Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά το thor είναι γεμάτο ατάκες

με Swartz. Στο DVD του collectors το λένε άλλωστε ότι ψάχνανε τύπο να κάνει την προφορά.

Επίσης για δοκιμάστε να κάνετε taunt τον Raynor. Πετάει την πιο θεϊκή ατάκα για μένα.

Yipe-ka-yaaaaaay [motherfucker]! :P

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για εμένα τις καλύτερες ατάκες τις έχει το ghost..

I see live people....

{Πυροβολισμοί}

I see dead people :P

χαχαχα ναι ναι! αφρος!

παρεπιπτοντος...παω ολοταχως για την 23/26 πιστα...αντε τελιωνω

να πιασω multi!

Δημοσ.
Για εμένα τις καλύτερες ατάκες τις έχει το ghost..

I see live people....

{Πυροβολισμοί}

I see dead people :P

χαχαχα ναι ναι! αφρος!

παρεπιπτοντος...παω ολοταχως για την 23/26 πιστα...αντε τελιωνω

να πιασω multi!

Δημοσ.
150days στο wow ειναι πολυ?

Ωχ ο "κα(H)μμενος" τι ακουω :)

μίσος χρονος απο την ζωη σου ολόκληρος ειναι πολυ για μενα

αλλα εγω δεν ειπα οτι ειχα 150 , ειπα 200+ days, δηλαδη 200 days στον main και καμια 50νταρια μερες συνολικα στους alt

Δημοσ.
150days στο wow ειναι πολυ?

Ωχ ο "κα(H)μμενος" τι ακουω :)

μίσος χρονος απο την ζωη σου ολόκληρος ειναι πολυ για μενα

αλλα εγω δεν ειπα οτι ειχα 150 , ειπα 200+ days, δηλαδη 200 days στον main και καμια 50νταρια μερες συνολικα στους alt

Δημοσ.

Μόλις έγινα gold κ εγώ. Με πήγε απευθείας rank 8.

To scouting, η επιθετικότητα και η δυνατότητα να προσαρμόσεις τη στρατηγική σου στον αντίπαλο είναι όλο το παιχνίδι.

Εγω στελνω με το αρχισω να φτιαχνω το 1ο barrack ενα scv να δω που ειναι και τι ετοιμαζει ο αλλος. Να δω αν εχει gateway, αν φτιαχνει στρατό, αν παει για void ray κλπ... Ακόμα και για το αν ετοιμαζεται για rush φτιαχνοντας gateway Κοντα στη βαση μου. Το scv δεν το θυσιαζεις αφου γυρισει λίγο το στέλνεις απευθειας στα σημεια που μπορεί να βλέπει το χαρτη.

Για αμυνα παντα κλείνομαι με τεραν αλλα βαζω οπωσδηποτε 6-8 marines διπλα στα scv για παν ενδεχόμενο. Αν δεχτω επιθεση από μπροστα τη βλέπω με το scv ή οι αντιπαλοι πεφτουν μπροστα στα αρχικα μου κτηρια οποτε εχω χρόνο να ανταποκριθω.

Στη συνεχεια θελει επιθετικότητα, Marines με αναβαθμισεις απο techlab και στημ πακ + μαραουντερς με αναβαθμιση ειναι φονικός συνδυασμός.

Αν το παιχνιδι δεν τελειωσει στο 10λεπτο 8/10 κερδιζει αυτός που θα κανει καλύτερο σκάουτινγκ και θα διαλύει τις νεες βασεις του αντιπάλου χωρίς να χάνει τις δικές του.

Κρις δώσε id να παίξουμε κανένα ματσάκι !

Δημοσ.

Μόλις έγινα gold κ εγώ. Με πήγε απευθείας rank 8.

To scouting, η επιθετικότητα και η δυνατότητα να προσαρμόσεις τη στρατηγική σου στον αντίπαλο είναι όλο το παιχνίδι.

Εγω στελνω με το αρχισω να φτιαχνω το 1ο barrack ενα scv να δω που ειναι και τι ετοιμαζει ο αλλος. Να δω αν εχει gateway, αν φτιαχνει στρατό, αν παει για void ray κλπ... Ακόμα και για το αν ετοιμαζεται για rush φτιαχνοντας gateway Κοντα στη βαση μου. Το scv δεν το θυσιαζεις αφου γυρισει λίγο το στέλνεις απευθειας στα σημεια που μπορεί να βλέπει το χαρτη.

Για αμυνα παντα κλείνομαι με τεραν αλλα βαζω οπωσδηποτε 6-8 marines διπλα στα scv για παν ενδεχόμενο. Αν δεχτω επιθεση από μπροστα τη βλέπω με το scv ή οι αντιπαλοι πεφτουν μπροστα στα αρχικα μου κτηρια οποτε εχω χρόνο να ανταποκριθω.

Στη συνεχεια θελει επιθετικότητα, Marines με αναβαθμισεις απο techlab και στημ πακ + μαραουντερς με αναβαθμιση ειναι φονικός συνδυασμός.

Αν το παιχνιδι δεν τελειωσει στο 10λεπτο 8/10 κερδιζει αυτός που θα κανει καλύτερο σκάουτινγκ και θα διαλύει τις νεες βασεις του αντιπάλου χωρίς να χάνει τις δικές του.

Κρις δώσε id να παίξουμε κανένα ματσάκι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...