Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα κατσε να βγει το Legacy Of The Void και ξαναμιλαμε :P Το Protoss Lore εχει απο την φυση του αυτην την cheesy επικοτητα που ολοι λατρευουμε :D

Πολυ ωραια και η ιστορια με τον Michael Koiter, WoW παιζω 4 χρονια αλλα δεν ειχε τυχει να πεσω στο Memorial, οταν ξαναβαλω καρτα θα παω μια βολτα.

Επισης, ΕΚΑΝΑ ΤΟ ACES HIGH :D

Αντε τωρα να βγαλουμε το παιχνιδι σε Brutal, μου αρεσει να βασανιζω τον εαυτο μου μαλλον :P

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το Protoss Lore εχει απο την φυση του αυτην την cheesy επικοτητα που ολοι λατρευουμε :D

morgoth cheese-abuser, cheese το ενα, cheese το αλλο σαν στρουμφακι κανεις που λενε την στρουμφισαμε την στρουμφομαρμελαδα! :lol::lol:

Δημοσ.

Νομιζω πως ολοι κανουμε ενα λαθος οταν συγκρινουμε ενα παιχνιδι του σημερα με ενα παιχνιδι του 1995 ...

Αλλη μαγεία ειχε τοτε... αλλη ηλικια... αλλες "παραστασεις"

Εγω αυτο το πραγμα του ξενερωματος το περασα σε πολυ ασχημο βαθμος με το WOW

Ειχα στην κατοχη μου την BETA του WOW απο τα πολυ πολυ αρχικα της σταδια... και μη γνωριζοντας... δεν ειχα ξαναδει και κατι παρομοιο

Ο Κοσμος φαινοταν μαγικος... τα quest ηταν πραγματικα αυτα που σε εβαζαν μεσα στην ολη ιστορια... η προσμονη του να τελειωσεις το quest chain και μαλιστα εβλεπες τα τελευταια να ηταν μεγαλης δυσκολιας και ελεγες... "α καλα ..μαλλον πρπει να παρω κανα δυο level και μετα θα το τελειωσω αυτο.." το περιμενες πως και πως για να καταληξεις να παρεις ενα τσεκουρι πρασινο με +4 str παραπανω απο το δικο σου...βλεπεις ηταν ΤΡΕΛΟ upgrade... !!! θα σκοτωνες τα mob του level σου με 2 hit λιγοτερο !!! και ηταν σημαντικο !!

Το ιδιο ειναι το να παιξω τωρα??? που χωρις κοπο θα ντυθω full epic ... και φυσικα οπως και αλλοι 1500 γυρω μου...

Παλια οτι φορουσες ...αξιζες...

Ετσι και με το SC1 ... ολα ηταν πιο μαγικα...ειμασταν και 10 χρονια νεοτεροι...ισως το μυαλο μας δεν ειχε τοσα πολλα μεσα του και υπηρχε χωρος για λιγο ενθουσιασμο !

Δημοσ.

Και δεν υπήρχαν τόσοι κλώνοι.. Ήταν κάτι πρωτοποριακό. Δεν είχαν τόσα άτομα Η/Υ..

Και άλλοι τόσοι παράγοντες

Δημοσ.
Νομιζω πως ολοι κανουμε ενα λαθος οταν συγκρινουμε ενα παιχνιδι του σημερα με ενα παιχνιδι του 1995 ...

Αλλη μαγεία ειχε τοτε... αλλη ηλικια... αλλες "παραστασεις"

Εγω αυτο το πραγμα του ξενερωματος το περασα σε πολυ ασχημο βαθμος με το WOW

Ειχα στην κατοχη μου την BETA του WOW απο τα πολυ πολυ αρχικα της σταδια... και μη γνωριζοντας... δεν ειχα ξαναδει και κατι παρομοιο

Ο Κοσμος φαινοταν μαγικος... τα quest ηταν πραγματικα αυτα που σε εβαζαν μεσα στην ολη ιστορια... η προσμονη του να τελειωσεις το quest chain και μαλιστα εβλεπες τα τελευταια να ηταν μεγαλης δυσκολιας και ελεγες... "α καλα ..μαλλον πρπει να παρω κανα δυο level και μετα θα το τελειωσω αυτο.." το περιμενες πως και πως για να καταληξεις να παρεις ενα τσεκουρι πρασινο με +4 str παραπανω απο το δικο σου...βλεπεις ηταν ΤΡΕΛΟ upgrade... !!! θα σκοτωνες τα mob του level σου με 2 hit λιγοτερο !!! και ηταν σημαντικο !!

Το ιδιο ειναι το να παιξω τωρα??? που χωρις κοπο θα ντυθω full epic ... και φυσικα οπως και αλλοι 1500 γυρω μου...

Παλια οτι φορουσες ...αξιζες...

Ετσι και με το SC1 ... ολα ηταν πιο μαγικα...ειμασταν και 10 χρονια νεοτεροι...ισως το μυαλο μας δεν ειχε τοσα πολλα μεσα του και υπηρχε χωρος για λιγο ενθουσιασμο !

+1 ω

Δημοσ.

Το δεύτερο νήμα που υπήρχε για το starcraft που εξαφανίστηκε? Ούτε καν στον κάδο με τα διεγραμμένα δεν είαναι. Παράξενα πράγματα...

Δημοσ.

Αναζήτηση->Starcraft->Αναζήτηση μόνο σε τίτλους

Υποθέτω επειδή στο κείμενο των posts δεν υπάρχει η λέξη starcraft, δεν εμφανίζεται αν δεν το ψάξεις με τον τίτλο...

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να γίνει το παρακάτω? Έχω όλα τα achievements των rebellion missions αλλά δεν βγάζει το γενικό - συγκεντρωτικό, ότι τα έκανα όλα.. Δείτε το profile στο link.. Καμιά ιδέα κανείς?

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/451783/1/moebius/achievements/category/3211281

Δημοσ.

Ναι και μένα έχω την αίσθηση ότι χάνει το zergology ενώ έχω κάνει 5 (δε νομίζω να θέλει στο ίδιο tech tree γιατί με toss μου το έχει βγάλει)

Κάτι βρωμάει και δε είναι τα πόδια μου.

Δημοσ.

Μπα σίγουρα δε θέλει απαραίτητα στο ίδιο tech tree. Καλά άμα δεις πόσοι λένε για achievements που δεν τους καταχωρήθηκαν στα forums θα πάθεις πλάκα.. Δε νομίζω να τα κοιτάξει ποτέ κανείς όλα.. Θα βγαίνει το sc3 μέχρι τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...