Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε λες και το Starcraft 2 έχει κανένα σενάριο της πλάκας. Αφού ακόμα και αυτοί που λέτε πως δε φτάνει το StarCraft, παραδέχεστε ότι είναι καλό σενάριο.

Με έχετε βάλει στον τζόγο να το τερματίσω όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ΥΓ. Προσοχή στα Spoilers. Απλά το λέω. Αυτό που για κάποιους μπορεί να είναι προφανές, μπορεί να μην είναι για άλλους ή απλά να το υποπτεύονται και να μην κόβουν το χέρι τους.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα τα παιχνιδια κυριως στοχευουνε στο Multiplayer μερος τους, το οτι εχει καποιο Scenario καλο η κακο ειναι Bonus και οχι δεδομενο.

Δημοσ.

χμμ μολις τωρα καταλαβα οτι μπορει εγω να παιζω random 2vs2 αλλα η ομαδα που αντιμετωπιζω να μην ειναι random....αλλα "φιλοι"...

ψιλομπινια...αλλα δεν ξερω αν σου δινει και παραπανω ποντους αν κερδιζεις....λογικα...

Δημοσ.

Μεγάλη τσοπα το final mission σε hard against flyers.

Leviathan FFS!

Την έχω παίξει πόσες φορές με διαφορετικό strategy κάθε φορά.

Όχι δε το κατεβάζω στο normal. Είμαι μαζόχας.

Δημοσ.
Μεγάλη τσοπα το final mission σε hard against flyers.

Leviathan FFS!

Την έχω παίξει πόσες φορές με διαφορετικό strategy κάθε φορά.

Όχι δε το κατεβάζω στο normal. Είμαι μαζόχας.

εγώ έβγαλα off τα flyer στην προηγούμενη γιατί τα air units έχουν αντίπαλο και τα hydras. Γέμισα το τόπο με upgraded bunkers + marines + marauders, πίσω από τις δύο gates έβαλα καμιά 30αρια tanks σε siege mode + ascvs για repairs και πάλι στο τελευταίο ντου της Keri με το ζόρι κρατήθηκα από τη μεριά που ήρθε.

NORMAL πάντα.

Επίσης, όσοι το ανέπτυξαν, πόλλοι βοηθάνε και τα psi emmiters (ή κάπως έτσι) που κάνεις mind control τα zerg. Μέρικα τέτοια πίσω από τις defense lines και μόλις δείτε κανένα Ultralisk το κάνεις δικό σου και είσαι κομπλέ.

Αν έχεις psi emmiters, δοκίμασε να κάνεις mind control τα Leviathan ;)

Δημοσ.

ΤΑ Leviathan? Γιατί σκάει και άλλο μετά? :P

Άσε που δε νομίζω να το κάνεις mind control αυτό το beast.

Δημοσ.

ΤΑ Leviathan? Γιατί σκάει και άλλο μετά? :P

Άσε που δε νομίζω να το κάνεις mind control αυτό το beast.

δεν ξέρω, έτσι το είπα, τα alternatives scenarios θα τα παίξω στις άδειες

Δημοσ.

ναι δυστυχως οταν παιζεις random team μπορει να σε βγαλει και με pre-made ομαδες...

αλλη μια δυσκολια μεσα στις τοσες του RT ...

Δημοσ.
είσαι πολύ λάθος κατ εμέ ... εμένα με ενδιαφέρει αρχικά το gameplay και μετά το σενάριο αλλά και πάλι το έχω πολύ ψηλά στις επιλογές μου.

Yup +10 σε αυτό.

Ούτως η άλλως multi δεν προλαβαίνω να παίξω. Το παιχνίδι το πήρα 70% για το σενάριο και την συνέχεια απο το 1. Αποδείχτηκε βέβαια πιο εθιστικό απο ότι περίμενα σε challenges και vs AI και human αντίπαλο δεν λέω να αντιμετωπίσω ακόμα αν δεν σκίσω τα ζλιάκατα του ΑΙ πρώτα, αν και όταν προλάβω.

Δημοσ.
Yup +10 σε αυτό.

Ούτως η άλλως multi δεν προλαβαίνω να παίξω. Το παιχνίδι το πήρα 70% για το σενάριο και την συνέχεια απο το 1. Αποδείχτηκε βέβαια πιο εθιστικό απο ότι περίμενα σε challenges και vs AI και human αντίπαλο δεν λέω να αντιμετωπίσω ακόμα αν δεν σκίσω τα ζλιάκατα του ΑΙ πρώτα, αν και όταν προλάβω.

Αν δεν έχει σενάριο να σε κρατήσει το παιχνίδι πιο το νόημα να έχει και γ@μw τα gameplay?

Δημοσ.

Εξαρταται το παιχνδι και κυριως το ειδος του. Τα' παν και πριν ωρε. :P

Ας πουμε σε παιχνιδια οπως το Modern Wardare και το Bad Company δεν νομιζω να ενδιαφερει τον αγοραστη το σεναριο (την πλειοψηφια των αγοραστων τουλαχιστο).

Δημοσ.

Ναι το time to kick ass and chew gum ηταν κλεμμενη ατακα, που το βρηκες ρε θηριο? Αποκλειεται να ηταν αναφορα σε αλλο game, δεν κανει τετοια πραγματα ποτε η Blizzard. Μην σου πω οτι το Belf που χορευει μεσα στο Hyperion ειναι επειδη βαρεθηκαν να σχεδιασουν μοντελο γυναικας και πιστεψαν οτι θα περασει απαρατηρητο.

Lunatic γι'αυτο δεν εχω ασχοληθει με random και με team γενικοτερα, δεν ξερεις τι φρουτο θα σου βαλει σαν teammate, respect που μπηκες Platinum!

Οσο για το σεναριο μην το δενετε κομπο οτι ολα ειναι οπως φαινονται εκ πρωτης οψεως ;)

Δημοσ.

1. πεθανα στο γελιο με τη διαφημιση του cd ενος tauren metal band, hahahah includes songs : so long tarsonis, rogues do it from behind

2. έχω μια σύνδεση ιντερνετ cosmote on the go, έχει δοκιμάσει κανείς multiplayer να μου πει αν θα χω προβλήματα με αποσυνδέσεις και lag? (τα οποία έχω συνέχεια στο wow και έφτασα σε σημειο να σταματησω να παιζω) Και μαλιστα θελουμε να παιζουμε 2 ατομα απο τη ιδια σύνδεση.

Δημοσ.

εγω ακολουθω αλλη στρατηγικη γενικα...πρωτα θα το μηδενισω στο normal ΟΛΟ το game ασχετως ποια

achievement θα πετυχω και αφου ποια το εχω τελιωσει μετα θα ασχολιθω και με multi αλλα και με το ξαναπαιξω μια μια τις πιστες μεχρι να πετυχω ΟΛΑ τα achievement. Οποτε σιγουρα θα παιξει και πολυ hard.

Δημοσ.

και εγω θα συμφωνησω με τον green . Ετσι το πηγαινω . Δεν παιζω πολυ No time μονο κανα 5-6 ωρες την βδομαδα . Παιζω και wow αν και 29 / 8 ληγει και δεν κανω ανανεωση για να ασχοληθω μονο με sc2 μεχρι το cataclysm στο οποιο σαν beta tester δεν εχω και καλη γνωμη για να παιξω οταν με το καλο βγει . Μαλλον επειτα απο 5 1/2 χρονια ηρθε το τελος του . Sc2 μεχρι το D3 το κοβω . Οσο για το cosmote on the go και 2 χρηστες μαζι καλυτερα μην το δοκιμασεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...