FFVII δεν ειχε σεναριο θα ηταν ενα πολυ καλο game. Με το σεναριο (και τη μουσικη φυσικα) του ομως, ειναι το καλυτερο game που εχει βγει ποτε. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...